Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 6

QUOTE(Alchemie @ 2009 09 30, 23:27)
Roga..nu kol kas (tfux3) gerai, atrodo motyvacija mokymuisi dave ivertinimai pazymiu knygeleje, ir zinoma meile tai paciai mergaitei wub.gif siandien juos vedziau i kina, tai vakare pats pamokas paruose thumbup.gif
mazoji auga pamazu, po nedaug priauga..tokia coliuke, bet linksma..zodziu gyvenam

kaip man džiugu girdėti, kad viskas yra gerai, širdis man tada šoka bigsmile.gif
šaunuolė coliukė, aukit ir stiprėkite 4u.gif
Atsakyti
aha..vakar pasidziaugiau..siadien jis per pamoka nutruko.. verysad.gif zliumbem visi trys, as del jo, jis nezinau delko, akd suptranta, ka pridirbo,o maze delto, akd mes abu verkem
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 10 01, 19:40)
aha..vakar pasidziaugiau..siadien jis per pamoka nutruko.. verysad.gif zliumbem visi trys, as del jo, jis nezinau delko, akd suptranta, ka pridirbo,o maze delto, akd mes abu verkem

šiandiena pas mane ne ką geriau, Benas atsiprašinėja, o aš nežinau nei kaip reaguoti verysad.gif
laikomės kartu 4u.gif
Atsakyti
Mokytoja sake, kad visose klasese bardakai, matyt pilnatis veikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 10 02, 16:12)

Maniškiui šiandien diena mokykloje irgi buvo nelabai sėkminga. Vakar be jokios priežasties sakė, kad neis vieną dieną į būrelį. Išsakiau savo nuomonę tuo klausymu ir palikau apsispręsti. Buvau nustebinta, nuvažiavo. Teisingai Alchemie pastebėjai, kad pilnatis veikia. Reikia pasižiūrėti kada ji baigsis.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 10 02, 15:12)

man ir kažkaip atrodo, vakar vakre viskas jam buvo dzin praverkė ir neaišku kas jam buvo unsure.gif

QUOTE(nora056 @ 2009 10 02, 15:42)
Maniškiui šiandien diena mokykloje irgi buvo nelabai sėkminga. Vakar be jokios priežasties sakė, kad neis vieną dieną į būrelį. Išsakiau savo nuomonę tuo klausymu ir palikau apsispręsti. Buvau nustebinta, nuvažiavo. Teisingai Alchemie pastebėjai, kad pilnatis veikia. Reikia pasižiūrėti kada ji baigsis.

pilnatis praeis po savaitgalio ir tikiuosi viskas bus normaliai g.gif
Atsakyti
Labas visoms mamytems.Auginame taip pat lb.judru,aktyvu suneli.Jam dar tik 3.8m.todel esu pries bet kokius vaistus.Kadangi gyvenam ne Lt tai cia vaiku hiper aktyiais nieks nenustato anksti.Kol pilnai i mokykla neina.Bet man lb.padeda pakeista mityba.Hiperaktyviems vaikams reik riboti cukru ir visus E konservantus.Valgyti tik sviezia maista.Ir jokiu saldainiu! Nuo saldumynu ypac ,sienom lipa,.Jei lb.nori ir praso gauna dziovintu vaisiu.Visada turim dz.spanguoliu ir dz.mangu.Siuos ypac megsta.O sokoladai tik per sventes.Va,tada ir pamatau ji su padidintu aktyvumu,bet juk sveciuose,ypac kai kitu vaiku yra.Visi valgo saldumynus.
Atsakyti
QUOTE(gaukse @ 2009 10 04, 00:20)
Labas visoms mamytems.Auginame taip pat lb.judru,aktyvu suneli.Jam dar tik 3.8m.todel esu pries bet kokius vaistus.Kadangi gyvenam ne Lt tai cia vaiku hiper aktyiais nieks nenustato anksti.Kol pilnai i mokykla neina.Bet man lb.padeda pakeista mityba.Hiperaktyviems vaikams reik riboti cukru ir visus E konservantus.Valgyti tik sviezia maista.Ir jokiu saldainiu! Nuo saldumynu ypac ,sienom lipa,.Jei lb.nori ir praso gauna dziovintu vaisiu.Visada turim dz.spanguoliu ir dz.mangu.Siuos ypac megsta.O sokoladai tik per sventes.Va,tada ir pamatau ji su padidintu aktyvumu,bet juk sveciuose,ypac kai kitu vaiku yra.Visi valgo saldumynus.

Gerai, kad vaikutis dar neina į mokyklą. O kas bus kai jam reikės susikaupti ir mokytis? Ar geriau bus jei vaikas taps nemylimas klasiokų, mokytojų? Mano vaikas vaistus pradėjo naudoti penktoje klasėje. Jai mokytojai ir klasiokai būtų tolerantiškesni jo atžvilgiu, tai tikrai nereikėtų jų vartoti.
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2009 10 02, 21:29)
man ir kažkaip atrodo, vakar vakre viskas jam buvo dzin praverkė ir neaišku kas jam buvo unsure.gif
pilnatis praeis po savaitgalio ir tikiuosi viskas bus normaliai g.gif

O aš kažkur skaičiau, kad pilnatis dar savaitę tęsis. Labai norisi ramesnės savaitės. Reikia tikėtis, kad musiškių nepalies.
Atsakyti
QUOTE(gaukse @ 2009 10 03, 23:20)

taip sutinku, kad maista daug ką lemia, bet ne tiek kad sumažintų aktyvumą, bent jau mūsų atveju.

QUOTE(nora056 @ 2009 10 04, 09:34)
O aš kažkur skaičiau, kad pilnatis dar savaitę tęsis. Labai norisi ramesnės savaitės. Reikia tikėtis, kad musiškių nepalies.

pažiūrėsime kaip bus, nes benui jau jaučiasi nuovargis ir jau nori pailsėti, bet vis kartoju, kad atostogos jau nebetoli, kad ištemsime g.gif
Atsakyti
Labas mamytes.mano panele taip pat hiper.,ją tai labiausiai pastebėjau priešpilnis veikiaO dar paauglė.....Kad ir šende iš ryto jau nuverkt teko.Viskas blogai,neskanu,negerai.kartais viskas taip nuvargina kad nebežinau net ką daryt. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rita49 @ 2009 10 04, 13:38)
Labas mamytes.mano panele taip pat hiper.,ją tai labiausiai pastebėjau priešpilnis veikiaO dar paauglė.....Kad ir šende iš ryto jau nuverkt teko.Viskas blogai,neskanu,negerai.kartais viskas taip nuvargina kad nebežinau net ką daryt. verysad.gif

o jau didelė jūsų panaelė, o vaistukus gal naudojate, ar vis dar pačios tvarkotės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 10 04, 14:51)
o jau didelė jūsų panaelė, o vaistukus gal naudojate, ar vis dar pačios tvarkotės g.gif

Bandem ir vaistukus,bet nuo jų net pablogejo.Tad bandom pačios,bet sunkiai schmoll.gif
Atsakyti