Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

QUOTE(MAMarija @ 2009 06 03, 13:46)
Įdomu kiek pas tave laipsnių g.gif. Nes gal tikrai nieko tokio, jei jis suskystėjęs. Juk jau rašiau, kad KN rašo, kad prie 24-26 kokosas skystėja, bet tai neturi įtakos jo savybėms - taigi, vadinasi nuo to (kad jis skystas) jo kokybė neprastėja.

pas mane dabar kambaryje apie 26 doh.gif
kiek skaitineju, tai raso, kad atseit galima, bet noretusi kazkokios patikimos info, tikrai nesinori gero daikto sugadint doh.gif
merginos, gal kuri leksit kada i kn, gal galetum uzklausti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 03 birželio 2009 - 13:03
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 03, 13:01)

Gal pabandyk pasiskambinti telefonu į KN? 4u.gif
Atsakyti
na stai rasau KN sveitiklio veidui receptuka.. kazkada kazkas buvo ikeles ji i natur. kosmetikos tema..

kokoso drozliu ir ryziu miltu po sauksta;
nerolio hidrolato 25 ml;
kokoso aliejaus 5 ml;
keli lasai greiprutu seklu ekstrakto;
ir eteriniai aliejai (vienas is ju jazminu, o kokie kiti nezinau).

na tai kadangi cia toks ne visai pilnas receptas, ir seip as kai dariausi sau, tai neturejau kai kuriu ingridientu butent tokiu kokie parasyta.. tai modifikavau recepta ir padariau savaip biggrin.gif tai mano buvo toks:

kokoso drozliu ir ryziu miltu po sauksta (ryziu miltus pasidariau pati is ryziu dribsniu);
levandu hidrolato 25 ml;
kokoso aliejaus 5 ml;
greipfrutu seklu ekstrakto 6 lasai;
vit.E 2 lasai;
levandinu EA 5 lasai..

visus ingridientus sumaisiau ir gavosi sveitiklis biggrin.gif sudejau i stiklini inda.. gavosi apie 50-60 ml

o dabar is savo patirties galiu pasakyt, kad nedarykit tokio kiekio ir ilgam laikui.. geriau darykit vienam ar dviem kartams (na gali isstovet apie savaite tai normaliai).. nes man jis supelijo po kiek laiko, be to nezinojau kaip tiksliai laikyt.. is pradziu laikiau kambario temp., bet kazko suabejojau ar gerai, tai ikisau i saldytuva.. ten jis pastovejo ir surasojo.. po to issigandau ir istraukiau is saldytuvo vel kamb. temp. laikyt.. bet pamaciau po keliu dienu, kad pelyt pradejo.. ir ismeciau.. realiai as ji panaudojau tik pora kart is pat pradziu, kol nepradejau abejot del laikymo salygu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 03 birželio 2009 - 14:19
QUOTE(Kašariukė @ 2009 06 03, 12:50)
bet kad nelabai patogus teptis, ypač kai jis indelyje...

persipilk į buteliuką wink.gif Kažkada atkreipiau dėmesį, kad KN kokosų aliejų ėmė ne į indelius, o į buteliukus pilstyti, tai man taip ir paaiškino: kad vasarą būtų patogiau naudoti smile.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 06 03, 14:18)
o dabar is savo patirties galiu pasakyt, kad nedarykit tokio kiekio ir ilgam laikui..

is pradziu laikiau kambario temp., bet kazko suabejojau ar gerai, tai ikisau i saldytuva.. ten jis pastovejo ir surasojo.. po to issigandau ir istraukiau is saldytuvo vel kamb. temp. laikyt.. bet pamaciau po keliu dienu, kad pelyt pradejo..

protingas patarimas - galima ingredientus "padalinti" ir nuolat turėti šviežią piemonę biggrin.gif

aš paskutinį kartą turėjau galimybę pažiūrėti KN į jų gamintą "pavyzdinį" rožių kremuką, kur dėl jo aš čia pergyvenau labai ax.gif Tai irgi taip smulkiai grūdeliais nuėjęs kaip ir maniškis tongue.gif Ir kvepia taip pat bigsmile.gif

gal kartais tie konsistencijos pakitimai ir nėra taip baisu, kaip kad gali atrodyti? wink.gif Plius, man dar prisidėjo MB, pareiškęs per patį pirmą pauostymą, kad jam pelėsiais atsiduoda bijau.gif Ir viskas, prasidėjo panika biggrin.gif O dabar psichologiškai nepersilaužiu, ar tikrai pelėsiais ten atsiduoda, ar vistik ne biggrin.gif

nors MB pripažino, kad jam iš natūralių praktiškai niekas nekvepia, bet natūralu, veiksminga, tai ir naudoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 03, 15:18)
na stai rasau KN sveitiklio veidui receptuka.. kazkada kazkas buvo ikeles ji i natur. kosmetikos tema..

Dyydelis Ačiū Palominai! 4u.gif kaip tik tai, ko norėjau..
dabar belieka tik kokoso drožlių nusipirkti (visų kitų ingredientų turiu) ir bandysiu gamintis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 03, 14:01)
pas mane dabar kambaryje apie 26 doh.gif
kiek skaitineju, tai raso, kad atseit galima, bet noretusi kazkokios patikimos info, tikrai nesinori gero daikto sugadint doh.gif

O kam klausti, jei tą jie patys ant pakuotės rašo g.gif

Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 03, 17:54)
O kam klausti, jei tą jie patys ant pakuotės rašo g.gif

na, neturiu as ju pakuotes, tai ir klausiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 03, 15:18)
kokoso drozliu ir ryziu miltu po sauksta (ryziu miltus pasidariau pati is ryziu dribsniu);
levandu hidrolato 25 ml;
kokoso aliejaus 5 ml;
greipfrutu seklu ekstrakto 6 lasai;
vit.E 2 lasai;
levandinu EA 5 lasai..

thumbup.gif aciu
tik noriu paklaust kaip pasidaryt tuos ryziu miltus? rysius sumalti? ir kas per ryziu dribsniai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 03, 18:52)
thumbup.gif  aciu
tik noriu paklaust kaip pasidaryt tuos ryziu miltus? rysius sumalti? ir kas per ryziu dribsniai?  blush2.gif

na manau gali sumalt ir paprastus ryzius.. as tai cia ryziu dribsnius sutryniau (nes neturiu jokio daikto su kuriuo malt galeciau.. mat sugadinau blush2.gif ).. o ryziu dribsnius pirkau Galintos..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 03, 18:02)
na manau gali sumalt ir paprastus ryzius.. as tai cia ryziu dribsnius sutryniau (nes neturiu jokio daikto su kuriuo malt galeciau.. mat sugadinau  blush2.gif ).. o ryziu dribsnius pirkau Galintos..

yra pirkti jau ir "gatavu" ryziu miltu thumbup.gif as perku "linea vitalis". buna maximose prie sveiko maisto.
jau pirkau ne viena pakuote, nors naudoju tik sveitikliams gaminti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 06 03, 21:58)
yra pirkti jau ir "gatavu" ryziu miltu  thumbup.gif  as perku "linea vitalis". buna maximose prie sveiko maisto.
jau pirkau ne viena pakuote, nors naudoju tik sveitikliams gaminti  hihihi.gif

thumbup.gif reiks pasiziuret, nes namie irgi vargu ar rasiu su kuom sumalt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 03 birželio 2009 - 21:30
QUOTE(katutis @ 2009 06 03, 16:41)
persipilk į buteliuką wink.gif Kažkada atkreipiau dėmesį, kad KN kokosų aliejų ėmė ne į indelius, o į buteliukus pilstyti, tai man taip ir paaiškino: kad vasarą būtų patogiau naudoti smile.gif

kai pirkau Monoi su gardenijom, tai man parode buteliukuose, kaip pavadino - kelionine pakuote. tik niekaip nesupratau, kaip reiketu is ten iskrapstyti, ar kiekviena kart sildyti rolleyes.gif na, dabar suprantu, kai kambario tem. suskystejo ir pasidare kaip vandenukas smile.gif tai is butelaicio tikrai butu patogiau naudoti.
Atsakyti