QUOTE(baltanosis @ 2009 10 13, 15:29)
pas mus taip pat galva nusikases iki zaizdu ir pirstines dedu, ir rankas nakti laikau. o ka gyd leido valgyti? as neismanau ka gaminti

kiausinio niekur negalima deti, morku taip pat. tik virta mesa, bulves ryziai. o Marijui tai tokiu nesamoniu nepaduosi, tai atskirai sau kazka turiu gaminti
o dickis tai pasiutes, demesio daug reikalauja
Dabar jau pameciau ta lapa,bet pasigaminus ant saldytuvo buvau,kokie leidžiami produktai,o kokie draudžiami... negalima pieno,bet jogurto,kefyro galima,grūdėtos varškės galima,ryžiai bulvės tinka,kiauliena tipo netinka,triušiena,kalakutiena tinka. Žinok pabandysiu aš tą savo legendą surast. na sriubas aš virdavau,makaluodavau... Tiesą sakant tada tuos produktus derindama,taip sukūdau...kad nepažindavo žmonės gatvėje.
O tepaliuko jokio neišrašė,bent nakčiai,kad lelius nesikankintų? Aš blogiausiu atveju jau griebdavau Advantan tepala,jisai gelbėdavo.Ir su tuo aliejuku maudtdavau,paskui dar tepdavau kažkokiu,nepamenu jau dabar,kažkokiu vėsinančiu,kad ne nežietų... ir nuogan pasivartyt gerai,tik ,kad dabar kai šalta. kaip teisybė mums vasaromis nuo saulytės ir gryno oro viskas praeidavo. o va žiemom tai šakės budavo.
Moliūgą regis galima valgyti ir net labai tinka,.