Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

merginos, nepatikėsit, ką šiandien radau bigsmile.gif Ogi vietą, kur KN priemones gamybai perka biggrin.gif Ten ir tos pačios firmos keraminiai (gal porcelianiniai) indeliai, o vienas dar ir su superine medine rankena, pritaikytas kaitint ant ugnies thumbup.gif Ir tie patys rudai raudoni plastmasiniai šaukščiukai su mentele ant galo (3,2 lito) rolleyes.gif Yra ir porcelianinių šaukščiukų, ir įvairiausių dydžių buteliukų, ir buteliukai su purškikliais losjonams ir dar n visokiausių gėrybių biggrin.gif

pvz. viens prie vieno balti užsukami indeliai lūpų balzamams kainuoja po 66 centus ax.gif O KN tokį parduoda ar ne už 1,5 lito? g.gif doh.gif

įmonė vadinasi Suva, o įsikūrusi Vilniuje Savanoriuose, netoli Vilniaus baldų 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 29, 20:16)
merginos, nepatikėsit, ką šiandien radau  bigsmile.gif

na ir skirtumai kainu doh.gif bet dabar zinosim kur rast pigiau biggrin.gif
Atsakyti
aš pati žiūrėjau apstulbusi biggrin.gif Apsipirkau aš tų indelių lūpų balzamams, kad nereikėtų keliagubos kainos mokėti ax.gif Nes kai perki ne vieną, skirtumą piniginė pajaučia greit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 29 gegužės 2009 - 22:02
Merginos, SOS, reikia patarimo 4u.gif

Kažkas lyg ir minėjo, bet niekaip nerandu. Ar Graso parfumerijos gamykloj/parduotuvėj, kur vežami turistai, verta ką nors pirkti, ar ten tik turistams skirtas "širpotriebas"?
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2009 05 30, 10:17)
Merginos, SOS, reikia patarimo  4u.gif

Kažkas lyg ir minėjo, bet niekaip nerandu. Ar Graso parfumerijos gamykloj/parduotuvėj, kur vežami turistai, verta ką nors pirkti, ar ten tik turistams skirtas "širpotriebas"?

Būtent aš tenai buvau. Man ten nepatiko niekas.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 30, 12:39)
Būtent aš tenai buvau. Man ten nepatiko niekas.

Supratau. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
pagirsiu gydomąsias tamanų aliejaus savybes rolleyes.gif MB ūkio darbuose užsitrynė baisią pūslę - dešinė ranka, rodomasis pirštas, kuris dar ir ištino doh.gif Iš vakaro patepus per naktį pūslė surandėjo ir nuslūgo tinimas bigsmile.gif Nearti dirvonai tie aliejai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 31, 11:51)
pagirsiu gydomąsias tamanų aliejaus savybes  rolleyes.gif MB ūkio darbuose užsitrynė baisią pūslę - dešinė ranka, rodomasis pirštas, kuris dar ir ištino  doh.gif Iš vakaro patepus per naktį pūslė surandėjo ir nuslūgo tinimas  bigsmile.gif Nearti dirvonai tie aliejai  thumbup.gif

as irgi galiu pagirt, turiu dar neilga laika, o pas mane yra randas, toks senas, puse jo grazus, o puse iskiles ir toks tamsesnis, galvoju pabandysiu tamanais patepliot, blogiau nebus, ir ka? jis lygeja ir spalva svieseja thumbup.gif tepliosiu ir toliau, tikiuosi jis visai pasidarys grazus bigsmile.gif
Atsakyti
merginos ar galejo mano normalios odos aliejus sugestest ,stovedamas tamsioj spintelej, galioja iki 10 men, bet vakar atsidarius nu ir kvapeli uzuodziau doh.gif
idomu ar bent plaukam ar kunui nepavojinga jy sunaudot g.gif
Atsakyti
gal ir galėjo, jis juk neamžinas 4u.gif Jei kilo rimtų įtarimų, net ir kūnui nenaudočiau jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 28, 23:08)
taip, jie siūlo kremus nuo saulės smile.gif Pati nesu pirkusi, tai ir pakomentuoti negaliu sad.gif

Turiu, si savaitgali isbandziau, kadangi tai primas naturalus, negaliu palyginti, tai ir sunku ivertinti, kvapas neikyrus, tepant, kaip ir turi buti (nes naturalus filtrai) reikia taip "padirbeti" issitepant, nes antraip ir liksi baltais ruozais, bet paskui viskas tvarkoj, pas mane spf 10, nes norejau,kad butu galimybe idegti ir matau, kad idegiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 31, 19:27)
Turiu, si savaitgali isbandziau

Nenusausino odos? Prieš tai tepeisi kokiu aliejuku ar iš karto ant odos?
Atsakyti