Įkraunama...
Įkraunama...

Ateina lankyt gimusio vaiko ir atsineša alkoholį

QUOTE(Emerencija @ 2009 06 02, 23:17)
Įdomu, nuo kada lietuviai moka SAIKINGAI gerti?  g.gif Kol visų butelių neištuština iki paskutinio lašo, tol nuo stalo nepakyla  doh.gif

Va va cia tai beda doh.gif Mano viena giminaite kai suneli pagimde, tai vyras tris dienas sunu "laiste", teko teveli vezt i ligonine, apsinuodijo alkoholiu doh.gif O mamai is to streso ir pienas dingo, va tau ir svente doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2009 06 03, 14:11)
Va va cia tai beda doh.gif Mano viena giminaite kai suneli pagimde, tai vyras tris dienas sunu "laiste", teko teveli vezt i ligonine, apsinuodijo alkoholiu doh.gif O mamai is to streso ir pienas dingo, va tau ir svente doh.gif

blink.gif baisu

o tie vyrai visai nespranta kad mama nervuoja doh.gif

negaliu pakesti ir aš tokiu lankymu su degtine schmoll.gif juk atvažiavai vaikučio aplankyti ax.gif

o aš prisimenu kai pagimdė vyro draugo draugė tai jis iš laimės tiek prisilakė kad ant suoliuko prie ligoninės užmigo blink.gif tai jo tėvui skambinom kad parvežtu suneli ir nauja mamytė nepamatytu baisu verysad.gif
Atsakyti
kai atvyko aplankyti, atsiveze sampano, as negeriau. o vatMB buvo pleckute ir i gimdykla atsivezes, sake ant drasos biggrin.gif bet neprireike biggrin.gif drasos uzteko biggrin.gif
Man brolis padovanojo didziuli buteli vyno, bet tuomet jau laukiausi, visi tikejosi jog ta vyna gersim kai gims mazius. Bet dabar laukiam mazylio pirmojo tortadienio smile.gif
Atsakyti
Man panasi buvo situacija.Kai draugei sakau atvaziuokite pasedesime atsigersime kavytes,arbatos su gardumynais.Tai ji sako pasitarsiu su draugu.Draugas perskambino vyrui ir sako,tai kad cia nesamone norisi pasedeti isgerti.Tai buvau labai isizeidusi,tiesa pasakiusi ir esu.Po siai diena as ju vengiu ir nekvieciu pas save,nors jie labai prasosi.Noretusi,kad butu pas zmones supratimas,tik deja..
Blogai kai zmones be buteliuko nebemoka bendrauti.Pritariu kad galima pakelti taure vyno,ar sampo.Bet gerti stiprius gerimus kur vyksta zmogucio pazinimas,susipazinimas su nauja aplinka,esu kategoriskai pries. nono.gif
Atsakyti
Na cia priklauso nuo draugu ir giminaiciu. Mano aplinkoje niekas buteliais nelaka, jei atvaziuoja i svecius ar mes vaziuojame kur, visada buna simboliskas buteliukas brendziuko, bet tik tiek. Kad tevelis su sveciais ir taure isgers tai nieko blogo tame nematau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as suprantu sampano (tik aisku ne deze) doh.gif nu bet kai auksciau normos, tai ka zinau... nu as nesuprantu tokiu dalyku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 05 26, 17:12)
Na jei ateina draugeliai nesini degtines buteliais, tai cia jau truksta zodziu.
O siaip jei lankytojai atsinesa vyno ar sampano, tikrai nematau tame nieko blogo ir jokiu nemaloniu minciu nekyla. Nesu kategoriskai nusistaciusi pries toki alkoholi.

Aš neskirstau alkoholio į blogą ir gerą, manau svarbiausiai saikas wink.gif Juk prisigerti galima ir nuo šampano ar vyno. Svarbiausiai yra kultūra. Galima ir prie mažo žmogučio išgerti šlakelį degtinės ar taurę vyno - viskas puiku. Tik lankymas, manau neturi užtrukti ir virsti prisigėrimu.
Atsakyti
Man tai ramu,nes artimieji žino,jog maždaug jau 2 metus iš vis nevartoju alkoholio tongue.gif Nors MB tėtis padovanojo man vardinį vyno butelį,kuris ilgai dar dulkės spintoj lotuliukas.gif
O maniškis visus draugus norinčius aplaistyti doh.gif pakvietė į kavinę.Pats labai simboliškai pakilnojo taurelę,nes ryte lėkė pas mus su dukryte į ligoninę ax.gif
Tie kas buvo namie lankyt irgi simboliškai. Kai kurie kažkiek išgėrė,bet labai tvarkingai ir simboliškai.Max po 100 brendžio biggrin.gif prie arbatos ar kavos.
Jokių pjankių nebuvo schmoll.gif ir niekada nedaleisčiau,jog vaikai matytų pijokaujančius svečius,o dar baisiau tėvus.
Atsakyti
Isgerciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet deja, nieks neatnese tongue.gif
Kai prasidejo saremiai ikalaiu 50g konjako, tipo, kad kaklelis geriau atsidarinetu bigsmile.gif
Atsakyti
nu cia tai virsuniu virsune.... schmoll.gif laaabai isizeisciau, jeigu pas mane taip vaiko lankyt ateitu blink.gif
Atsakyti
nematau nieko blogo, jei atsineša alkoholio. Juk ne orgijas kelia tie svečiai. o tik po kelias čerkas išgeria į vaiko sveikatą ir viskas cool.gif
Atsakyti
As irgi pries akoholio vartojima prie vaiku. Uzbegdma ivykiams uz akiu, kai dar buvau nescia, visems, o ypac savo brangiausiajam, kaliau i galva, kad prie vaiku jokio alkoholio nebus.
Mano teveliai papasakojo man toki nutikima: kai mano brolis buvo dar mazas (bet jau mokejo vaikscioti), pas tevelius atvaziavo draugai, na ir aisku atsiveze sampano, kad galetu isgerti po taure. Isgere sampano buteli jie pastate ant zemes, po kiek laiko ziuri, kad mano brolis vaiksto su sampano buteliu ir vaizduoja kaip is jo geria. Nuo to laiko isvis atsisake alkoholio, o ypac prie vaiku.
Atsakyti