Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 03, 12:46)
as tokiu noreciau biggrin.gif
maniskis kokosas net spintelej (ne vonioje), pastoviai vandenelis dabar doh.gif  belieka salydytuve laikyt...

g.gif pas mane vonia vesiausias namo kambarys, tai kokosas suminkstejes, bet dar toli grazu iki skysto, kazkaip lyg rasoma, kad nepatartina saldytuve laikyt
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 03, 13:01)
g.gif  pas mane vonia vesiausias namo kambarys, tai kokosas suminkstejes, bet dar toli grazu iki skysto, kazkaip lyg rasoma, kad nepatartina saldytuve laikyt

tai va, ir nezinau ka daryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 03, 12:02)

Gal tada pabandyk į balkoną, jeigu turit, išnešti, vis tiek dabar lauke vėsesnis oras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 06 03, 13:06)
Gal tada pabandyk į balkoną, jeigu turit, išnešti, vis tiek dabar lauke vėsesnis oras 4u.gif

beda, neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 03, 12:09)
beda, neturiu verysad.gif

Bet kaip keista g.gif Pas mane kambariuose irgi šilta, bet kokosas spintelėje niekada nebuvo suskystėjęs, monoi vasarą buvo į vandenuką pavirtęs.
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 06 03, 13:13)
Bet kaip keista g.gif Pas mane kambariuose irgi šilta, bet kokosas spintelėje niekada nebuvo suskystėjęs, monoi vasarą buvo į vandenuką pavirtęs.

gal sakau toj spintelej uzdaroj kaip nors labiau ta siluma uzsilaiko, pabandziau kitur pastatyt, ziuresiu, ar skystes g.gif
Atsakyti
Pas mane pusvalandžiui palikus vonioje jis suskysteja.. Labai karsta vonioje...
Aš ir laikau šaldytuve. Man atrodo kad galima laikyti šaldytuve kokosus. Kažkokį kitokį nelabai, bent lyg taip pamenu buvo mineta...
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 03, 12:22)
gal sakau toj spintelej uzdaroj kaip nors labiau ta siluma uzsilaiko, pabandziau kitur pastatyt, ziuresiu, ar skystes g.gif

Man kaip tik atrodo, kad į uždarą tamsią spintelę nepatenka saulės spinduliai ir šiluma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 06 03, 13:23)
Aš ir laikau šaldytuve. Man atrodo kad galima laikyti šaldytuve kokosus. Kažkokį kitokį nelabai, bent lyg taip pamenu buvo mineta...

bandau dabar kaip tik rasti kokios info apie tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 03, 13:02)

Įdomu kiek pas tave laipsnių g.gif. Nes gal tikrai nieko tokio, jei jis suskystėjęs. Juk jau rašiau, kad KN rašo, kad prie 24-26 kokosas skystėja, bet tai neturi įtakos jo savybėms - taigi, vadinasi nuo to (kad jis skystas) jo kokybė neprastėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 03 birželio 2009 - 12:47
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 03, 13:46)
Nes gal tikrai nieko tokio, jei jis suskystėjęs.

bet kad nelabai patogus teptis, ypač kai jis indelyje...
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 06 03, 13:50)
bet kad nelabai patogus teptis, ypač kai jis indelyje...

Na tas tai taip. Bet jei laikant aliejų šaldytuve yra įtakojamos jo savybės, tai gal tada geriau visgi pasirinkti nepatogų naudojimą ax.gif. Būtinai pasiaiškinkit dėl to šaldytuvo, kažkaip, kad ea ten galima laikyti tai girdėjau, štai apie aliejus jau nebesu tokia tikra.
Atsakyti