Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (II dalis)

Labas mergaitės 4u.gif seniai berašiau,nes laukiau savo kalijų žiedelių ir sulaukiau bigsmile.gif pražydo kala picaso Nojaus sėklų,žiedelis nedidelis,bet dar du leidžia wub.gif na o kitos tai neskuba,viena išvis tik snapuką iškišus ir nė iš vietos nejuda,gal kas nepatinka sakau g.gif O Militux tai laukiam nuotraukyčių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2009 06 05, 15:27)
Labas mergaitės  4u.gif  seniai berašiau,nes laukiau savo kalijų žiedelių ir sulaukiau  bigsmile.gif  pražydo kala picaso Nojaus sėklų,žiedelis nedidelis,bet dar du leidžia  wub.gif  na o kitos tai neskuba,viena išvis tik snapuką iškišus ir nė iš vietos nejuda,gal kas nepatinka sakau  g.gif  O Militux tai laukiam nuotraukyčių  mirksiukas.gif

Gerai per savaitgali pasistengsiu įmesti pioneer.gif Šiandien vidurinis žiedelis daugiau prasiskleidė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2009 06 05, 15:27)
Labas mergaitės  4u.gif  seniai berašiau,nes laukiau savo kalijų žiedelių ir sulaukiau  bigsmile.gif  pražydo kala picaso Nojaus sėklų,žiedelis nedidelis,bet dar du leidžia  wub.gif  na o kitos tai neskuba,viena išvis tik snapuką iškišus ir nė iš vietos nejuda,gal kas nepatinka sakau  g.gif

irgi laukiam nuotraukyciu bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

na ir as pasirodysiu savo kalijauser posted image
Atsakyti
Sveikos,
pas mane pražydo trys kalijos iš turėtų 20 gumbų. Jau nelabai ir tikiuosi sulaukti visų 20 -ies grožio, nes kaip rašote, tai ir pas mane išlindę per porą centimetrų lapeliai ir tūno, laukia kažko. Jos labai veržėsi, kai namie buvo, o kai pasodinau, sustojo kaip įbestos.

O tos kur pražydo, tai baisiai ant trumpų kotelių. Praktiškai tik šiek tiek atšoko nuo žemės ir išskleidė kiekviena po tris žiedelius. Irgi tokie smulkučiai. Bet žydi jau tris savaites ir panašu, dar tiek žydės..
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 06 07, 00:50)
sveikos smile.gif

na ir as pasirodysiu savo kalijauser posted image

O tavo lapai iskart su baltais taskuciais buvo? Nes manosios tai ne kvapo taskuciu nera g.gif
QUOTE(naitas @ 2009 06 07, 10:14)
Sveikos,
pas mane pražydo trys kalijos iš turėtų 20 gumbų. Jau nelabai ir tikiuosi sulaukti visų 20 -ies grožio, nes kaip rašote, tai ir pas mane išlindę per porą centimetrų lapeliai ir tūno, laukia kažko. Jos labai veržėsi, kai namie buvo, o kai pasodinau, sustojo kaip įbestos.

O tos kur pražydo, tai baisiai ant trumpų kotelių. Praktiškai tik šiek tiek atšoko nuo žemės ir išskleidė kiekviena po tris žiedelius. Irgi tokie smulkučiai. Bet žydi jau tris savaites ir panašu, dar tiek žydės..

pasirodyk ta grozi wub.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif nu va sukėliau nuotraukytes ir rodausi ax.gif
http://public.fotki....aivuma/kalijos/
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2009 06 08, 11:27)
Labas  4u.gif  nu va sukėliau nuotraukytes ir rodausi  ax.gif
4u.gif

Labai grazus ziedas wub.gif o kas ten per zirniukai balti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2009 06 08, 12:27)
Labas  4u.gif  nu va sukėliau nuotraukytes ir rodausi  ax.gif
4u.gif

Gražus darželis bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tie žirniukai tai trašos,skirtos žydinčiom ir besiruošiančiom žydėti gėlytėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2009 06 08, 12:02)
Tie žirniukai tai trašos,skirtos žydinčiom ir besiruošiančiom žydėti gėlytėm  4u.gif

O priminei, kad ir man reikia patresti, as tai kazkokias skystas turiu nusipirkus
Atsakyti
Aš ir su skystom trešiau,bet nebuvo rezultato,todėl papirkau žirniukų,gal sakau efektingiau bus ax.gif
Atsakyti