Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (II dalis)

JAUCIU KAD MANO REIKES GUMBELI PJAUSTYTI NES AUGA IS JO KAIP TRYS KRUMUKAI TAI STAMBIAUSIAS ZYDI O KITI DU TIK LAPUS AUGINA REIKES BANDYTI DALINTI
Atsakyti
na ir grožiai pas jus wub.gif niekada nebuvau pagalvojus kad kalijos tokios gražios ir įvairios smile.gif visada įsivaizduodavau tik baltas laidotuvėse blush2.gif

reikės ir man pavasariop pabandyti smile.gif Pasigilinus kaip tai daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 07 12, 13:07)
na ir grožiai pas jus  wub.gif niekada nebuvau pagalvojus kad kalijos tokios gražios ir įvairios smile.gif visada įsivaizduodavau tik baltas laidotuvėse  blush2.gif

reikės ir man pavasariop pabandyti smile.gif Pasigilinus kaip tai daryti smile.gif

grazu, kai zydi, o kai salotas vaidina, tai tik nervas ima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 07 12, 12:13)

na bet daug svogūninių ir šakniagumbinių gėlių taip daro. Gaila kad jų toks trumpas žydėjimo laikas, bet ką padarysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 07 12, 12:13)

Symet mano oranzine irgi salota vaidina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2009 07 12, 21:47)
Symet mano oranzine irgi salota vaidina  doh.gif

maniske ji pati maziausia, nors yra sodintu ir daug veliau uz ja doh.gif
toks jausmas, kad jos leciau auga g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 07 12, 23:26)
maniske ji pati maziausia, nors yra sodintu ir daug veliau uz ja doh.gif
toks jausmas, kad jos leciau auga g.gif

Pas mane ji irgi leciausiai augo, dabar jau nemaza, lapai grazus, bet ziedu nera verysad.gif , pernai nors viena dave, labai grazu wub.gif
Tas naujas kur nusipirkau, tai sodinau pagal visus reikalavimus, ir zeme specialia pirkau, ir smelio imaisiau, iskart trasas ismeigiau, ziuresim kas is ju bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2009 07 13, 00:45)
Pas mane ji irgi leciausiai augo, dabar jau nemaza, lapai grazus, bet ziedu nera  verysad.gif , pernai nors viena dave, labai grazu  wub.gif
Tas naujas kur nusipirkau, tai sodinau pagal visus reikalavimus, ir zeme specialia pirkau, ir smelio imaisiau, iskart trasas ismeigiau, ziuresim kas is ju bus  g.gif

pas mane irgi du lapeliai yra ax.gif
o siaip as vis mastau kokia zeme reikalinga kalijoms, nes pas mane ir pernai ne kas su ziedais ir siemet tik viena isspaude doh.gif

Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 07 12, 23:55)
pas mane irgi du lapeliai yra ax.gif
o siaip as vis mastau kokia zeme reikalinga kalijoms, nes pas mane ir pernai ne kas su ziedais ir siemet tik viena isspaude doh.gif

Parasyta taip "gerai auga derlingoje, purioje žemėje, kuri ruosiama is labai trąsios kompostinės, lapinės, durpinės žemės ir smėlio (1:1:1:0,5). "

Aisku parasyta, kad gerai auga, o ne ziedu duoda lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Mano piccaso baigia perzydet,bet kita kalija sandeliuke kuri stovi ziuriu leidzia daigus reiks sodunti,ta tai tokia orandzine idomi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2009 07 13, 10:51)
Aisku parasyta, kad gerai auga, o ne ziedu duoda  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tai pas mane ji gerai auga, o va su ziedais tai tikras s... aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 07 07, 18:26)

Čia , matyt, kažkas su ta firmele "Nojaus sėklos". Pirkau šios firmos naujoviškus įspūdingus oranžinius narczus, o užaugo balti - gal šiek tiek gelsvos galima, jei norima įžvelgti, bet ir tai reikia pasistengti - turėti gerą vaizduotę biggrin.gif . Tulpės iš šios firmelės tai lyg ir tokios, kokios paveikslėlyje buvo.
Pirkau oranžinę "Mango" ir violetinę "Chianti" lenkiškas kalijas iš "Planta " firmos, bet žiedelių dar vis nesulaukiu. Turiu ir olandišką geltoną "Black Magic", bet ir šita žiedelių nerodo verysad.gif
Atsakyti