Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(maye @ 2010 01 04, 12:40)
gal kuri yra isbandziusi PAUL MITCHELL aliejukus???

user posted image

man patiko, kai ant slapiu plauku uztepdavau tai labai lengvai issisukuodavo smile.gif
Atsakyti

Kuri iš patirties galėtų pasakyt, ar šitas glotnina plaukus? ax.gif Mano galai mėgėjai pūstis. doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ui!: 13 sausio 2010 - 16:46
QUOTE(Ui! @ 2010 01 13, 18:45)
Kuri iš patirties galėtų pasakyt, ar šitas glotnina plaukus?  ax.gif  Mano galai mėgėjai pūstis.  doh.gif
user posted image

Man glotnina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ui! @ 2010 01 13, 17:45)
Kuri iš patirties galėtų pasakyt, ar šitas glotnina plaukus?  ax.gif  Mano galai mėgėjai pūstis.  doh.gif
user posted image

Man tikrai ne tik paglotnina, bet ir gerai pablizgina plaukus. Esu labai patenkinta šiuo aliejuku dar ir dėl to, kad nereikia sukt sau galvos, kai užtepi jo per daug ant plaukų, nes neriebina, gerai susigeria mirksiukas.gif . Vienu žodžiu, neatsisakysiu jo nusipirkti ir ateityje smile.gif
Atsakyti

Tikrai glotnina bent jau man
Papildyta:
l kuri zinote kur By framesi Vilniuje galima rasti?
Atsakyti
Del Rasos aliejuko. Mano plaukai irgi puciasi,sitas aliejukas man kaip vanduo smile.gif t.y. siaip jis fainas, smagu,kad kaip kitos rase,neriebaluoja plauku,tai mano kai sausi DAUG jo naudoju ir per visa ilgi drasiai tepu. Bet galams jis man per lengvas flirt.gif norisi didesnes apsaugos..
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2010 01 14, 11:04)
Del Rasos aliejuko. Mano plaukai irgi puciasi,sitas aliejukas man kaip vanduo  smile.gif  t.y. siaip jis fainas, smagu,kad kaip kitos rase,neriebaluoja plauku,tai mano kai sausi DAUG jo naudoju ir per visa ilgi drasiai tepu. Bet galams jis man per lengvas  flirt.gif norisi didesnes apsaugos..

o kuris tavo galams tiko?smile.gif
Atsakyti
user posted image

Man tai jis super thumbup.gif per visa ilgi kartais patepu,plaukai neapsunksta. Tik jis lb skystokas,kaip su vandeniu praskiestas. Siap isbandziau begale priemoniu ir netgi lb brangiu,o kazkokio ypatingo efekto nebuvo. Tai db apsistojau ties situ serumuku,nes kaina patraukli ir efektas geras
Atsakyti
net nezinojau, kad Rasa ir plauku linija turi, na atsilikus turbut esu siek tiek..nuo visu situ reikalu. bet labai idomu, reiks ir man nusipirkt, jei ir blizgesio duoda:)
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 01 14, 12:10)
o kuris tavo galams tiko?smile.gif

as labai daug naudojus,pvz semi de lino
user posted image
man visai netiko,nors daug kas giria schmoll.gif
tinka tokie eurokose buna aliejukai po ~16Lt tokie skaidriuose buteliukuose parisiene berods,kelis esu naudojus visi tiko 4u.gif
labai nepatiko sitas aliejukas (vyras netycia sudauze,tai labai ir neliudejau,nereikejo subaiginet tongue.gif )
user posted image
sitas tragiskas bent man
user posted image

kitu pavadinimu nepamenu, is schwarchkop prof linijos kazkas tiko
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2010 01 14, 16:14)

o kuo šitas toks tragiškas pasirodė, aš jo du buteliukus sunaudojau, man patiko, o ir didelis kiekis, už nedidelę kainą. Berods 60 ar 70lt.
Atsakyti

[/quote]

dar joico aliejukas mano nuomone nevertas savo kainos schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 01 14, 18:20)
o kuo šitas toks tragiškas pasirodė, aš jo du buteliukus sunaudojau, man patiko, o ir didelis kiekis, už nedidelę kainą. Berods 60 ar 70lt.

kiekvienam savo,man netiko,jokio poveikio nejauciau ax.gif Ir kvapas labai erzino, kaip vyriskos kosmetikos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 14 sausio 2010 - 16:20