JAUCIU KAD MANO REIKES GUMBELI PJAUSTYTI NES AUGA IS JO KAIP TRYS KRUMUKAI TAI STAMBIAUSIAS ZYDI O KITI DU TIK LAPUS AUGINA REIKES BANDYTI DALINTI
na ir grožiai pas jus
niekada nebuvau pagalvojus kad kalijos tokios gražios ir įvairios
visada įsivaizduodavau tik baltas laidotuvėse
reikės ir man pavasariop pabandyti
Pasigilinus kaip tai daryti

QUOTE(srauni_upe @ 2009 07 12, 13:07)
na ir grožiai pas jus
niekada nebuvau pagalvojus kad kalijos tokios gražios ir įvairios
visada įsivaizduodavau tik baltas laidotuvėse
Pasigilinus kaip tai daryti 

grazu, kai zydi, o kai salotas vaidina, tai tik nervas ima

QUOTE(rena @ 2009 07 12, 12:13)
na bet daug svogūninių ir šakniagumbinių gėlių taip daro. Gaila kad jų toks trumpas žydėjimo laikas, bet ką padarysi

QUOTE(rena @ 2009 07 12, 12:13)
Symet mano oranzine irgi salota vaidina

QUOTE(kutuke @ 2009 07 12, 21:47)
maniske ji pati maziausia, nors yra sodintu ir daug veliau uz ja

toks jausmas, kad jos leciau auga

QUOTE(rena @ 2009 07 12, 23:26)
maniske ji pati maziausia, nors yra sodintu ir daug veliau uz ja

Pas mane ji irgi leciausiai augo, dabar jau nemaza, lapai grazus, bet ziedu nera

Tas naujas kur nusipirkau, tai sodinau pagal visus reikalavimus, ir zeme specialia pirkau, ir smelio imaisiau, iskart trasas ismeigiau, ziuresim kas is ju bus

QUOTE(kutuke @ 2009 07 13, 00:45)
Pas mane ji irgi leciausiai augo, dabar jau nemaza, lapai grazus, bet ziedu nera
, pernai nors viena dave, labai grazu
Tas naujas kur nusipirkau, tai sodinau pagal visus reikalavimus, ir zeme specialia pirkau, ir smelio imaisiau, iskart trasas ismeigiau, ziuresim kas is ju bus

pas mane irgi du lapeliai yra

o siaip as vis mastau kokia zeme reikalinga kalijoms, nes pas mane ir pernai ne kas su ziedais ir siemet tik viena isspaude

QUOTE(rena @ 2009 07 12, 23:55)
pas mane irgi du lapeliai yra
o siaip as vis mastau kokia zeme reikalinga kalijoms, nes pas mane ir pernai ne kas su ziedais ir siemet tik viena isspaude

Parasyta taip "gerai auga derlingoje, purioje žemėje, kuri ruosiama is labai trąsios kompostinės, lapinės, durpinės žemės ir smėlio (1:1:1:0,5). "
Aisku parasyta, kad gerai auga, o ne ziedu duoda

Sveikutes
Mano piccaso baigia perzydet,bet kita kalija sandeliuke kuri stovi ziuriu leidzia daigus reiks sodunti,ta tai tokia orandzine idomi

Mano piccaso baigia perzydet,bet kita kalija sandeliuke kuri stovi ziuriu leidzia daigus reiks sodunti,ta tai tokia orandzine idomi

QUOTE(kutuke @ 2009 07 13, 10:51)

QUOTE(egliosha @ 2009 07 07, 18:26)
Čia , matyt, kažkas su ta firmele "Nojaus sėklos". Pirkau šios firmos naujoviškus įspūdingus oranžinius narczus, o užaugo balti - gal šiek tiek gelsvos galima, jei norima įžvelgti, bet ir tai reikia pasistengti - turėti gerą vaizduotę

Pirkau oranžinę "Mango" ir violetinę "Chianti" lenkiškas kalijas iš "Planta " firmos, bet žiedelių dar vis nesulaukiu. Turiu ir olandišką geltoną "Black Magic", bet ir šita žiedelių nerodo