bio-treatment cristalli liquidi aliejuka o kur si perkaT IR KOKIA KAINA, MANE NERVINA NES MANO KAIME NIEKO NERA

jei neklystu tai euro vaistinej yra . apie 60 lt kainuoja
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 10, 17:52)
bio-treatment cristalli liquidi aliejuka o kur si perkaT IR KOKIA KAINA, MANE NERVINA NES MANO KAIME NIEKO NERA 

Eurovaistineje,kosmadoje,kaina dabar 49 litai,kaip tik vakar maciau,tikrai geras dalykas

QUOTE(Žvėriukė @ 2010 06 10, 08:53)
Gal tu labai nedaug aliejaus pritepi
Nes as kai pritepu, tai net ir kaklas susiriebalintu jei palaidais vaiksciociau
Arba tavo plaukuciai neilgi
O ranksluostis padetas ant pagalves, tai labai jau neissipurvina, bet aliejaus kvapo tai tikrai prisigeria
Nenoreciau savo pagalves taip prikvepint 

o kam jo tiek tepti kad net varvetu???

QUOTE(sher @ 2010 06 11, 06:58)
o kam jo tiek tepti kad net varvetu???
as pritepu normaliai, bet ne tiek kad varvetu tikrai, nematau prasmes tiek tepti, juk nesugers tiek niekaip.. ir brangokai butu sakyciau jei tiek ant plauku tepti kiekviena karta
nebent tu tepi su aliejais kurie maisto ruosimui skirti, nu tada suprantu, teps patalyne :)mano plaukai labai ilgi, jau beveik uzpaliuka sieka 

Mes ir kalbam apie plauku istepima nakciai normaliais aliejais : alyvuogiu, makadamiju, kokosu, linu semenu ir t.t....Tai ju tikrai reikia tept daugiau, nei siaip aliejuku skirtu galiuku pagrazinimui....uztai ir miegam pasideje ranksluoscius ant pagalviu arba galvas apsimutureve.
Na bent jau aš tai tikrai neprisitepu tiek, kad varvėtų. Tačiau man vis tiek nemalonu dėt riebaluotą galvą ant pagalvės, o kitą dieną vėl veidu ją brūžint
Užmetus rankšluostį ant pagalvės nejaučiu jokio diskomforto, o ryte rankšluostį dedu skalbt ir viskas

QUOTE(Ka_kava @ 2010 06 11, 13:00)
Na bent jau aš tai tikrai neprisitepu tiek, kad varvėtų. Tačiau man vis tiek nemalonu dėt riebaluotą galvą ant pagalvės, o kitą dieną vėl veidu ją brūžint
Užmetus rankšluostį ant pagalvės nejaučiu jokio diskomforto, o ryte rankšluostį dedu skalbt ir viskas 

sveikos paneles. mano megstamiausias aliejukas galiukams- s faktor dream drops:) kaina auksta, bet atitinka kokybe;) jei perki per platintojus zymiai pigiau gaunas nei tarkim akropoli.
kiti aliejukai didelio poveikio nesuteike. avon-visiskai nepatiko. patariu neapsiriboti is viso kosmetiniais aliejukais. geriausiai plaukams- naturalus aliejai(kokosu,linu semenu,alyvuogiu). zinoma negalima pamirsti ir sveiko gyvenimo budo. jokiu badavimu,dietu. nes tai yra kirvis graziems plaukams,odai,nagams:) taip pat minimalizuoti tiesinima, garbanojima,plauku dziovinima. nes mano nuomone- nera priemoniu kurios 100% apsaugotu plaukus nuo karscio. o pazeisto plauko- isgydyti neimanoma, galima tik padaryti kad jisai laikinai atrodytu sveikas. nes suskilusiu galiuku su jokiom priemonem nesuklijuosi-juos galima tik nukirpti.. is patirties apie plauku galiuku kirpima galiu tik tiek pasakyti,kad juos kerpame tik del grozio. tai neitakoja augimo. cia yra mano nuomone.

QUOTE(Žvėriukė @ 2010 06 11, 12:20)
Mes ir kalbam apie plauku istepima nakciai normaliais aliejais : alyvuogiu, makadamiju, kokosu, linu semenu ir t.t....Tai ju tikrai reikia tept daugiau, nei siaip aliejuku skirtu galiuku pagrazinimui....uztai ir miegam pasideje ranksluoscius ant pagalviu arba galvas apsimutureve.
tai as ir tepu daugiau nei aliejuku skirtu galiukams, tepu per visa ilgi o kartais ir i saknis dar itrinu, nieko man jokios patalynes visiskai netepa, ir tikrai negalvoju kad ju reikia tepti dar daugiau, kad varvetu tas aliejus, nesamone kazkokia
QUOTE(sher @ 2010 06 11, 21:28)
tai as ir tepu daugiau nei aliejuku skirtu galiukams, tepu per visa ilgi o kartais ir i saknis dar itrinu, nieko man jokios patalynes visiskai netepa, ir tikrai negalvoju kad ju reikia tepti dar daugiau, kad varvetu tas aliejus, nesamone kazkokia
Kur cia tau ta nesmaone. Niekas ir netepa, kad varvetu....o ant aliejaus kvapu prisigerusios pagalves man butu nemalonu miegot