Aš darydavau prieš tau kaukes kokoso, ir per naktį laikydavau, bet vis tiek man BEMA -žiauriai suveldavo.
QUOTE(Odora @ 2009 05 28, 17:53)
bet pleiskanojimas ir berimas vistiek grizo visu pajegumu
ir dar itariu dar viena problema issauke, bet cia jau kai pilnai isitikinsiu papasakosiu

lauksim

šiaulietėms ir alytiškėms geros naujienos

radau info kad hamamelis stiprina rosacea (ligą), o rožės gydo, gal kam pravers. Nusipirkau hamamelių hidrolatą, o pasirodo reikėjo pirkti rožių
na bet pasilaikysiu, gal kur pritaikysiu.

QUOTE(Rita @ 2009 05 28, 21:55)
radau info kad hamamelis stiprina rosacea (ligą), o rožės gydo, gal kam pravers. Nusipirkau hamamelių hidrolatą, o pasirodo reikėjo pirkti rožių

o iš kur tokia info?

Labas, merginos, parvažiavau namo, tai lėkiau pirktis, labai patiko parduotuvytė ir pardavėjos, paaiškina daug

Papildyta:

QUOTE(katutis @ 2009 05 28, 22:08)
o KN puslapyje beveik atvirkščiai
Hamamelių vanduo yra laikomas stipriausiu antioksidantu tarp šiandien žinomų ir naudojamų hidrolatų.
Juo valant ir purškiant odą mažėja jos raudonumas, bėrimai, niežėjimas, patinimai, paburkimai ir karštis.
čia

Hamamelių vanduo yra laikomas stipriausiu antioksidantu tarp šiandien žinomų ir naudojamų hidrolatų.
Juo valant ir purškiant odą mažėja jos raudonumas, bėrimai, niežėjimas, patinimai, paburkimai ir karštis.
čia

O, merginos jau atsakėt, labai ačiū, nes truputį sutrikau.. Man, netgi, labiau hamamelio hidrolatas patinka, labai mėgstu žolės kvapus, tai man super, o ir odytė labai nurimsta..

man irgi oda sveikai nuo hamamelio vandens pabąla, norėtųsi, kad Rita nurodytų priešingai teigiantį šaltinį

QUOTE(katutis @ 2009 05 28, 22:11)
man irgi oda sveikai nuo hamamelio vandens pabąla, norėtųsi, kad Rita nurodytų priešingai teigiantį šaltinį 

Va man tai labai ir patinka, kad bąla oda, man labai gražu balta oda..

Beje, merginos, o ar pasitepus tamanais galima iš karto eiti į saulę (na, nesidegint, bet šiek tiek į lauką išbėgt, ar dar būtina kokį tepalą ar ką teptis su UV apsauga?) Ir kaip laikyt tamanų aliejų ir hidrolatus, ar tiesiog ant stalelio, ar šaldytuve? Sorry už kvailus klausimus, bet nesinori per nežinojimą sugadint produktų..

QUOTE(Rita @ 2009 05 28, 22:27)
rožinės yra berods keturi tipai/stadijos, šiandien lb daug info perkošiau, pasistengsiu surast vėl. Pas mane oda nerausta taip tiesiog ir nėra sutrūkinėjusių kapiliarų, o kyla raudonos dėmės, einu šaltinio ieškot 

radau: http://www.rosacea.o...g/tripwires.php
čia rašoma: "Some ingredients to avoid include alcohol, witch hazel, menthol, peppermint, eucalyptus oil or clove oil."
Bet pirmą kart buvau radusi tikrai ne čia, o kažkur Google Books. Man neigiamas rezultatas pasijuto iš karto - minėtos dėmės sukietėjo.
QUOTE(jolie23 @ 2009 05 28, 21:17)
Beje, merginos, o ar pasitepus tamanais galima iš karto eiti į saulę (na, nesidegint, bet šiek tiek į lauką išbėgt, ar dar būtina kokį tepalą ar ką teptis su UV apsauga?)
Ir kaip laikyt tamanų aliejų ir hidrolatus, ar tiesiog ant stalelio, ar šaldytuve?
Ir kaip laikyt tamanų aliejų ir hidrolatus, ar tiesiog ant stalelio, ar šaldytuve?
šiaip tai rekomenduoja apsaugą naudoti

kokiam stalčiuj ar spintelėj, kad šviesos kuo mažiau gautų, kambario temperatūroj

QUOTE(Rita @ 2009 05 28, 21:27)
šiandien lb daug info perkošiau, pasistengsiu surast vėl.
gerai

Papildyta:
QUOTE(Rita @ 2009 05 28, 21:38)
Man neigiamas rezultatas pasijuto iš karto - minėtos dėmės sukietėjo.
čia kaip homeopatija - veikia koks nors preparatas kažkaip, o ant kito kailio - priešingai. Pati knygą turėjau perskaityti, kad suprasčiau veikimo principą

QUOTE(katutis @ 2009 05 28, 22:41)
šiaip tai rekomenduoja apsaugą naudoti
Apsauginių kremų yra natūralių, mineralų pagrindu 
kokiam stalčiuj ar spintelėj, kad šviesos kuo mažiau gautų, kambario temperatūroj
gerai

gerai

ačiū, o ar yra koks KN? Kitą savaitę vėl būsiu Vilniuje, gal pritaikyčiau progą užbėgt..