QUOTE(gaukse @ 2009 10 04, 00:20)
Labas visoms mamytems.Auginame taip pat lb.judru,aktyvu suneli.Jam dar tik 3.8m.todel esu pries bet kokius vaistus.Kadangi gyvenam ne Lt tai cia vaiku hiper aktyiais nieks nenustato anksti.Kol pilnai i mokykla neina.Bet man lb.padeda pakeista mityba.Hiperaktyviems vaikams reik riboti cukru ir visus E konservantus.Valgyti tik sviezia maista.Ir jokiu saldainiu! Nuo saldumynu ypac ,sienom lipa,.Jei lb.nori ir praso gauna dziovintu vaisiu.Visada turim dz.spanguoliu ir dz.mangu.Siuos ypac megsta.O sokoladai tik per sventes.Va,tada ir pamatau ji su padidintu aktyvumu,bet juk sveciuose,ypac kai kitu vaiku yra.Visi valgo saldumynus.
Gerai, kad vaikutis dar neina į mokyklą. O kas bus kai jam reikės susikaupti ir mokytis? Ar geriau bus jei vaikas taps nemylimas klasiokų, mokytojų? Mano vaikas vaistus pradėjo naudoti penktoje klasėje. Jai mokytojai ir klasiokai būtų tolerantiškesni jo atžvilgiu, tai tikrai nereikėtų jų vartoti.
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2009 10 02, 21:29)
man ir kažkaip atrodo, vakar vakre viskas jam buvo dzin praverkė ir neaišku kas jam buvo
pilnatis praeis po savaitgalio ir tikiuosi viskas bus normaliai
O aš kažkur skaičiau, kad pilnatis dar savaitę tęsis. Labai norisi ramesnės savaitės. Reikia tikėtis, kad musiškių nepalies.