Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečių mamytės ir jų vaikučiai

QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 01 27, 13:24)
laba laba laba 4u.gif
prisiduodam biggrin.gif po truputi gyvenam..truputi sirgom,bet dabar lyg jau geriau..eitume i lauka,bet tie salciai... doh.gif buvom Birstone,baseine...tai taip smagiai pasibuvom,atsipalaidavom..mazyliui buvo labai idomu smile.gif
o jus irgi greiciau sveikit 4u.gif aisku,gerai,kad taip gali patinginiaut,jei nieko rimto mirksiukas.gif

o kaip greitai prisidavei doh.gif hihihi.gif
Nu tai va,kad jau galėjom šiandien keliaut į daržą,bet kai vyras pasakė kiek laipsnių,tai aš tik ant kito šono apsiverčiau. Nu į darbą reikėtų,tai kelčiaus ir veščiau,bet dabar blush2.gif . patinginiausim šią savaitę jaučiu iki penktadienio.

O kaip fainai į baseiną su kinderiuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(medison @ 2010 01 27, 14:37)
O kaip fainai į baseiną su kinderiuku thumbup.gif

aha,tikrai labai fainai... thumbup.gif o tu nedirb?
Atsakyti
laba nuir as prisiduodu tongue.gif
mes augam gerai, sirgom, net teko ligonineje guleti - gripas buvo, po to i bronchita komplikavosi verysad.gif tai gavo kursa 10 d antibiotiku mazylis, dickis net 2 kursus is eiles. zodziu imuniteto nulis dabar, dar biski su slogom, tai taip ir kuiciames smile.gif
kaip fainai kad atgaivinai tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2010 01 27, 18:22)
laba nuir as prisiduodu  tongue.gif
mes augam gerai, sirgom, net teko ligonineje guleti - gripas buvo, po to i bronchita komplikavosi  verysad.gif tai gavo kursa 10 d antibiotiku mazylis, dickis net 2 kursus is eiles. zodziu imuniteto nulis dabar, dar biski su slogom, tai taip ir kuiciames  smile.gif
kaip fainai kad atgaivinai tema  biggrin.gif

ojoj...vargsiukai verysad.gif mums irgi ne taip seniai buvo bronchitas.. verysad.gif bsveikateles mazuciams 4u.gif
Atsakyti
baltanosikurioj vietoj jus gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 01 27, 18:20)
baltanosikurioj vietoj jus gyvenat?

dabar a.sanciuose, bet musu sirdis Kalnieciuose biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 01 27, 17:48)
ojoj...vargsiukai verysad.gif mums irgi ne taip seniai buvo bronchitas.. verysad.gif bsveikateles mazuciams 4u.gif

kokius maisto papildus /vitaminus duodi vaikams? kaip cia ta imuniteta susitiprinti po antibu kurso? drauge vis siulo pabandyti gnld produkcija, bet nezinau ar ji veiksminga g.gif kaina tai nemaza
Atsakyti
Sveikos prisiduosiu ir as po ilgo nekalbejimo smile.gif

Augam gerai sedim namuose per tas ligas ir viskas, per visa sausi tik viena savaite darze tebuvom doh.gif Per naujus buvom rimtai apsirge su antibais doh.gif Bet jau kapstomes po biski. Va kaip tik vakar atsigulus galvojau, kaip cia ta vaika pastiprint, bet jauciu teks citrosefto atsiprasyt ir vel ji ismeginti, nes pernai kai ji istysai na su pertraukom varojom, tai ir ligu neturejom g.gif

Na ir pusto siandine gerai, kad nereikia nosies is namu kisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2010 01 28, 13:06)
kokius maisto papildus /vitaminus duodi vaikams? kaip cia ta imuniteta susitiprinti po antibu kurso? drauge vis siulo pabandyti gnld produkcija, bet nezinau ar ji veiksminga  g.gif  kaina tai nemaza

dabar nieko neduodu,nes antibiotiku negerem...nedaviau,nes pradejo viduriuot..o siaip po antibiotinu esu davus tik gerasias bakterijas.. ax.gif
Atsakyti
ir per ir po antibijotiku butinai reikia duoti gerasias bakterijas, nes mes siemet prisizaide su skranduku buvom, bet aciu dievui papildomas geru baketriju kursas isgyde pilvuka vaiko smile.gif

Nepaminejau kaip mano pilvelis auga, auga dideja, spardosi, greitai jau ir issilukstensim, mensiukas dar liko smile.gif Zinaau, kad bus mergaite, tai biski visokiu grozybiu nusipirkau, bet tik gaila, kad ne daug, nes nuo pirmojo like visi sliauztinukai beveik kaip nauji smile.gif Tai pataupiau sitam reikale, kad paskui galeciau daugiau sukneliu pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 01 27, 15:56)
aha,tikrai labai fainai... thumbup.gif o tu nedirb?

aš namuose darbuojuosi po truputį. rolleyes.gif
Bet dabar antra savaitė tai namie tik sėdim ir nosies lauk nekišam. schmoll.gif Tiesa iškišam,bet trumpam,greit namo parvarom blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(baltanosis @ 2010 01 27, 17:22)
laba nuir as prisiduodu  tongue.gif
mes augam gerai, sirgom, net teko ligonineje guleti - gripas buvo, po to i bronchita komplikavosi  verysad.gif tai gavo kursa 10 d antibiotiku mazylis, dickis net 2 kursus is eiles. zodziu imuniteto nulis dabar, dar biski su slogom, tai taip ir kuiciames  smile.gif
kaip fainai kad atgaivinai tema  biggrin.gif

vargšiukai 4u.gif mums ir antibijotikus išrašė dabar,bet aš nedaviau. ... Simonai bronchitas pasirodo antras vardas ... doh.gif nu bet bandau prasisukt. eisim ryt kontrolės,kad paklausytų,jei jau sakys kad nieko gero,girdysiu tada ir antibus. ka jau čia dabar. kiti du kažkaip greituoju būdu praserga,čia sloga,gerklė,temperatūra,čia jau vsio ...o va su Sima vargstam. Imuniteto -5 pas ją turbūt verysad.gif

Ar dar tebemaitini pati?
Kas dar gero naujo? mažylis turbūt ju ropinėja? dar spėji paskui vaikus? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(baltanosis @ 2010 01 28, 12:06)
dabar a.sanciuose, bet musu sirdis Kalnieciuose  biggrin.gif
Papildyta:

kokius maisto papildus /vitaminus duodi vaikams? kaip cia ta imuniteta susitiprinti po antibu kurso? drauge vis siulo pabandyti gnld produkcija, bet nezinau ar ji veiksminga  g.gif  kaina tai nemaza

aš kai buvau parodoje toj moters pasaulis ar kaip ten ,akys už forever living ar kaip ten užkliuvo. pasirodo draugė airijoj platina juos,tai labai labai man ten nugyrė juos,yžpač kokias tai geras bakterijas 7 rūšių,..bet va kaina tai ir tokia švelniai tariant. jei dar mes visi 5.... nes man pačiai ,gal nuo įtampos,gal nuo to amžino bėgimo pradėjo žarnynas streikuot....ir pūslės uždegimai nuolat vargina,jau nebežinau kuo ir gydytis. tie antibakteriniai vaistai jaučiu taip prašluoja organizmą,kad verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ievast @ 2010 01 28, 12:35)
ir per ir po antibijotiku butinai reikia duoti gerasias bakterijas, nes mes siemet prisizaide su skranduku buvom, bet aciu dievui papildomas geru baketriju kursas isgyde pilvuka vaiko smile.gif

Nepaminejau kaip mano pilvelis auga, auga dideja, spardosi, greitai jau ir issilukstensim, mensiukas dar liko smile.gif Zinaau, kad bus mergaite, tai biski visokiu grozybiu nusipirkau, bet tik gaila, kad ne daug, nes nuo pirmojo like visi sliauztinukai beveik kaip nauji smile.gif Tai pataupiau sitam reikale, kad paskui galeciau daugiau sukneliu pirkti smile.gif

kaip fainai mergytė wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Aš žinok ir labai daug nuo vyresnio rūbelių turėjau,bet iki šiol atsimenu tokius rožinius šliaužtus,su sijonu doh.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kažkas man juos dovanų atitysė,ir jie 6 mėn mžd buvo skirti,tai aš laukiau laukiau kol galėsiu juos uždėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievast @ 2010 01 28, 12:35)

jetau kaip fainai, sveikinimai wub.gif
ir mes lb norejom mergytes, tai sakom trecias bandymas bus, bet kad mazasis jau sako te-te, tai be sansu verysad.gif reiskias ir trecias sunus cool.gif
Atsakyti
Dekui uz sveikinimus

Ziurekit nebeisisirkit daugiau 4u.gif 4u.gif
Medison laikykis ir biski pristabdyk arkliukus smile.gif Vaikams reikia sveikos mamytes smile.gif

baltanosi bus bus ta mergyte, juk trecias kartas nemeluoja mirksiukas.gif Nors maniskio pirmas zodis buvo MAMA, bet cia per pusdieni mano brolis ismoke to smile.gif Nes jis pastoviai saukia MAMA biggrin.gif
O va seses abu berniukai nuo tete pradejo doh.gif Bet trecios tikisi kada nors mergaites susilaukt
Atsakyti