Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (II dalis)

ai nenusimenu, nes tiek žiedelių padovanojo wub.gif thumbup.gif Kitais metais reikės dar nusipirkt kokią nors bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 06 25, 22:25)
ai nenusimenu, nes tiek žiedelių padovanojo  wub.gif  thumbup.gif  Kitais metais reikės dar nusipirkt kokią nors  bigsmile.gif

as irgi neliudeciau biggrin.gif celestes manau nebepirk biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms kalijų gerbėjoms ir mylėtojoms 4u.gif žiūriu daug gražių žiedelių jums čia prasiskleidė bigsmile.gif O štai maniškė juoda visai ne juoda doh.gif bet man ir tokia labai graži wub.gif
http://public.fotki....os/spa0914.html
O čia seleste,kaip ir visų rūžava wub.gif
http://public.fotki....os/spa0917.html
4u.gif Ir dar laukių žiedelių iš picasso ir trijų nežinomūjų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 06 25, 21:28)
Turėjo būt tokios  biggrin.gif

beveik panasios biggrin.gif bet siaip vistiek grazios wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Gaivuma @ 2009 06 25, 23:53)
Labas visoms kalijų gerbėjoms ir mylėtojoms  4u.gif  žiūriu daug gražių žiedelių jums čia prasiskleidė  bigsmile.gif  O štai maniškė juoda visai ne juoda  doh.gif  bet man ir tokia labai graži  wub.gif

glazu wub.gif
Atsakyti
Gaivuma labai grazus ziedukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 06 25, 22:40)
as irgi neliudeciau biggrin.gif celestes manau nebepirk biggrin.gif

Ne reikės jau kokios kitos firmos pirkt lotuliukas.gif nes su nojaus sėklom jau pasimokiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 06 26, 14:53)
Ne reikės jau kokios kitos firmos pirkt  lotuliukas.gif nes su nojaus sėklom jau pasimokiau  doh.gif  lotuliukas.gif

as uzpernai pasimokiau biggrin.gif , tai daugiau is ju ir neperku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 06 25, 21:28)
Pasirodau ir aš su saviškėm  ax.gif
Geltonoji   bigsmile.gif jau ir antras žiedelis lenda  thumbup.gif
user posted image

user posted image

Ir turėjusi būt bordinė  lotuliukas.gif  wub.gif
user posted image

user posted image

Turėjo būt tokios  biggrin.gif
user posted image

puikus ziedeliai wub.gif
O geltonoji ir naturoj tokia gelsvai zalsva ar ryskiai geltona kaip ant pakuotes?

Papildyta:
QUOTE(aure111 @ 2009 06 26, 14:53)
Ne reikės jau kokios kitos firmos pirkt  lotuliukas.gif nes su nojaus sėklom jau pasimokiau  doh.gif  lotuliukas.gif

tai kad cia tikriausiai sekmes reikalas mirksiukas.gif as is nojaus seklu pirkus tik "Carmin red" tai dar nieko negaliu pasakti g.gif
Black Star is zalios palapines pirkau ir ji ruzava (buvau idejus nuotraukytes), o Cameo- viskas tvarkoj oranzine
dar pirkus "Planta" firmos Senukuose tai irgi dar tik laukiu kad zydetu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 26 birželio 2009 - 15:13
QUOTE(agnir @ 2009 06 26, 16:11)
puikus ziedeliai wub.gif
O geltonoji ir naturoj tokia gelsvai zalsva ar ryskiai geltona kaip ant pakuotes?
Papildyta:

tai kad cia tikriausiai sekmes reikalas mirksiukas.gif  as is nojaus seklu pirkus tik "Carmin red" tai dar nieko negaliu pasakti g.gif
Black Star is zalios palapines pirkau ir ji ruzava (buvau idejus nuotraukytes), o Cameo- viskas tvarkoj oranzine
dar pirkus "Planta" firmos Senukuose tai irgi dar tik laukiu kad zydetu ax.gif

Žiedas man rodos dar neisiškai prasiskleidė g.gif dabar tai toks geltonesnis, nebe toks žalias ax.gif bet ir ne tokio geltonumo kaip ant pakelio schmoll.gif lotuliukas.gif Jis šviesiai geltonas su juodu viduriuku wub.gif kurią dieną dar nufotkinsiu aną kart skubėjau fotkint, tai nebuvo kada žaist kad gražiai gautūsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2009 06 26, 17:11)

Pas mane irgi pražydo "Black magic". tai galiu pasakyti, kad ant pakelio duota nuotrauka klaidina - žydi tikrai ne taip ryškiai geltonai. Viduriukas juodas, tas tiesa. Ir pas mane ji kol kas ilgiausią žiedkotį išleido už kitas.
Spalva - švelniai gelsva žalsva.. labai švelni spalva.. graži..
Papildyta:
dar noriu paklausti, gal kuriai teko rasti info:
tulpių rūšis galima sugadinti, jeigu vienu peiliu iš karto pjausi keleto rūšių žiedus.
įdomu, ar kalijų rūšys taip pat gali būti sugadintos, jeigu vienu peiliu nupjautum keleto rūšių žiedus g.gif
Atsakyti
naitai, kiek prisimenu, anoj temoj kaliju, merginos sake, kad netgi sodint i viena vazona skirtingu spalvu nerekomenduojama....(kazkaip man taip uzsifiksavo) rolleyes.gif
ar as kazka maisau.... g.gif
Atsakyti
Aš ir skaičiau kad negalima nei sodint net ir šalia vazonų pastatyt ax.gif tai pas mane stovi ant tos pačios palangės tik viena vienam gale kita kitam biggrin.gif tai žiūrėsiu ar nesusikryžmins g.gif Šiandiens dar bandžiau pafotografuot kalijas, bet grynai kad naturali spalva būtų nesigauna doh.gif tai per ryški gaunasi, tai per blanki nuo blico doh.gif lotuliukas.gif Rytoj sukesliu ir jum parodysiu ko prifotkinau ax.gif
Atsakyti