Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

Sakykit, merginos, o kortele KN galima atsiskaityt? Ar tik grynais? 4u.gif
Atsakyti
O man reikia ne randa ,o raukšles palyginti biggrin.gif
Sakykit,jei aš daryčiausi kremuką pagal LYGU LUGU receptą
LYGU LYGU

Tik nedėčiau simodsijų ir palmarozų ( nes aš jų neturiu ),o nusipirkti ar sudalyvauti vakarėliuose neturiu galimybės.
Taigi tada aš vietoj jų dėčiau kažkiek kakavos sviesto,erškėtuogių aliejaus ir makadamijų aliejaus?Nes šie aliejai įeina į KN jau paruoštą aliejų brandžiai odai.

Jūs patirties kažkiek turit,dalyvaujat konsultacijose,gal galėtumėte patarti?
Ir vėl iš anksto dideliausiais ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rencia1 @ 2009 06 04, 10:56)
Sakykit, merginos, o kortele KN galima atsiskaityt? Ar tik grynais?  4u.gif

KN galima atsiskaitti ir kortele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2009 06 04, 12:15)
KN galima atsiskaitti ir kortele thumbup.gif

thumbup.gif begsiu sestadieni prekintis
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 06 04, 11:09)
Taigi tada aš vietoj jų dėčiau kažkiek kakavos sviesto,erškėtuogių aliejaus ir makadamijų aliejaus?

nieko blogo nematau, jei receptą pakeisi smile.gif KN pastaruoju metu irgi pateikia daugiau receptų variacijų, plius, visad atsiranda gamintojų, kurios pagal save darkart viską pakoreguoja. To daryti nevengiu ir aš, tik stengiuos likti proporcijų ribose - keisti 5 ml aliejaus į 5 ml kito aliejaus, ar imti kitą hidrolatą kremuose vietoj siūlomo, bet žiūriu, kad neišsimusčiau iš bendrų kiekių smile.gif

EA tai ir man klausimas - reikia daug jų turėti ir įvairių, kad būtų įmanoma pasigaminti kremą veidui, nuo pvz. spuogų ar deginimuisi. Aš tiek neturiu, neįsivaizduoju, pagal kokią sistemą pirkti ir ar spėtų jie susinaudoti, nenusimestų g.gif O kad veikia ir svarbūs, tai tikrai smile.gif

gerai, kai Vilniuje gyvenu - turint galimybių galima rašytis į vakarėlį KN ir susilašinti smile.gif
Atsakyti
merginos, o koki hidrolata patartumet naudot riebesnei odai, su issipletusiom porom? Hamameliu ar levandu?
Atsakyti
QUOTE(rencia1 @ 2009 06 04, 13:18)
merginos, o koki hidrolata patartumet naudot riebesnei odai, su issipletusiom porom? Hamameliu ar levandu?

nerolio
Atsakyti
o hamameliu netinka? parasyta, kad sutraukia poras g.gif ir ypac tinka riebesnei odai g.gif
Atsakyti
QUOTE(rencia1 @ 2009 06 04, 13:31)
o hamameliu netinka? parasyta, kad sutraukia poras  g.gif ir ypac tinka riebesnei odai  g.gif

as nesu bandzius sito, tai nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 04, 13:33)
as nesu bandzius sito, tai nezinau  blush2.gif

hihihi.gif tai bandysiu as tada gal hamameliu hidrolata nusipirkt. O tas nerolio tikrai sutraukia poras?
Atsakyti
QUOTE(rencia1 @ 2009 06 04, 13:38)
hihihi.gif tai bandysiu as tada gal hamameliu hidrolata nusipirkt. O tas nerolio tikrai sutraukia poras?

na sunkus klausimas isvis toks biggrin.gif nematavau nei pries naudojant nei po.. bet mano riebiai odai tai patiko nerolis..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 04, 13:45)
na sunkus klausimas isvis toks  biggrin.gif  nematavau nei pries naudojant nei po.. bet mano riebiai odai tai patiko nerolis..

na, as kodel klausiu. Kazkada skaiciau kazkurioj temoj, viena mergina rase, kad naudodama kazkoki krema, jai akivaizdziai padejo sutraukt poras. Na, mano poros nera taip stipriai issiplete, bet mano seses doh.gif ojej, per visa veida matosi tokios duobutes g.gif vat ir klausiu, ar tikrai sutraukia 4u.gif
Atsakyti