Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečių mamytės ir jų vaikučiai

nu kaip idomiai, man kaip tik sake kiauliena galima, jogyrto, kefyro ne, jokiu kvietiniu miltu. bet jauciu cia kiekvienam skirtingai, reikia nutaikyti. Soja sake galima bandyti, nors kiti kaip tik sako kad alergizuoja ji labai. antra diena geriu sojos piena, nu ir nieko kolkas unsure.gif bandysiu prie tu produktu kuriuos galima itraukti po truputi kuriu negalima.ziuresim, nes manau kad mus nuo pieno produktu ir kakavos taip sualergizavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2009 10 13, 19:55)
nu kaip idomiai, man kaip tik sake kiauliena galima, jogyrto, kefyro ne, jokiu kvietiniu miltu. bet jauciu cia kiekvienam skirtingai, reikia nutaikyti. Soja sake galima bandyti, nors kiti kaip tik sako kad alergizuoja ji labai. antra diena geriu sojos piena, nu ir nieko kolkas  unsure.gif bandysiu prie tu produktu kuriuos galima itraukti po truputi kuriu negalima.ziuresim, nes manau kad mus nuo pieno produktu ir kakavos taip sualergizavo  unsure.gif

pieno produktai tai taip,kava ir vienas iš didesnių alergenų,riešutai,šokoladas..o sūrio leido? aj is vaisių dar leido bananų ir vynuogių valgyt...paskui ir vynuogių nebeleido...obuolius leido. Žinai gal laikui bėgant ir pasikeičia kažkas. Kiaulieną tik liesą leisdavo,teisingai ir man.
Aišku kai jau visai aprims dermatitas po vieną produktą bandyt gali,taip ir atsirankiosi ko negalima,kas ištikrųjų kenkia...
Atsakyti
Gal kas nors is kaimyniu nori maziuko , bet labai ekologishko ( t.y. is savo darzo) moliugo? pradejau pjaustyt shaldymui. Shita mazhiu per puse perpjoviau ir supratau kad vietos tai nebera doh.gif tai jei kas norit kokiam mazhyliui i koshe - prashom mirksiukas.gif DOVANOJU 4u.gif
pasiimti is namu ; prie Muravos(Valdorfo) mokykleles ax.gif
tel 867437161

pasiulymas galioja shiandien smile.gif rytoj jau gal kam nors busiu atidavus arba suvartojus lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena,
Gal kas nors iš jūsų matėt šį senutį šuniuką Džimį? Labai prašau, kas matėt praneškite tel 868840008 ačiū
user posted image
Atsakyti
Niu klausykit mamukai,visai pagedom g.gif Neberašom nei viena doh.gif schmoll.gif
Kaip sekasi? Ar rudeniniai virusai parguldė?
Maniškiai tai viens iš trijų pakirstas kosulio baisinio. tai kariaujam namie,nors toks ten ir karas ,ramybė,kai ji viena. Kai visi trys tai ***** triukšmo pilna. biggrin.gif kaip vyras sako,džiaugsmas kaimynams mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos

Ziuriu niekas neraso, ai ir as kaskaip nerasau smile.gif

Kolkas dar virusai neparklupde musu, bet siandien atsikele su kosuliuku mazasis, bet tokiu neatsikosinciu pora kartu nukosejo, pamatavau tempa nebuvo, tai isleidau i darzeli, o ten aiksu garsiai draugams pasigyre ir aukletoja salia buvo, kad jis kosti doh.gif Bet tikiuosi, kad vakare jis man nekoses, nes gimtadienis visai ant nosies sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ievast @ 2009 10 29, 08:59)
Sveikos

Ziuriu niekas neraso, ai ir as kaskaip nerasau smile.gif

Kolkas dar virusai neparklupde musu, bet siandien atsikele su kosuliuku mazasis, bet tokiu neatsikosinciu pora kartu nukosejo, pamatavau tempa nebuvo, tai isleidau i darzeli, o ten aiksu garsiai draugams pasigyre ir aukletoja salia buvo, kad jis kosti  doh.gif Bet tikiuosi, kad vakare jis man nekoses, nes gimtadienis visai ant nosies sad.gif

nu su tais kosuliais tai aš jau ir pasiust baigiu doh.gif schmoll.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif kaip fainai gimtadienis. Kur švęsit,ką įdomaus sugalvojot?
Manosios merginos ir ne už kalnų balius mirksiukas.gif

Kada tau jau į poilsį? kaip jautiesi? jau pilvukas matosi? blush2.gif
Atsakyti
Pilvukas jau arbuziukas smile.gif Del jautimosi tai visaip buna, viena diena geriau, kita blogiau. I poilsi pries pat kaledas smile.gif

Gimtadieni greiciausiai svesime namie, nes visi suvaziuos is kitu miestu, bet paskui kokai valandai ar dviems galvoju nuvest vaikus i vaiku kambari pasiust nes maniskis dar nera buves blush2.gif
Tematika aisku bus ratai, nes vis dar pamises del ju doh.gif Bet ir gerai nes sveciai bus taip pat trys berniukai, neturim mergaiciu smile.gif
Atsakyti
Tai fainai,kad jau arbūziukas. wub.gif
Mes ir tradiciškai namie tortą valgom savaitgalį prieš po gimtadienio su močiute,krikštatėviais,dėdėmis ir t.t.
O paprastą dieną užsakiau žaidimų kambaryje išsidūkimą su personažu. Tai tada jau visi darželio draugai susirenka,mūsų draugų vaikai. Nu gaunasi nemažai bigsmile.gif Nes kažkaip iš praktikos nuosavos pasimokius esu ,kad dažnai kai susirenka daugiau suaugusiųjų nei vaikų į namus ,tai gaunasi suaugusiųjų balius. Tai įvedžiau tokią tradiciją,vaikų balius iškraustyt iš namų ir daugiau vaikų sukviest. Vaikai aišku laukia to baliaus žaidimų kambaryje doh.gif . bandėm visus žaidimų kambarius,bet Mole kažkaip labiausiai mums pritiko. Vieni baliauninkai per gimtadienį tik tebūna,pašalinių neleidžia,suaugusieji šalia prie stalo kavytės atsigeria,paplepa. Ateina personažas vaikus išpaišo,pažaidžia,jubiljatui sudainuoja su gimimo diena.. Šiemet patricijai jau kito kambario ieškojau,dabar Maksimoj naujas atsidarę pramonės. Bet tomis dienomis laisvas nebuvo,tai grįžom vėl į molą. Su vaikais šnekėjausi,tai sakė neatsibodęs....kai atsibos,nebežianu ką galvot ir ko griebtis reiks. kažkaip kai šilta,tai gali gamtoj ką mąstyt,ale mano visi trys žieminiai doh.gif
O pas mus žinok daugiau mergaičių,nei berniukų g.gif
Atsakyti
Laba diena, Kauno mamytes!

ar girdejote apie Kaune jau esanti Mamu kluba? Dar ne? Prasom jungtis!!!

Renkamės kiekvieną gražios savaitės trečiadienį 11 val.
Kur? VEDŲ KULTŪROS CENTRE (Panerių g. 187)
Būname iki kol vaikučiams reiks eiti pietų miegelio.
Kas dar nebuvot, praleidot, pramigot- junkitės kitą trečiadienį. Niekada nevėlu!
Placiau apie musu susitikimus, draugystes, informacija rasite temoje: "Gausi musu seimynele"- "Kauno mayciu klubas".

Laukiame gyvo bendravimo!
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gallima prisijungti? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2009 11 09, 15:38)
sveikos 4u.gif
gallima prisijungti? ax.gif  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif tai žinoma biggrin.gif

Sveika,prisijungus smile.gif Ale mamytes kažko tinginiai užpuolę. retokai čia parašo verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti