Įkraunama...
Įkraunama...

Ateina lankyt gimusio vaiko ir atsineša alkoholį

Va tokia situacija.

Padiskutuokim 4u.gif
Atsakyti
Na, nezinau, man tai cia kazkokia nesamone, tokiu atveju, zmones visai neturi supratimo, kas ir kada tinka. blink.gif
ar per vaiku gimtadienius doh.gif ..
dar nesuprantu tu teciu, zmona su vaikeliu ligononej, o tie svencia, kiek jegu yra schmoll.gif
man tai visai nepriimtina, tokiu sveciu sulaukus isizeisciau.
Atsakyti
ziurint kas ir kaip ir koks tas alkoholis,jai baliuka varo na fsiu katusku tada prie ir visom KETURIOM,mano vyras su abieju vaiku gimimu nelake,o tik su mano tevais ikale po sampo taure tai as rami buvau kad lankyt musu ateis blaivus ir nesmyrdintis
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2009 05 22, 22:16)

man tai visai nepriimtina, tokiu sveciu sulaukus isizeisciau.

o as sulaukiau doh.gif verysad.gif

ir kai pasakiau, kad jokio alkoholio, kad nebutu, likau nesuprasta blink.gif

visi isivaizduoja, kad vaika reikia "aplaistyt" juk ne kasdien tipo vaikai gimsta doh.gif

situacija buvo tokia, sedi vaiko tevas geria (degtine) visi sveciai irgi geria (degtine)
o as su vaiku ant ranku alkoholiu dvokianciame kambaryje doh.gif verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 05 22, 22:38)

aš tikriausiai paprašyčiau neštis ir kur nors kitur suvartoti, jei jau taip reikia tongue.gif

As irgi taip sakiau, kad nestusi ta buteli is ten is kur parsinese, bet likau nesuprasta
Atsakyti
uzjauciu, kad tokiu "sveciu" sulaukei, kurie neturi supratimo, kaip jautiesi tu, kad esi pavargus su mazyliu besiplukdama, kad naujagymiui reikalingas grynas, svarus oras kambary.. doh.gif
o jei jau ignoruoja ir tavo prasyma, nors esi seimininke, tai tokie ten ir draugai, jei nejaucia pagarbos tau..
Atsakyti
Na jei ateina draugeliai nesini degtines buteliais, tai cia jau truksta zodziu.
O siaip jei lankytojai atsinesa vyno ar sampano, tikrai nematau tame nieko blogo ir jokiu nemaloniu minciu nekyla. Nesu kategoriskai nusistaciusi pries toki alkoholi.
Atsakyti
Na nieko sau ''lankytojai''. Negi vaikelio aplankymas gali buti eilinis pagerimas. Tam juk galima rasti kita laika o eiti pas naujagimi su buteliu tai kas as zinau - paprasciausias neisprusimas ir negerbimas tiek naujagimio tiek jo teveliu. doh.gif
Atsakyti
Na, as visai suprantu sampano buteli, bet degtine... Na nzn nzn...
Atsakyti
as nesupratau kur tie lankytojai atejo ar i gimdymo namus ir ten gere degtine (cia jau butu tikrai nekuturinga ir ne vieta vaisintis) g.gif ar pas jus i namus? jeigu pas jus namuose tai neizvelgiu cia dideles katastrofos...tik cia jau skonio ir vasinimosi kulturos reiklalas rolleyes.gif mes pvz. degtines negeriam bet vyno taure pavaisinti svecius nematau nuodemes ax.gif
Atsakyti
taigi parase - geria degtine.
patikek as tave suprantu 100% pas MB ir tokie draugai, dar negime o jie jau - reiks laistyt, kol Inesa gules ligoninej, tai mes Marenai, gersim, ane?
negaliu ju pakesti, tokiem tik snapsas akyse ir yra, jokio supratimo, tai savaji jau iskart ruosiu, kad nepakesiu jokiu gerimu kol as busiu ligoninej1 dabar reiks uzvesti pokalby, kad tegu nebando ir y namus man su savo snapsu ateiti! mane isvis besina tokie aplaistymai, tik proga isgerti, galeciau, as ju isvis neysileisciau y namus schmoll.gif nei jie susipras kad dovanu reikia atnesti, jie tik pagerti lycnos progos iesko mad.gif
oj kaip issipleciau doh.gif
Atsakyti
pas mus buvo tokia situacija, kad visus artimiausius draugus su vaikais pakvietem i svecius ta pacia diena(padarem baliu), kad kiekviena atskirai nevaisinti, ir nematau nieko blogo kad kas norejo tas isgere ir ko norejo(degtines, ar vandens, ar vyno), svarbiausia neprisigert ir atitinkamai elgtis sveciuose.
p.s. svarbiausia kad tevai butu blaivus
Atsakyti
As mazylio lankyma suprantu su gelem mamytei ir kazkokia dovanele naujagimiui, gali ir teveliui kazkas buti. Na bet ne balius gi cia, mamytei reikia atsigauti, vaikuciui reikia susipazinti su pasauliu i kuri ateina. O toj situacijoj sakyciau vyras pagerintas jei taip elgiasi, turbut per daug jam gera esi ir per mazai kaprizu rodei nuo pradziu, kad sitaip nesupranta g.gif Jau juos nuo anksciau kazkaip reikia paruosti tinkamam elgesiui, pamokeles pradeti vesti pasitvirtinus nestumui, nes jie is kur gali zinoti kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti