Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (II dalis)

Pas mane taip pat kažko nesimato tų dėmelių g.gif aš,matai,viliuosi,kad gal vėliau atsiras blush2.gif taip norėjau tos bordinės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egidan @ 2009 06 10, 09:05)
Klausykit-netveriu savo kailyje-mano kalija pražydo ir dar taip gražiai  wub.gif . Tiesa, viskas labai jau įdomiai, nes turi tik vieną lapą  biggrin.gif ir vieną žiedelį, bet jau pastarojo grožis  wub.gif  wub.gif  wub.gif . Patarkit kaip įkelti nuotraukytę-ryt būtinai parodysiu ir jums

Kelk į fotki.com ir paskui čia. Arba kelk į tinypic.com ir nukopink IMG Code for Forums & Message Boards adresiuką ir dėk čia mirksiukas.gif Jei nepavyks, gali man į až parašyti, aš tau padėsiu mirksiukas.gif

O mano dar viena kalija LYG TAIS žiedą suka bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(burbuliukas0909 @ 2009 06 10, 10:02)
Pas mane taip pat kažko nesimato tų dėmelių  g.gif  aš,matai,viliuosi,kad gal vėliau atsiras  blush2.gif  taip norėjau tos bordinės  ax.gif

Tie balti taškeliai ne būtinai turi būti mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(egidan @ 2009 06 10, 09:05)
Klausykit-netveriu savo kailyje-mano kalija pražydo ir dar taip gražiai  wub.gif . Tiesa, viskas labai jau įdomiai, nes turi tik vieną lapą  biggrin.gif ir vieną žiedelį, bet jau pastarojo grožis  wub.gif  wub.gif  wub.gif . Patarkit kaip įkelti nuotraukytę-ryt būtinai parodysiu ir jums

labai paprasta nuotraukas įkelti per www.radikal.ru mirksiukas.gif reikia nuimti visas varnytes iš kvadratukų ir vietoj 180 parašyti 600 mirksiukas.gif pasirinkti nuotrauką ir spausti mėlyną mygtuką, tada nukopijuoti trečią nuorodą ir įkelti čia thumbup.gif

O maniškės kalijos sudurniavo schmoll.gif doh.gif Glvojau iškeps man jos ant palangės tai pastačiau toliau kur kitos gėlės neisiskundžia šviesos trūkumu, tai kalijom visai nepatiko doh.gif nusistiebė nebegražios pasidarė, o apie žiedus kolkas man rodos jos visai negalvoja schmoll.gif doh.gif Tai vėl pastačiau ant palangės rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aure111: 10 birželio 2009 - 15:03
Pažiūrėkit ką vakar radau bigsmile.gif yahoo.gif

user posted image

O čia mano Mango visame gražume wub.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos, štai ir aš su savo MANGO kalija smile.gif

http://public.fotki....n/kalija_mango/

P.S.: tikiuosi pavyko įkelti, nes pirmas kartas (ačiū už pagalbą)
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 11, 08:41)
Pažiūrėkit ką vakar radau  bigsmile.gif  yahoo.gif

user posted image

O čia mano Mango visame gražume  wub.gif

user posted image

Supperinė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egidan @ 2009 06 11, 09:17)
Sveikos, štai ir aš su savo MANGO kalija  smile.gif

Jei nesupyksi- įkelsiu tavo ir vaizdelį mirksiukas.gif

user posted image

O mano ta, kur turi du pumpurus, tai čia kažkokia kita, ne Mango bigsmile.gif Labai laukiu kokia čia pražys bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 11 birželio 2009 - 08:50
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 11, 09:49)
Jei nesupyksi- įkelsiu tavo ir vaizdelį  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif .
Pražįs ir tos gražios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egidan @ 2009 06 11, 10:01)
Ačiū  4u.gif .
Pražįs ir tos gražios  smile.gif

Vau koks grožis pas tave wub.gif 4u.gif
Mano svajonė tokią spalvos turėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egidan @ 2009 06 11, 10:01)
Ačiū  4u.gif .
Pražįs ir tos gražios  smile.gif

Bet ten iš kairės dar vienas pumpuriukas lenda g.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Eina sau, kokios grazuoles thumbup.gif
Reiks pavasari ir man ieskot Mango..o gal kam nepatinka ,ir nori parduot? ax.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 06 11, 11:23)
Eina sau, kokios grazuoles thumbup.gif
Reiks pavasari ir man ieskot Mango..o gal kam nepatinka ,ir nori parduot? ax.gif  blink.gif

Pasvajok lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš Seniuose už kokius 6 lt pirkau mirksiukas.gif O gal tau eurogeles ir sitos paiskoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 11 birželio 2009 - 10:32
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 11, 10:25)
Pasvajok  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Aš seniuose už kokius 6 lt pirkau mirksiukas.gif

o gumba pirkai,ar jau su vazonu?
Mano juodoji 25lt.su vazonu kainavo doh.gif (nors siemet kaip niekad ziedu mazai,ir sunykus tokia buvo g.gif )
Atsakyti