Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečių mamytės ir jų vaikučiai

QUOTE(ievast @ 2009 09 29, 14:12)
As saviski pernai paskiepinau nuo erkiu, siemet reikejo kartot, dabar po triju metu. Tai kaskaip ramu, nes jis megejas pasivoliot visur. O beto skiepijau delto, kad turim kaima, o ten duodasi kaip pasiutes.
o siemt ir grybaut buvom, tai buvo ramu po miska vaikscioti

bet tai kad skiepai tai tik nuo erkinio encefalito,nuo laimo ligos jie neapsaugo doh.gif g.gif Aš kažkaip dėl to ir susilaikiau.
Va sūnaus grupiokė skiepyta buvo,o antibijotikus vistik teko gert ir ilgai.
Tai aš ginkluojuos skysčiais visokiais į gamtą važiuojant.....

Ar daug grybų radot? smile.gif Kaip sekasi nestuke.gif ? mirksiukas.gif
Atsakyti
nu mes ir ten vietu nezinojom, tiesiog ivaziavom i miska ir stojom bile kur- ir radom normaliai. pirma karta po kibiriuka -silbaravykiai, baravykai, voveruskos. o si karta po puse kibiriuko thumbup.gif
as Mariju pernai skiepijau nuo erkiu, bet buvo labai didele reakcija, tai nebekartojom unsure.gif
Atsakyti
Taip tas skiepas ir yra nuo erkinio encifalito, o si liga yra labai baisi. O laimo liga yra pagydoma su vaistukais. Siaip tai kiekvieno zmogaus cia reikalas ar skipyt, ar ne. Bet man vis ramiau, kad paskiepinau.
O i sita skiepa, kaip ir i visus kitus yra normalu, kad buna kaskokia reakcija, bet ne visiems vienoda. Pvz mano vaikui nei i viena skiepa nebuvo jokios reakcijos tfu tfu tfu
Atsakyti
QUOTE(ievast @ 2009 09 30, 08:02)
Taip tas skiepas ir yra nuo erkinio encifalito, o si liga yra labai baisi. O laimo liga yra pagydoma su vaistukais. Siaip tai kiekvieno zmogaus cia reikalas ar skipyt, ar ne. Bet man vis ramiau, kad paskiepinau.
O i sita skiepa, kaip ir i visus kitus yra normalu, kad buna kaskokia reakcija, bet ne visiems vienoda. Pvz mano vaikui nei i viena skiepa nebuvo jokios reakcijos tfu tfu tfu

Na maniškiai ir į skiepus nelabai reaguodavo...gal jaučiu sūnus į tą šešiu mėnesių jaučiu g.gif Pamiršau jau visai. ax.gif
Aš tik kuo toliau tuo labiau gilinuosi į skiepus ir darausi priešiška jiems... Bet teisybė čia kiekvieno reikalas. 4u.gif Net ginčytis nėra dėl ko.
O kasmet taip ir skiepytis reikia? Ar vienas skiepas ant visajaus? ax.gif
Atsakyti
Pirmais metais du skiepai, paskui po metu vienas ir tada kas trys metai reikia skiepytis. Nu cia toks zaidimas gaunasi ir gan nepigus. Bet galiu pasakyti, kad kolkas kur skiepinomes, tai kalnieciu poliklinikoje pigiausiai mokejau
Atsakyti
QUOTE(medison @ 2009 09 30, 14:19)
Na maniškiai ir į skiepus nelabai reaguodavo...gal jaučiu sūnus į tą šešiu mėnesių jaučiu g.gif  Pamiršau jau visai. ax.gif
Aš tik kuo toliau tuo labiau gilinuosi į skiepus ir darausi priešiška jiems... Bet teisybė čia kiekvieno reikalas. 4u.gif Net ginčytis nėra dėl ko.
O kasmet taip ir skiepytis reikia? Ar vienas skiepas ant visajaus? ax.gif

ne ten kazkoks grafikas yra, po pirmo skiepo kazkur 50 proc imunitetas, tada po keliu men kartoja, susidaro 70 proc, tada po metu vel kartoja, veliau kas keli metai man rodos reikia g.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif gudrios mamos papuolė thumbup.gif

Ale ir oras mirksiukas.gif biggrin.gif Tai kruša,tai saulė,tai lietus.....
Atsakyti
Kur visos pradinegę? blink.gif blink.gif blink.gif

Atsakyti
QUOTE(medison @ 2009 10 12, 15:05)
Kur visos pradinegę? blink.gif  blink.gif  blink.gif

laba, mus tai sualergizavo sad.gif buvom pas odos- atopinis dermatitas, naktim nemiega, draskosi, jau net zaizdos ant galytes susidare. tai liepe man grieztos dietos laikytis. siandien prisiviriau puoda mieziu koses be pieno, sviesto ir kemsu kai kokia kumele doh.gif
kaip mamos laikotes? rudenine depresija nepuola?
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2009 10 13, 09:04)
laba, mus tai sualergizavo sad.gif buvom pas odos- atopinis dermatitas, naktim nemiega, draskosi, jau net zaizdos ant galytes susidare. tai liepe man grieztos dietos laikytis. siandien prisiviriau puoda mieziu koses be pieno, sviesto ir kemsu kai kokia kumele  doh.gif
kaip mamos laikotes? rudenine depresija nepuola?

Vargšiukai doh.gif verysad.gif . Aš su sūnum taip vargau. Jį bėrė ,aš dietos laikiaus,finale gydytojai tik šešis produktus leido valgyti verysad.gif
Žinai aš maudydavau su aliejum tokiu, Balmandolio regis ,nepamenu dabar. tai jis nuo niežėjimo gelbėdavo. Jis tokią plėvelę palieka ant odos apsauginę...gal dabar ir dar kokių priemonių gerų atsioradę yra. Aš iki pusantrų metų taip vargau,tepalai visokie,maistą derindavau doh.gif . paskui išaugo ir tfiu tfiu tfiu dabar valgo viską.
Saklbiklius visus reik peržiūrėt,neutral sako geriausiai tinka,nors aš skalbdavau vaikiškais ir dar kartą perskalaudavau,lygindavau,bet kad perlyginus tie rūbeliai tokie kietesni pasidarydavo,tai gaudavosi meškos paslauga vaikui. maniškis nugarytę iki kraujo sugebėdavo nusitrint doh.gif .
O kaip didysis brolis laikosi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(medison @ 2009 10 13, 12:37)
Vargšiukai doh.gif  verysad.gif . Aš su sūnum taip vargau. Jį bėrė ,aš dietos laikiaus,finale gydytojai tik šešis produktus leido valgyti verysad.gif
Žinai aš maudydavau su aliejum tokiu, Balmandolio regis ,nepamenu dabar. tai jis nuo niežėjimo gelbėdavo. Jis tokią plėvelę palieka ant odos apsauginę...gal dabar ir dar kokių priemonių gerų atsioradę yra. Aš iki pusantrų metų taip vargau,tepalai visokie,maistą derindavau doh.gif . paskui išaugo ir tfiu tfiu tfiu dabar valgo viską.
Saklbiklius visus reik peržiūrėt,neutral sako geriausiai tinka,nors aš skalbdavau vaikiškais ir dar kartą perskalaudavau,lygindavau,bet kad perlyginus tie rūbeliai tokie kietesni pasidarydavo,tai gaudavosi meškos paslauga vaikui. maniškis nugarytę iki kraujo sugebėdavo nusitrint doh.gif .
O kaip didysis brolis laikosi? mirksiukas.gif

pas mus taip pat galva nusikases iki zaizdu ir pirstines dedu, ir rankas nakti laikau. o ka gyd leido valgyti? as neismanau ka gaminti unsure.gif kiausinio niekur negalima deti, morku taip pat. tik virta mesa, bulves ryziai. o Marijui tai tokiu nesamoniu nepaduosi, tai atskirai sau kazka turiu gaminti
o dickis tai pasiutes, demesio daug reikalauja
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2009 10 13, 15:29)
pas mus taip pat galva nusikases iki zaizdu ir pirstines dedu, ir rankas nakti laikau. o ka gyd leido valgyti? as neismanau ka gaminti  unsure.gif kiausinio niekur negalima deti, morku taip pat. tik virta mesa, bulves ryziai. o Marijui tai tokiu nesamoniu nepaduosi, tai atskirai sau kazka turiu gaminti
o dickis tai pasiutes, demesio  daug reikalauja

Dabar jau pameciau ta lapa,bet pasigaminus ant saldytuvo buvau,kokie leidžiami produktai,o kokie draudžiami... negalima pieno,bet jogurto,kefyro galima,grūdėtos varškės galima,ryžiai bulvės tinka,kiauliena tipo netinka,triušiena,kalakutiena tinka. Žinok pabandysiu aš tą savo legendą surast. na sriubas aš virdavau,makaluodavau... Tiesą sakant tada tuos produktus derindama,taip sukūdau...kad nepažindavo žmonės gatvėje.
O tepaliuko jokio neišrašė,bent nakčiai,kad lelius nesikankintų? Aš blogiausiu atveju jau griebdavau Advantan tepala,jisai gelbėdavo.Ir su tuo aliejuku maudtdavau,paskui dar tepdavau kažkokiu,nepamenu jau dabar,kažkokiu vėsinančiu,kad ne nežietų... ir nuogan pasivartyt gerai,tik ,kad dabar kai šalta. kaip teisybė mums vasaromis nuo saulytės ir gryno oro viskas praeidavo. o va žiemom tai šakės budavo.
Moliūgą regis galima valgyti ir net labai tinka,.
Atsakyti