Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (II dalis)

QUOTE(Livai @ 2009 06 28, 17:43)
naitai, kiek prisimenu, anoj temoj kaliju, merginos sake, kad netgi sodint i viena vazona skirtingu spalvu nerekomenduojama....(kazkaip man taip uzsifiksavo) rolleyes.gif
ar as kazka maisau.... g.gif

aha, prisimenu. Man tai keista, kad jos taip gali susikryžmint.. Suprasčiau, jeigu tokių kalijų sėklas rinktum ir bandytum iš sėjinukų užsiauginti.. tai negi per žiedadulkes gadinasi net motininis augalas blink.gif

QUOTE(aure111 @ 2009 06 28, 17:54)
tai per ryški gaunasi, tai per blanki nuo blico  doh.gif  lotuliukas.gif  Rytoj sukesliu ir jum parodysiu ko prifotkinau  ax.gif

jau kaip pažįstama situacija doh.gif

štai maniškės dar dvi:
su voru rolleyes.gif black magic
user posted image

ir ta tamsioji.. spalva beveik reali. spėju, kad schwarzwalder'is.. bet ką aš galiu prisiminti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Jau tos tamsios koks grozis wub.gif

O as symet, visus maziukus gumbiukus sodinau i viena vazona, tai visi papuole roziniai ir vienas oranzinis isimaise, tai roziniai jau zydejo sava spalva, dabar lauksiu oranzines, gal nesusikryzmino biggrin.gif
Papildyta:
Va kaip kartu gerai auga bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
kad man atrodo kalijos tarpusavy nesikryzmina g.gif o gal ir maisau kazka g.gif
Atsakyti
mano geltona kalija antra ziedeli leidzia clap.gif ir pas mane ji ryskiai geltona kaip ir buvo parodyta ant pokelio pas AURE111 blek medzik is nojaus seklu cia buvo mano pirma kalija bet pasiseke:)

user posted image

user posted image

user posted image ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 06 29, 14:03)
mano geltona kalija antra ziedeli leidzia clap.gif ir pas mane ji ryskiai geltona kaip ir buvo parodyta ant pokelio pas AURE111 blek medzik is nojaus seklu cia buvo mano pirma kalija bet pasiseke:)

labai gražus žiedas wub.gif
ir susinervinau, kodėl pas mane toks išbalęs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 06 29, 12:38)
štai maniškės dar dvi:
su voru  rolleyes.gif black magic
ir ta tamsioji.. spalva beveik reali. spėju, kad schwarzwalder'is.. bet ką aš galiu prisiminti  blush2.gif

Kokios gražios ypač ta kur tansi wub.gif thumbup.gif

QUOTE(zylute81 @ 2009 06 29, 13:03)

blink.gif wub.gif bet kokie lapai ir žiedas didumo thumbup.gif wub.gif Gal kuo ypatingai tręšiat? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 06 29, 14:50)
Kokios gražios ypač ta kur tansi  wub.gif  thumbup.gif
blink.gif  wub.gif bet kokie lapai ir žiedas didumo  thumbup.gif  wub.gif Gal kuo ypatingai tręšiat?  bigsmile.gif

na patresiu visa gelytes su kemyros ruzavais milteliais pusantro sauksto ant laistytuvo kas kokias 2 -3 savaites ir truputi salietros paberiu kaip tresiu labai nedauk ir viskas bigsmile.gif man labai patiko tos trasos labai matosi rezultatas
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 06 29, 14:21)
labai gražus žiedas  wub.gif
ir susinervinau, kodėl pas mane toks išbalęs  doh.gif

na gal truksta saules jusu gelytei ir gal nuo mano trasu spalvyte intensivi tokia nes buvau begonija nusipirkus pasodinau lauke o ji pradejo blukti tada paliejau kemyros ruzavais miltukais ir ji vel pasidare ryski tai pabandykit bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 06 29, 13:38)
aha, prisimenu. Man tai keista, kad jos taip gali susikryžmint.. Suprasčiau, jeigu tokių kalijų sėklas rinktum ir bandytum iš sėjinukų užsiauginti.. tai negi per žiedadulkes gadinasi net motininis augalas  blink.gif
jau kaip pažįstama situacija  doh.gif

štai maniškės dar dvi:
su voru  rolleyes.gif black magic
user posted image

ir ta tamsioji.. spalva beveik reali. spėju, kad schwarzwalder'is.. bet ką aš galiu prisiminti  blush2.gif
user posted image

labai grazios kalijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 06 29, 13:21)
ir susinervinau, kodėl pas mane toks išbalęs  doh.gif

Dar spalva keisis mirksiukas.gif Maniškės pradžioj buvo čiut gelsvos su violetiniu, o dabar sodriai geltonos su raudonu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 29, 16:03)
Dar spalva keisis  mirksiukas.gif Maniškės pradžioj buvo čiut gelsvos su violetiniu, o dabar sodriai geltonos su raudonu  thumbup.gif  thumbup.gif

Maniškės spalva nesikeičia schmoll.gif schmoll.gif kokia buvo švelniai gelsva tokia ir liko g.gif

reikės ir man pabandyt tom ružavom trašom patręšt thumbup.gif mes jomis tręšiam gėles kapinėse smile.gif o namuose aš trešiu kemiros bet skystom trašom, bet efekto kazkokio nelabai matosi g.gif
Atsakyti
zylute81,labai thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
naitas
irgi thumbup.gif thumbup.gif gėlytės
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 29, 17:03)
Dar spalva keisis  mirksiukas.gif Maniškės pradžioj buvo čiut gelsvos su violetiniu, o dabar sodriai geltonos su raudonu  thumbup.gif  thumbup.gif

o tai kada jai keistis, tai spalvai g.gif žydi jau keletą dienų, viskas.. jau tokia ir bus..

dėl saulės.. pasodinau taip, kad per pietus ir pačiam vakare gauna tiesioginės saulės, o daugiau šešėlis.. che, įtariu, joms kemiros reikia.. ir salietros.. oi gaus jos man dozę laugh.gif
Atsakyti
na pagaliau ir as ziedu sulauksiu thumbup.gif siandien pastebejau, kad tamsiai raudona turejus buti Celeste du ziedus iskiso wub.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti