QUOTE(Kašariukė @ 2009 06 03, 12:50)
bet kad nelabai patogus teptis, ypač kai jis indelyje...
persipilk į buteliuką

Kažkada atkreipiau dėmesį, kad KN kokosų aliejų ėmė ne į indelius, o į buteliukus pilstyti, tai man taip ir paaiškino: kad vasarą būtų patogiau naudoti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 03, 14:18)
o dabar is savo patirties galiu pasakyt, kad nedarykit tokio kiekio ir ilgam laikui..
is pradziu laikiau kambario temp., bet kazko suabejojau ar gerai, tai ikisau i saldytuva.. ten jis pastovejo ir surasojo.. po to issigandau ir istraukiau is saldytuvo vel kamb. temp. laikyt.. bet pamaciau po keliu dienu, kad pelyt pradejo..
protingas patarimas - galima ingredientus "padalinti" ir nuolat turėti šviežią piemonę
aš paskutinį kartą turėjau galimybę pažiūrėti KN į jų gamintą "pavyzdinį" rožių kremuką, kur dėl jo aš čia pergyvenau labai

Tai irgi taip smulkiai grūdeliais nuėjęs kaip ir maniškis

Ir kvepia taip pat
gal kartais tie konsistencijos pakitimai ir nėra taip baisu, kaip kad gali atrodyti?

Plius, man dar prisidėjo MB, pareiškęs per patį pirmą pauostymą, kad jam pelėsiais atsiduoda

Ir viskas, prasidėjo panika

O dabar psichologiškai nepersilaužiu, ar tikrai pelėsiais ten atsiduoda, ar vistik ne
nors MB pripažino, kad jam iš natūralių praktiškai niekas nekvepia, bet natūralu, veiksminga, tai ir naudoja