Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

tiesa, aš ir dažnai naudoju natūralius aliejus galiukam ir šiaip kaukėm..
galiukam dažniausiai naudoju kanapių, laabai mažą kiekį, jis geriausiai įsigeria ir plaukai neatrodo riebaluoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panikė: 07 birželio 2010 - 16:54
QUOTE(mangėė @ 2010 06 06, 20:42)
o as stai toki turiu alieju, man jis labai patinka, plaukuciai auga ir yra svelnus, galima tepti visus plaukus ir galiukus. smile.gif

user posted image

siandien jau masciau gal ji pirkti, bet kita nusipirkau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2010 06 06, 00:02)
sveikos, o ka galetumete pasakyti apie serumus is Eurokos? atleiskit,nezinau ju pavadinimu, bet manau dauguma turetu zinoti apie ka sneku, ju buna ivairiu spalvu (violetinis,zalias,melynas), kaina apie 18 lt smile.gif

Turiu kazkoki violetini to fluido buteliuka...naudodavau, bet nieko gero jis schmoll.gif Isskyrus kaip jau viena mergaite rase, kad skaniai kvepia biggrin.gif

QUOTE(mangėė @ 2010 06 06, 19:42)
o as stai toki turiu alieju, man jis labai patinka, plaukuciai auga ir yra svelnus, galima tepti visus plaukus ir galiukus. smile.gif

user posted image

Sitas tai man nieko gero, bet ir nieko blogo nedaro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvėriukė: 07 birželio 2010 - 20:03
Maserati
kai netepdavau aliejais plauku galu man jie lb skilinedavo,tik nusikerpi ir vel nuskilineje nutrupeje,nusikerpi ir vel tas pats,nusipirkau ta fluida ir ta pati dainele man plauku galai graziai atrode tok kol dziudavo o po to vel isryskeja nuskilinejimai issisakojimai.po to isbandziau aliejus ir dabar nebeskilineja.4 men plaukai nekirpti ir nenuskilineje.
gal but ne taip issireiskiau,bet man tas fluidas nestabde galu skilinejimo o vat aliejai sustabde thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redukee: 08 birželio 2010 - 10:27
Na šiuo atveju tai galiu pritarti redukee smile.gif
Mano ilgi banguoti plaukai, o amžina jų problema buvo lūžinėjantys galiukai. Galėjau kirpt, kiek norėjau - išeini iš kirpyklos sveikais galais, po kiek laiko jau vėl žiūrėk išsišakoję galiukai doh.gif Aišku bandžiau daug priemonių, bet situacija nesikeitė- kol nenusipirkau kokosų aliejaus biggrin.gif Pradėjau juo tepti galiukus, prieš plovimą sutepdavau plaukus per visą ilgį, kartais ir per naktį palaikydavau ir dabar galiu galiukų nekirpt mėnesių mėnesiais- jie sveiki ir nelūžinėjantys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka_kava: 08 birželio 2010 - 10:48
Va del tu galiuku tai taip jau yra, kad naturaliu alieju kaukes neleidzia jiems skilinet...nu bent jau as is savo varpines cia galiu pakarkset biggrin.gif Pries nestuma buvau nusikirpus plaukus trumpai....nu tik ne vyriskai biggrin.gif mat norejau atsiaugint savo naturalius plaukus, tai teko nutrumpint, kad nukirpciau likusius dazytus plaukus. O paskui terliojau...terliojau juos visokiais aliejais panasiai pries kiekviena plovima nakciai. Dar visokias namines kaukes dedavau biggrin.gif I kirpykla nuejau po geru metu bigsmile.gif Mat buvau nescia, tai nejau kirptis, kad ko "nenukirpciau" vaikui...nu cia gi bobuciu ismislas biggrin.gif Tai kai kirpejai paskiau, kad daugiau nei metus plaukai nemate zirkliu, tai jinai akis ispute ir dar pasake, kad nera ka kirpt...ne vieno suskilusio galiuko blink.gif O ir plaukai uzaugo iki liemeneles uzsegimo bigsmile.gif Tai tik vos vos plaukucius pakirpo, kad kazkoks kirpimas gautusi....forma biggrin.gif
Dabar aisku kitaip...plaukai vel sviesinti, alinti ir t.t...o dar aliejai buvo uzmirsti doh.gif Uztai dabar keiciu padeti...nukirpau suskilinejusius galiukus....ir tepu tepu tepu biggrin.gif Ziuresim kas gausis g.gif Vienas dalykas yra tept aliejus ant nepazeisto plauko, o kitas ant pazeisto....dazyto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2010 06 08, 12:47)
Na šiuo atveju tai galiu pritarti redukee  smile.gif
Mano ilgi banguoti plaukai, o amžina jų problema buvo lūžinėjantys galiukai. Galėjau kirpt, kiek norėjau - išeini iš kirpyklos sveikais galais, po kiek laiko jau vėl žiūrėk išsišakoję galiukai  doh.gif  Aišku bandžiau daug priemonių, bet situacija nesikeitė- kol nenusipirkau kokosų aliejaus  biggrin.gif  Pradėjau juo tepti galiukus, prieš plovimą sutepdavau plaukus per visą ilgį, kartais ir per naktį palaikydavau ir dabar galiu galiukų nekirpt mėnesių mėnesiais- jie sveiki ir nelūžinėjantys  thumbup.gif

taip tikra tiesa drinks_cheers.gif dabar galima ir kasas augint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2010 06 07, 09:20)
Nesupratot  manes  unsure.gif Kokosu aliejum gali nors ir nosi tept...tiesiog nemaniau, kad ji galima naudot kaip a la fluida, a la aliejuka po plauku plovimo  4u.gif

atsiprasau 4u.gif 4u.gif na as bent jau naudoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 06 07, 10:37)
Mmm ar tikrai? Juk pvz.jei plaukas yra pazeistas,tai niekas jo neisgydys,beliks tik nukirpti,ar apie koki kita gydyma kalbate?

tikrai.. pas mane lb suskilineja galiukai buvo, tepu pastoviai aliejum kokosu ir db zvilga, vientisi, dregni tokie smile.gif
Atsakyti
Jei kalbant apie aliejus būtent plaukų galiukams, tai tinkamiausias jiems yra aguonų aliejus.
Atsakyti
Gal pasisakysiu ne į temą, bet pastebėjau, kiek daug galiukų būklė priklauso nuo kirpėjos blink.gif Kai pastoviai kirpausi pas tą pačią, tekdavo eiti galiukų trumpinti kartą į pusantro mėnesio, nes jau po mėnesio galai imdavo šakotis, kai pakeičiau kipėją, kepuosi kas tris keturis ir galai sveiki ( nors nieko ypatinga jiems nenaudoju) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kutikuti @ 2010 06 08, 18:11)
Gal pasisakysiu ne į temą, bet pastebėjau, kiek daug galiukų būklė priklauso nuo kirpėjos  blink.gif  Kai pastoviai kirpausi pas tą pačią, tekdavo eiti galiukų trumpinti kartą į pusantro mėnesio, nes jau po mėnesio galai imdavo šakotis, kai pakeičiau kipėją, kepuosi kas tris keturis ir galai sveiki ( nors nieko ypatinga jiems nenaudoju) blush2.gif

ir ka naujoji kirpeja kitaip daro nei senoji?
Papildyta:
QUOTE(klik @ 2010 06 08, 17:38)
Jei kalbant apie aliejus būtent plaukų galiukams, tai tinkamiausias jiems yra aguonų aliejus.

ir kuo jis ypatingas?
Atsakyti
[quote=redukee,2010 06 08, 18:15]
ir ka naujoji kirpeja kitaip daro nei senoji?
Papildyta:

nelabai profesinių terminų supantu, bet sakė, kad kerpa su japoniškomis žirklėmis, kurios skitos garbanotiems plaukams g.gif
Atsakyti