Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

QUOTE(Dovish @ 2009 06 21, 21:43)
Merginos, ar yra KN afkrikinio kokosų aliejaus? Ar apskritai nei vienos rūšies dabar nėra? Gal kas neseniai buvote ax.gif

penktadienį buvo tik indiško
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 18, 15:32)
Iki šiol nepavyksta susintetinti brangių rožės ir jazmino kvapų. Sintetinis rožės ar jazmino kvapas tiesiog dvokia. Indolas, pagrindinis jazmino kvapo komponentas kažkodėl virsta skatolu, pagrindiniu išmatų kvapo komponentu... Todėl netikrą rožę ar jazminą nesunkiai galima atpažinti iš jų nepakenčiamai blogo kvapo.

Nu va, tada aišku, kodėl man jazminų kvapas taip su tualetu asocijuojasi biggrin.gif negaliu arbatos su jazminais gerti.. bet man ir tikras nuo šakos tiesiog smirda.. tik vis sakydavau, kad man jazminai "kvepia" tualeto gaivikliais, o va kai perskaičiau apie tuos išmatų kvapo komponentus- viskas stojo į savo vietas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 06 22, 18:25)
Nu va, tada aišku, kodėl man jazminų kvapas taip su tualetu asocijuojasi  biggrin.gif negaliu arbatos su jazminais gerti.. bet man ir tikras nuo šakos tiesiog smirda.. tik vis sakydavau, kad man jazminai "kvepia" tualeto gaivikliais, o va kai perskaičiau apie tuos išmatų kvapo komponentus- viskas stojo į savo vietas  smile.gif

na, man jazminai su tualetu gal nesiasocijuoja, bet arbata su jazminais irgi doh.gif swoon.gif
Atsakyti
geros kokybės arbata su jazminais - nuostabi, bet teko nusipirkti ir labai nekokios... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 06 22, 22:29)
na, man jazminai su tualetu gal nesiasocijuoja, bet arbata su jazminais irgi doh.gif swoon.gif

Manyčiau, kad pirkai nekokią arbatą, nes pirmoji mano jazminų arbata taip pat mėšlu trenkė wink.gif.

QUOTE(katutis @ 2009 06 22, 22:48)
geros kokybės arbata su jazminais - nuostabi, bet teko nusipirkti ir labai nekokios... smile.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif. Pabandyk Presto penkių žvaigždučių arbatą su jazminais. Patikėk, išbandžiau n rūšių, tačiau ši pati pačiausia wub.gif ir, beje, itin lengva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 22 birželio 2009 - 22:09
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 22, 23:06)
Manyčiau, kad pirkai nekokią arbatą, nes pirmoji mano jazminų arbata taip pat mėšlu trenkė wink.gif.

Argi as sakiau, kad man meslu trenke? g.gif kaip tik- man tie jazminai sintetiniai pasirode, atrode, kad kvepalu, o gal tiksliau odekolono i arbata buciau prisipylus doh.gif arbata is presto buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Pandora_: 23 birželio 2009 - 11:23
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 06 23, 12:21)
Argi as sakiau, kad man meslu trenke? g.gif kaip tik- man tie jazminai sintetiniai pasirode, atrode, kad kvepalu, o gal tiksliau odekolono i arbata buciau prisipylus doh.gif arbata is presto buvo

Matyt suklydau su kitos forumietės pasisakymu, sorry.
Gerai žinau prastos jazminų arbatos skonį ir sintetinį odekoloninį kvapą. Jei tai buvo Presto arbata, parduodama PC jau supilstyta maišeliuose, tai tokią arbatą tikrai verta mesti lauk cool.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 23 birželio 2009 - 11:47
QUOTE(katutis @ 2009 06 19, 23:17)
Rkatyte, ką pasigaminai? wink.gif Kokius įspūdžius parsinešei?  bigsmile.gif

Įspūdžiai labai geri, dėkui bigsmile.gif susimaišiau emulsiją nuo spuogų - nes kartu prikabinau ir savo kosmetologę, o ji nusprendė, kad mano odai ji labiausiai tiktų, ir tikrai labai gerai, nors tų spuogelių tik keli, bet aliejai su hidrolatu kažkaip labiau odai patiko nei vieni aliejai ax.gif
Atsakyti
Perskaičiau vienu prisėdimu visą temą.
Tokių tobulų atsakymų kaip Katučio jau seniai nemačiau 4u.gif
Kaip iš mokyklinio pirmūnės rašinėlio lotuliukas.gif
Net šleikštu nuo to dirbtinio saldumo, o dar veidukai taip tobulai parinkti, na „kaip ir turi būt“ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Breta6 @ 2009 06 24, 22:35)
Perskaičiau vienu prisėdimu visą temą.
Tokių tobulų atsakymų kaip Katučio jau seniai nemačiau 4u.gif
Kaip iš mokyklinio pirmūnės rašinėlio lotuliukas.gif
Net šleikštu nuo to dirbtinio saldumo, o dar veidukai taip tobulai parinkti, na „kaip ir turi būt“ doh.gif

idomiai nuskambejo, net nesupratau, ar cia komplimentai katuciui, ar priesingai kazkas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 24 birželio 2009 - 22:02
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 24, 23:01)
idomiai nuskambejo, net nesupratau, ar cia komplimentai katuciui, ar priesingai kazkas biggrin.gif

Nu ir aš nesupratau šio posto ax.gif Kažkas neturi ką veikti manau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 24, 19:24)
Įspūdžiai labai geri, dėkui  bigsmile.gif  susimaišiau emulsiją nuo spuogų - nes kartu prikabinau ir savo kosmetologę,

super thumbup.gif Kaip tau kosmetologę pavyko prisikalbint? biggrin.gif Pažangią labai turi wink.gif

mano emulsija susisluoksniavo jau, bet gerai susikrato tongue.gif

QUOTE(Breta6 @ 2009 06 24, 21:35)

gal aš tau priteista? tongue.gif Nepatinka, uždėk ignorą ir nesikankink daugiau hihihi.gif
Atsakyti