Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečių mamytės ir jų vaikučiai

QUOTE(DOLLILYTE @ 2009 11 11, 21:03)
Zaidimas vaikams,  teveliams arba siaip suvaikejusiems suaugeliams . Labai smagus pingvinu shou

1º.- Padaryk CLIC ant sio adreso

http://www.star28.net/snow.html

2º.- Parasyk savo pilna varda ten,kur pazymeta  Message

3º.- Padaryk  click ten,kur parasyta  Submit

4º.- Truputeli palauk... ax.gif

5º.- ¡¡Nustebai!! ¿Patiko?  mirksiukas.gif Gali kam nors persiusti... 4u.gif

Nu vaikams mano tai patiko thumbup.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
labas vakaras smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras mamytės 4u.gif

Atsakyti
labas rytas
gal jau namus pradejot puostis Kaledoms? as tai vis dairausi, gal kokiu idomiu darbeliu ar papuosimu nesudetingu , kad ir vaikas galetu prisijungti pasidaryti? tik nelabai sugalvoju... karpyti snaiges nesinori unsure.gif gal sakau namuka bandyti issikepti, bet ten ir tikriausiai vargo vakariene g.gif
QUOTE(medison @ 2009 11 12, 18:58)
Nu vaikams mano tai patiko thumbup.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

o man nepasileidzia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltanosis: 13 lapkričio 2009 - 09:36
QUOTE(baltanosis @ 2009 11 13, 09:33)
labas rytas
gal jau namus pradejot puostis Kaledoms? as tai vis dairausi, gal kokiu idomiu darbeliu ar papuosimu nesudetingu , kad ir vaikas galetu prisijungti pasidaryti? tik nelabai sugalvoju... karpyti snaiges nesinori  unsure.gif gal sakau namuka bandyti issikepti, bet ten ir tikriausiai vargo vakariene  g.gif

mano vaikams visada snaigės "kiečiausias" papuošalas,ir daug lempučių,kai vakare susijungia doh.gif taip kad iš manę prasta patarėja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
mes dar nesipuošiam....nors šiandien megoj žiūriu,jau "kalėdiškai" papuošta..reiks gal ir mums jau po truputį traukt dekoracijas g.gif
Atsakyti
mes tai dar namu nepuosiam,pasipuosim paskutine savaite pries sventes..o kadangi mano kleckas dar mazas ir jam turbut jokio skirtumo kaip bus papuosta,tai puosiu taip kaip man grazu blush2.gif man labai grazu eglute puosta dziovintais pelsinais,taip kvepia Kaledom ax.gif
Atsakyti
Sveikos

Na mes jau po visu baliu smile.gif Praejo gerai, aplanke visi seneliai ir tetos ai ir dede smile.gif Dovanu gavo kruvas, bet visos su garsais, o labiausiai, tai kad gavo sintezatoriu, bet toki cirskianti, kitaica doh.gif Kai pradeda groti mes duris uzdarom doh.gif
Gerai, kad nebuvau uzsakius jokiu ten kambariu, nes vienas baliauninskas susirgo unsure.gif O ir balius nusikele is sestadienio i sekmadieni doh.gif

Tai va dabar jau galiu pradeti galvoti apie kaledas ir apie namu puosima smile.gif Mano vaikui labai patinka namai papuosti ir eglute ir be jo negaliu jos puosti, gerai, kad zaislai neduztantys, tai gali pats sau ramiai juos kabinti smile.gif
O siemet laabai noriu veltinuku bumbuliuku, tik vis neprisiruosiu vilnos nusipirkt doh.gif

O mes tai namus pasipuosiam kazkur nuo gruodzio pirmos, nes per sventes tenka isvaziuoti, tai ta jaukuma Kaledu norim pajusti ir savo namuose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievast: 16 lapkričio 2009 - 11:01
Tai smagu,kad viskas pasisekė,o svarbiausia,kad dovanų gerų gavo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
mano princesė,visiems kas paklausia,ko nori dovanų,sako,kad būtinai lėlyčių reik doh.gif ,nu tai kai prineš mums tų lėlyčių,vyras juokaukja,kad dvi mergaitės namie yra,,tai gal nebus per daug bigsmile.gif
mūsų vaikų baloius ketvirtadienį po darželio,o tikrasis gimtadienis šeštadienį. Aj bet namie pasidarysim ką skanaus ,kaip visada šeštadienį,suvalgysim tortą su močiute ir vsio.
Atsakyti
Žiemos sidabras byra ant veidų... Tartum svajonių akys blizga sniegas. Ir bokštuose sutviskęs pamažu, Mus nežinia užbūręs, byra niekas... Naujųjų rankos glosto šaltumu Ir rožių skaistalais visus bučiuoja... Nutapę speigo puokštes ant langų, Svajonių pūgos mintyse dainuoja. Kai Jūsų akys blizga sidabru, Meilės melodiją nešioja vėjas. Lai tirpsta šerkšno rankos ant veidų – Naujųjų šaltis sveikina atėjęs!

Su Naujaisiais!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
HAPPY NEW YEAR 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Visai mergaitės apleidot temelę g.gif schmoll.gif

Greit atvarot ir parašot ką nors 4u.gif ax.gif

kaip sekasi ievast pilvuką augint? kaip mažius ar eina į darželį? neserga?

Kaip berniukai laikosi? ar nesergat?

Kaip baltanosiui sekasi su kinderiukais namie kariaut?

DOLLILYTE kaip gyvena?

Ką čia dar pamiršau??

mes tai jau savaitė sėdim namie, mergaitės sirguliuoja truputuką,tai sau tipo tinginiaujam,alia sergam blush2.gif Dičkis ir prie mūsų.... nors jaučiu,kad darželiai tai pustuščiai.tokia žiema brrrrr jau seniai bebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(medison @ 2010 01 27, 14:11)
Visai mergaitės apleidot temelę g.gif  schmoll.gif

Greit atvarot ir parašot ką nors 4u.gif  ax.gif
DOLLILYTE kaip gyvena?
mes tai jau savaitė sėdim namie, mergaitės sirguliuoja truputuką,tai sau tipo tinginiaujam,alia sergam blush2.gif Dičkis ir prie mūsų.... nors jaučiu,kad darželiai tai pustuščiai.tokia žiema brrrrr jau seniai bebuvo doh.gif

laba laba laba 4u.gif
prisiduodam biggrin.gif po truputi gyvenam..truputi sirgom,bet dabar lyg jau geriau..eitume i lauka,bet tie salciai... doh.gif buvom Birstone,baseine...tai taip smagiai pasibuvom,atsipalaidavom..mazyliui buvo labai idomu smile.gif
o jus irgi greiciau sveikit 4u.gif aisku,gerai,kad taip gali patinginiaut,jei nieko rimto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOLLILYTE: 27 sausio 2010 - 13:26