Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (II dalis)

QUOTE(Snaudale @ 2009 07 13, 12:52)
QUOTE(egliosha @ 2009 07 07, 18:26)

Čia , matyt, kažkas su ta firmele "Nojaus sėklos". Pirkau šios firmos naujoviškus įspūdingus oranžinius narczus, o užaugo balti - gal šiek tiek gelsvos galima, jei norima įžvelgti, bet ir tai reikia pasistengti - turėti gerą vaizduotę biggrin.gif . Tulpės iš šios firmelės tai lyg ir tokios, kokios paveikslėlyje buvo.
Pirkau oranžinę "Mango" ir violetinę "Chianti" lenkiškas kalijas iš "Planta " firmos, bet žiedelių dar vis nesulaukiu. Turiu ir olandišką geltoną "Black Magic", bet ir šita žiedelių nerodo verysad.gif

as is nojaus ir kitas geles esu pirkus, tai irgi neatitiko, tai daugiau ir nebeperku, o ziuriu pas tave su ziedais, kaip ir pas mane, tyluma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 07 13, 00:55)
pas mane irgi du lapeliai yra ax.gif
o siaip as vis mastau kokia zeme reikalinga kalijoms, nes pas mane ir pernai ne kas su ziedais ir siemet tik viena isspaude doh.gif

mano abi prazydo, violetiniu dugnu jau 4 zieda leidzia, geltonos kotelis iki puses lango jau bigsmile.gif sodinau as i zemes rozems, paziurejau kad ir kalijoms tinka. ir netresiu visiskai, nepatinka man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 07 13, 17:02)
mano abi prazydo, violetiniu dugnu jau 4 zieda leidzia, geltonos kotelis iki puses lango jau bigsmile.gif sodinau as i zemes rozems, paziurejau kad ir kalijoms tinka. ir netresiu visiskai, nepatinka man schmoll.gif

o as sodinau i kapu zeme g.gif matyt ziedams nelabai patinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 07 13, 18:54)
o as sodinau i kapu zeme g.gif matyt ziedams nelabai patinka g.gif

"Senukuose" konsultantas sakė, kad kapų žemė daigams ir kambarinėms gėlėms netinka, nes ji paruošta su chemikalais taip, kad visokios piktžolės neaugtų. Seniau aš taip pat naudojau tą kapų žemę (vis geriau nei Juknevičiaus žemės ir visokie jo pagaminti kompostai su muselėmis ir kitais priedais), kurią maišydavau su durpėmis, bet pasirodo, kad kambarinėms gėlytėms tai nelabai patinka. Atsiranda pelėsiu, žemė suklekusi, prastai vanduo garuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 13 liepos 2009 - 18:44
QUOTE(Snaudale @ 2009 07 13, 19:43)
"Senukuose" konsultantas sakė, kad kapų žemė daigams ir kambarinėms gėlėms netinka, nes ji paruošta su chemikalais taip, kad visokios piktžolės neaugtų. Seniau aš taip pat naudojau tą kapų žemę (vis geriau nei Juknevičiaus žemės ir visokie jo pagaminti kompostai su muselėmis ir kitais priedais), kurią maišydavau su durpėmis, bet pasirodo, kad kambarinėms gėlytėms tai nelabai patinka. Atsiranda pelėsiu, žemė suklekusi, prastai vanduo garuoja.

geras, net nezinojau, reiks keisti zemes g.gif
Atsakyti
Sveikutės,
mano ir pagaliau pražydo thumbup.gif , kol kas tik vienintelis žiedukas smile.gif
user posted imageuser posted image
aisku spalva visai ne tokia kaip buvo parodyta ant pakelio.... schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Pagaliau ir aš galiu pasirodyti su savo kalija 4u.gif
Čia prieš 3savaites,kai pradėjo žydėti mano gėlytė
http://img190.images...picture082o.jpg
O čia šiandien fotkinau,jau turim 4 žiedus thumbup.gif befotkindama atradau ir 5 belendandį mirksiukas.gif
http://img199.images...picture1008.jpg

Nors čia turėjo būti tamsiai bordinė,bet kai šitiek žiedų užderėjo,atleistina už klaidas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 07 16, 11:00)
Sveikutės,
mano ir pagaliau pražydo thumbup.gif , kol kas tik vienintelis žiedukas smile.gif
user posted image

Spalvyte tikrai ne visai tokia kaip pakiuko mirksiukas.gif bet ziedelis tikrai dailus wub.gif

QUOTE(burbuliukas0909 @ 2009 07 16, 12:29)
Pagaliau ir aš galiu pasirodyti su savo kalija  4u.gif
Čia prieš 3savaites,kai pradėjo žydėti mano gėlytė
http://img190.images...picture082o.jpg
O čia šiandien fotkinau,jau turim 4 žiedus  thumbup.gif  befotkindama atradau ir 5 belendandį  mirksiukas.gif
http://img199.images...picture1008.jpg

Nors čia turėjo būti tamsiai bordinė,bet kai šitiek žiedų užderėjo,atleistina už klaidas  biggrin.gif

tikrai atleistina uz toki poksta lotuliukas.gif
mano viena tokios spalvytes dabar pasipuosusi 4 ziedeliais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 07 16, 11:00)
Sveikutės,
user posted image

Vistiek labai graži nors ir netokia kaip paveikslėlyje thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, plepsiukės mirksiukas.gif
Aš LABAI pasiilgau savo gėlyčių, bet jau sekmadienį pasimatysiu- atostogauju rolleyes.gif Tas irgi yra gerai, bet neiškenčiau ir atbėgau bent jūsų grožiais pasimėgauti mirksiukas.gif O jau kokių grožybių prisiauginusios thumbup.gif thumbup.gif
Pirmadienį ateisiu ilgesniam laikui mirksiukas.gif Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes sugryzau ir as ,maniskes kalijos jau ir baige zydet,po truputi pernykstes jau lapus geltonina matyt ruosiasi miegoti,nezinau gal nustoti jau jas laistyti ir uzmigdyt g.gif .
LIVAI grazi tavo kalija
Atsakyti
oi kokiu groziu yra thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti