Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(Maserati @ 2010 01 26, 01:17)
Jo uztenka tikrai ilgam,labai tirstas.

Man jokių plaukų priemonių labai ilgam neužtenka, kai galvą kas dieną plaunu irnesakyk.gif
Atsakyti
Aš vakar nusipirkau ir pabandžiau Rasos aliejuką (beje, Sarmoje jam dabar 25 proc. nuolaida) - patiko. Iki tol visada naudojau Avono. Bet dabar tikrai "apsistosiu" prie Rasos.
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2010 01 26, 11:35)
Aš vakar nusipirkau ir pabandžiau Rasos aliejuką (beje, Sarmoje jam dabar 25 proc. nuolaida) - patiko. Iki tol visada naudojau Avono. Bet dabar tikrai "apsistosiu" prie Rasos.

Kiek sarmoje kainavo su nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 26, 11:56)
Man jokių plaukų priemonių labai ilgam neužtenka, kai galvą kas dieną plaunu  irnesakyk.gif

o as ne kiekviena diena, bet vistiek ilgam neuztenka doh.gif labai dideliais kiekiais naudoju balzama, kauke ar aliejuka. jau jei tepu, tai tepu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 26, 11:51)

Aš iš Douglas pirkau, irgi 25% akcija,tai 18 su centais mokėjau, na, 19 lt wink.gif
Atsakyti
As jau dvi savaites naudoju Rasos aliejuka, seip patinka, gal tirstesnis galetu but truputi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 26, 11:51)

18.75 Lt 4u.gif
Atsakyti
Man Avon'o aliejukas nepatiko. Ir kirpėja išpeikė, kam tokį išvis naudojau. Bet čia, ko gero, kiekviena kirpėja siūlo gaminius iš savo kirpyklos... nežinau dabar kokį pirkti, gal pabandysiu tą Rasos rolleyes.gif
Atsakyti
O aš šiandien išsiploviau galvą ir padariau bandymą biggrin.gif tepiau ne spec. aliejuku galams, o savo kokosų aliejumi, tai poveikis tas pats, paglotnino, nesiriebino.. O poveikis manau ne prastesnis natūralaus aliejaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 26, 20:01)
O aš šiandien išsiploviau galvą ir padariau bandymą biggrin.gif tepiau ne spec. aliejuku galams, o savo kokosų aliejumi, tai poveikis tas pats, paglotnino, nesiriebino.. O poveikis manau ne prastesnis natūralaus aliejaus  ax.gif

aistulia, gerai padarei thumbup.gif nors man sunkoka buvo mesti tuos silikoninius galiuku aliejukus, ateik i naturalios kosmetikos gamintojus, verbuosim tave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 26, 22:36)
aistulia, gerai padarei  thumbup.gif  nors man sunkoka buvo mesti tuos silikoninius galiuku aliejukus, ateik i naturalios kosmetikos gamintojus, verbuosim tave  biggrin.gif

Tai jau ir pati verbuojuos po truputį biggrin.gif vietoje makiažo valiklio aliejų įsigijau, užsisakiau natūralesnius FIN šampūną ir kondic, plaukams jokių kaukių nenaudoju, tik aliejus biggrin.gif ir sakiau baigsiu aliejukus galams ir nepirksiu, tepsiu natūralius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Night_ @ 2010 01 26, 18:09)
Man Avon'o aliejukas nepatiko. Ir kirpėja išpeikė, kam tokį išvis naudojau. Bet čia, ko gero, kiekviena kirpėja siūlo gaminius iš savo kirpyklos... nežinau dabar kokį pirkti, gal pabandysiu tą Rasos  rolleyes.gif

as jau isigijau rasos aliejuka. tai sakyciau visai geras, ir kaina nera didele thumbup.gif
Atsakyti