Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 29, 12:56)
Man irgi rožių hidrolatas skaniai kvepia ir ilgai jaučiasi kvapas ant odos  ax.gif

Labai džiaugiuosi, kad patenkinta pirkiniais  mirksiukas.gif  o kaip ea mišinukai?

drinks_cheers.gif

aga, apsipatenkinus iki negalėjimo tongue.gif ir jau gailiuos........ kad neėmiau antro rožių hidrolato doh.gif

ea nuo uodų nebandžiau dar, o tas vaikiškas skaniai kvepia wub.gif
Atsakyti
EA misinys atbaidantis masalus, uodus
kaip tik po dvieju dienu plaukymo su baidarem, miegojimo gamtoje smile.gif turejau butent si EA ir rezultatu patenkinta. kvapas pradzioje atrodo nieko, bet paskui ikyrokas, uz tai skraidantiems ir sokinejantiems nelabai patiko smile.gif
lasinau ant rubu blogosios puses, ant kojiniu krasteliu, ant kepuraites vidines puses. todel man masalai i akis nelindo biggrin.gif

bet vat naturali apsauga nuo saules (naudojau Dr.H. vaikiska spfr30) tai ne kas schmoll.gif rankos, riesai nukepe, blauzdos taip pat. nezinau, gal reikejo kas dvi valandas vis atnaujinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 06 29, 15:06)
bet vat naturali apsauga nuo saules (naudojau Dr.H. vaikiska spfr30) tai ne kas  schmoll.gif  rankos, riesai nukepe, blauzdos taip pat. nezinau, gal reikejo kas dvi valandas vis atnaujinti  g.gif

jei oda baltesne, tai butinai reikia atnaujnti. o ir siaip rekomenduojama.
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 06 29, 13:54)
bet tai vienos priemonės būna pritraukiančios visus skraidūnus, o kitos  - atbaidančios  g.gif  gal taviškis purškalas ir buvo iš pirmųjų serijos  tongue.gif

matyt biggrin.gif

QUOTE(gizma @ 2009 06 29, 13:56)
Nezinau, kaip butu miske, bet citronnelle ea man puikiai veikia namuose.

namuose yra elektrinė atbaidytuvė, bet einant į gamtą reiktų ir elektros tinklą pasiimti biggrin.gif

QUOTE(Mur mur @ 2009 06 29, 14:06)
bet vat naturali apsauga nuo saules (naudojau Dr.H. vaikiska spfr30) tai ne kas  schmoll.gif  rankos, riesai nukepe, blauzdos taip pat. nezinau, gal reikejo kas dvi valandas vis atnaujinti  g.gif

reikėjo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš pernai vaikus tepiau tik citronelos ea ir kūno pienelio mišiniu.Neblogai buvo. šiemet "gudresnį" mišinį padariau (dar levanda ir kedras įėjo). Siūlau ea lašint į spiritą ir purkšti darbužius, o patį kūną patepti ea sumaišytu su kokiu aliejum ar kremuku smile.gif O apsauginėm priemonėm nuo saulės aišku kad reikia periodiškai teptis smile.gif
Atsakyti

gal zinote, kuom pasitepti, kad "sudegimas" greiciau nurmtu?

QUOTE(katutis @ 2009 06 29, 15:17)
reikėjo  drinks_cheers.gif

dabar zinosiu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 06 29, 13:05)
o gal galetum parasyti molio kaukes recepta i az? 4u.gif ar ten tik su hidrolatu maisosi? ax.gif

,
Parašysiu rytoj, namie palikusi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 06 29, 13:47)
principas, kaip suprantu, molis, hidrolatas vietoje vandens ir EA mišinukai? wink.gif O neužsiminė, kur gero molio galima nusipirkti? biggrin.gif Tiesiog įdomu, kam jos pačios pasitikėjimo kreditą yra suteikę wink.gif
ir man įdomu smile.gif Kad nebūtų kaip man - ne pabaidė, o dar daugiau pritraukė biggrin.gif

Pasakojo, kad užsivežė molio specialiai šitoms kaukėms, pardavimui nebus, o iš kur - neklausiau ax.gif
Principas tikrai toks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rkatyte: 29 birželio 2009 - 15:13
kokios spalvos buvo molis ir ką apie jį gero pasakojo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 06 29, 15:44)

pvz: kefyras tinka smile.gif levandu EA..
Atsakyti
Mur mur Paskelbta Šiandien, 15:44

Man vakar labai pagelėjo kokosų aliejus smile.gif
Atsakyti
į kokosų aliejų vertėtų įlašinti levandų EA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 29, 15:17)
namuose yra elektrinė atbaidytuvė, bet einant į gamtą reiktų ir elektros tinklą pasiimti biggrin.gif

prailgintuvą nuo namų lotuliukas.gif
Atsakyti