Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviu nacionaliniai charakterio ypatumai

QUOTE(Medinis @ 2009 05 24, 12:07)
Patikėkit...

tada itraukim prie teigiamu ir tikejima.
Atsakyti
QUOTE(vejai @ 2009 05 24, 12:09)
tada itraukim prie teigiamu ir tikejima.

Ne, tikėjimas nebuvo paminėtas.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 24, 12:11)
Ne, tikėjimas nebuvo paminėtas.

Tada as nepatikesiu. (Labai noriu buti teigiama lietuve)
Atsakyti
QUOTE(vejai @ 2009 05 24, 12:13)
Tada as nepatikesiu. (Labai noriu buti teigiama lietuve)

Žinau.
Kai aš buvau mažas, tai jei sakydavau kokį nors neįtikimą dalyką (kuo niekas netikėdavo), bet tai būdavo tiesa, tai pasakydavau - "garbės žodis". Ir net jei nepatikėdavo, bet nedrįsdavo kaltinti melavimu. Nes "garbės žodis" buvo pats svarbiausias...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 24, 12:19)
Žinau.
Kai aš buvau mažas, tai jei sakydavau kokį nors neįtikimą dalyką (kuo niekas netikėdavo), bet tai būdavo tiesa, tai pasakydavau - "garbės žodis". Ir net jei nepatikėdavo, bet nedrįsdavo kaltinti melavimu. Nes "garbės žodis" buvo pats svarbiausias...
Jus ir dabar tai isgelbeja itikinejant?
Atsakyti
QUOTE(vejai @ 2009 05 24, 12:29)
Jus ir dabar tai isgelbeja itikinejant?

Paskutinį kartą man tai išsprūdo prieš pora metų... Dabar žodis "garbė" nebenaudojamas. Gal ir nereikia jo...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 24, 12:32)
Paskutinį kartą man tai išsprūdo prieš pora metų... Dabar žodis "garbė" nebenaudojamas. Gal ir nereikia jo...

Sis zodis , kaip ir sazine, valia siais laikais nebemadingas. galime ji keisti "instinkto zodis". Nors man atrodo, jog zodi garbe reiktu istraukt i nykstanciu zodziu knyga, ir aiskiai aprasyti jo reiksme. Taip ateities kartos, gales suvokti , kaip neitiketinai sunkiai gyveno ju proteviai.
Atsakyti
Viskas savo laike. Nebereikalingi dalykai išnyksta.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 24, 12:40)
Viskas savo laike. Nebereikalingi dalykai išnyksta.

Sutinku. Bet po klodais zemiu malonu surasti kazka seno. Galima uz neblogai parduoti aukcionuose.
Atsakyti
QUOTE(vejai @ 2009 05 24, 12:43)
Sutinku. Bet po klodais zemiu malonu surasti kazka seno. Galima uz neblogai parduoti aukcionuose.

Garbės aukcionuose nepardavinėja. Ją padeda ant lentynėlės. Ir parodo tik patiems patiems artimiausiems...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 24, 12:45)
Garbės aukcionuose nepardavinėja. Ją padeda ant lentynėlės. Ir parodo tik patiems patiems artimiausiems...

Ka gali zinot, kaip elgsis ateities isminciai.

Nors pagalvojau, jog sia savoka irgi pats laikas uzrasyt su paaiskinimu ka tai reiskia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vejai: 24 gegužės 2009 - 11:48
QUOTE(Medinis @ 2009 05 24, 11:03)
Iš šono gali visaip atrodyti. Man nepatinka, kai lietuviai patys apie save bando rasti kuo daugiau blogo. Buvo vienas seminaras, užsieniečiai bandė išsiaiškinti kokie yra lietuviai. Vienintelis teigiamas dalykas, kuris nuskambėjo - patinka krepšinis.

Bet zinai, apie kiekviena tauta galima pasakyti ta pati. Ka gali pasakyti teigiamo? Kad pamate tave pasimetusi gatveje - prieis pamaitins ir leis savo namuose pernakvoti? O del to blogio ieskojimo... Jus siandien jau minejote apsaugine reakcija pas emigrantus.. Gal ir cia jai yra vietos buti.. Bet nuo ko.. Apsisaugoti nuo klaidu? Man asmeniskai labai uzkliuvo posakys "kaimyno tvora dega - menkniekis, bet vistiek malonu". Juk kazkas taip apibudino savo tauta, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 24 gegužės 2009 - 12:22