Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

man labiausiai patinka, kaip kvepia santalo hidroliatas wub.gif labai toks svelniai - subtilus kvapas smile.gif
gal zinote, ar jau morkeu aliejus atsirado? kita sav. vaziuoju i pajuri, noriu pasiruosti dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 25, 14:07)
įdomu, o ką jums išvis siūlė gamintis? Buvo užuominų pasirodę, kad galbūt bus kaukių su moliu wink.gif Gal kokių naujienų pažėrė? biggrin.gif

čia tai gera idėja  thumbup.gif Reiks man tą patį pasidaryti su brandžios odos aliejumi, nes tiek visko prisigaminu, prisimaišau ir prisiperku (kaip kad rožių eliksyrą), kad nesunaudoju veidui tiek visko. Gaila, jei nusimestų  doh.gif

kaip EA rinkaisi? Man visad sunkoka suderinti kvapus, kad derėtų  ax.gif Be to, ir neturiu jų perdaug smile.gif

Siūlė gamintis: 2 kremus veidui (tą lengąjį su simondsijom ir atrodo kitas su tamanų al.), emulsiją nuo spuogų, 2 kaukės veidui su moliu (naujiena čia)
Kadangi molio jau buvau užsipirkusi pusei gyvenimo į priekį lotuliukas.gif , pagal jų receptą planuoju pati pasigaminti molio kaukę veidui, nes šildyti ten irgi nieko nereikia, svarbu gerai išmaišyti ax.gif beje, jų molio kaukė gaminama su hidrolatu ir galioja tikrai ne porą dienų, neklausiau kiek ilgai, bet pagal kiekį sprendžiu kad porą mėnesių turėtų galioti 4u.gif
EA rinkausi emulsijos nuo spuogų pagrindu - 3 įėjo iš jos recepto 4u.gif kvapas gavosi tikrai neblogas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(fishke @ 2009 06 27, 14:16)
vakar išbandžiau rožių hidrolatą  wub.gif  ir buvau labai maloniai nustebinta - po jo odelė visiškai nereikalauja aliejaus ar kremo  g.gif o va po levandų būtinai reikėjo kažkuom pasitepti  g.gif ir kvapas rožių mmm  wub.gif

Man irgi rožių hidrolatas skaniai kvepia ir ilgai jaučiasi kvapas ant odos ax.gif

Labai džiaugiuosi, kad patenkinta pirkiniais mirksiukas.gif o kaip ea mišinukai? Pati irgi nusipirkau prieš vabzdžius - kvapas ilgėliau patampa įkyrus, o poveikis - gal ir veikia, nes toks kvapas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 29, 12:56)
Kadangi molio jau buvau užsipirkusi pusei gyvenimo į priekį  lotuliukas.gif , pagal jų receptą planuoju pati pasigaminti molio kaukę veidui, nes šildyti ten irgi nieko nereikia, svarbu gerai išmaišyti  ax.gif beje, jų molio kaukė gaminama su hidrolatu ir galioja tikrai ne porą dienų, neklausiau kiek ilgai, bet pagal kiekį sprendžiu kad porą mėnesių turėtų galioti  4u.gif

o gal galetum parasyti molio kaukes recepta i az? 4u.gif ar ten tik su hidrolatu maisosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 29, 13:56)
Labai džiaugiuosi, kad patenkinta pirkiniais  mirksiukas.gif  o kaip ea mišinukai? Pati irgi nusipirkau prieš vabzdžius - kvapas ilgėliau patampa įkyrus, o poveikis - gal ir veikia, nes toks kvapas  blink.gif

labai idomu kaip ten su tais ea nuo vabzdziu? planuoju savaite miskuose praleist ir labai nenoriu pirkt tu sintetiniu purskikliu nuo uodu doh.gif bet kartu bijau, kad jei uodus baidantis misinukas nebus veiksmingas, tai mane jie negyvai suvalgys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 29, 11:56)
pagal jų receptą planuoju pati pasigaminti molio kaukę veidui,

principas, kaip suprantu, molis, hidrolatas vietoje vandens ir EA mišinukai? wink.gif O neužsiminė, kur gero molio galima nusipirkti? biggrin.gif Tiesiog įdomu, kam jos pačios pasitikėjimo kreditą yra suteikę wink.gif

QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 06 29, 12:13)
labai idomu kaip ten su tais ea nuo vabzdziu?

ir man įdomu smile.gif Kad nebūtų kaip man - ne pabaidė, o dar daugiau pritraukė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 29, 13:47)
ir man įdomu smile.gif Kad nebūtų kaip man - ne pabaidė, o dar daugiau pritraukė biggrin.gif

su kuo cia tau taip buvo? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 06 29, 13:47)
Tiesiog įdomu, kam jos pačios pasitikėjimo kreditą yra suteikę wink.gif

man irgi butu idomu suzinot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 29 birželio 2009 - 12:57
QUOTE(agnuta @ 2009 06 29, 12:58)
su kuo cia tau taip buvo? smile.gif

su bičių apsauga biggrin.gif Nors kvepėjo tai labai skaniai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 29, 14:02)
su bičių apsauga biggrin.gif Nors kvepėjo tai labai skaniai tongue.gif

kvepejo matyt ne tau vienai biggrin.gif primink, ten kremas nuo saules buvo ar spec. nuo vabzdziu? kazka pamenu, kai buvai rasius, bet miglotai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 29 birželio 2009 - 13:05
QUOTE(katutis @ 2009 06 29, 14:47)

oj blink.gif sitaip tai jau labai nesinoretu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 06 29, 13:04)
kvepejo matyt ne tau vienai biggrin.gif primink, ten kremas nuo saules buvo ar spec. nuo vabzdziu? kazka pamenu, kai buvai rasius, bet miglotai blush2.gif

specialiai nuo vabzdžių buvo toks purškalas iš bičių smile.gif Jis labai patiko pernai masiškai besiveisusioms širšėms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 29, 14:38)
specialiai nuo vabzdžių buvo toks purškalas iš bičių smile.gif Jis labai patiko pernai masiškai besiveisusioms širšėms biggrin.gif

bet tai vienos priemonės būna pritraukiančios visus skraidūnus, o kitos - atbaidančios g.gif gal taviškis purškalas ir buvo iš pirmųjų serijos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 06 29, 12:13)
labai idomu kaip ten su tais ea nuo vabzdziu? planuoju savaite miskuose praleist ir labai nenoriu pirkt tu sintetiniu purskikliu nuo uodu  doh.gif  bet kartu bijau, kad jei uodus baidantis misinukas nebus veiksmingas, tai mane jie negyvai suvalgys  unsure.gif

Nezinau, kaip butu miske, bet citronnelle ea man puikiai veikia namuose. Vakar baisiai daug uodu i namus priskrido (praeitais metais visi spuoguoti vaiksciojom nuo ju) ir pries einant gult prisiminiau, kad turiu sio ea. Nei vieno ikandimo bigsmile.gif Na, suprantu, kodel jis atbaido uodus - toks nemalonus man kvapas, tiklsiau ikyrus, galva skauda nuo jo. Nors gal cia nuo karscio skauda g.gif
Atsakyti