QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 01 27, 15:56)
aha,tikrai labai fainai...

o tu nedirb?
aš namuose darbuojuosi po truputį.
Bet dabar antra savaitė tai namie tik sėdim ir nosies lauk nekišam.

Tiesa iškišam,bet trumpam,greit namo parvarom
Papildyta:
QUOTE(baltanosis @ 2010 01 27, 17:22)
laba nuir as prisiduodu
mes augam gerai, sirgom, net teko ligonineje guleti - gripas buvo, po to i bronchita komplikavosi

tai gavo kursa 10 d antibiotiku mazylis, dickis net 2 kursus is eiles. zodziu imuniteto nulis dabar, dar biski su slogom, tai taip ir kuiciames
kaip fainai kad atgaivinai tema
vargšiukai

mums ir antibijotikus išrašė dabar,bet aš nedaviau. ... Simonai bronchitas pasirodo antras vardas ...

nu bet bandau prasisukt. eisim ryt kontrolės,kad paklausytų,jei jau sakys kad nieko gero,girdysiu tada ir antibus. ka jau čia dabar. kiti du kažkaip greituoju būdu praserga,čia sloga,gerklė,temperatūra,čia jau vsio ...o va su Sima vargstam. Imuniteto -5 pas ją turbūt
Ar dar tebemaitini pati?
Kas dar gero naujo? mažylis turbūt ju ropinėja? dar spėji paskui vaikus?
Papildyta:
QUOTE(baltanosis @ 2010 01 28, 12:06)
dabar a.sanciuose, bet musu sirdis Kalnieciuose
Papildyta:
kokius maisto papildus /vitaminus duodi vaikams? kaip cia ta imuniteta susitiprinti po antibu kurso? drauge vis siulo pabandyti gnld produkcija, bet nezinau ar ji veiksminga

kaina tai nemaza
aš kai buvau parodoje toj moters pasaulis ar kaip ten ,akys už forever living ar kaip ten užkliuvo. pasirodo draugė airijoj platina juos,tai labai labai man ten nugyrė juos,yžpač kokias tai geras bakterijas 7 rūšių,..bet va kaina tai ir tokia švelniai tariant. jei dar mes visi 5.... nes man pačiai ,gal nuo įtampos,gal nuo to amžino bėgimo pradėjo žarnynas streikuot....ir pūslės uždegimai nuolat vargina,jau nebežinau kuo ir gydytis. tie antibakteriniai vaistai jaučiu taip prašluoja organizmą,kad
Papildyta:
QUOTE(ievast @ 2010 01 28, 12:35)
ir per ir po antibijotiku butinai reikia duoti gerasias bakterijas, nes mes siemet prisizaide su skranduku buvom, bet aciu dievui papildomas geru baketriju kursas isgyde pilvuka vaiko
Nepaminejau kaip mano pilvelis auga, auga dideja, spardosi, greitai jau ir issilukstensim, mensiukas dar liko

Zinaau, kad bus mergaite, tai biski visokiu grozybiu nusipirkau, bet tik gaila, kad ne daug, nes nuo pirmojo like visi sliauztinukai beveik kaip nauji

Tai pataupiau sitam reikale, kad paskui galeciau daugiau sukneliu pirkti
kaip fainai mergytė
Aš žinok ir labai daug nuo vyresnio rūbelių turėjau,bet iki šiol atsimenu tokius rožinius šliaužtus,su sijonu

kažkas man juos dovanų atitysė,ir jie 6 mėn mžd buvo skirti,tai aš laukiau laukiau kol galėsiu juos uždėt