Įkraunama...
Įkraunama...

Ateina lankyt gimusio vaiko ir atsineša alkoholį

as manau lai geria,na kas cia baisaus,juk sampanas ir vynas ir su laipsniais,juk pati mama negeria nei to nei ano pagimcius is kart,na ir kas cia atsityko kad po simta gramu isgere draugai jos vyro,bet kiek zmoniu tiek nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
Na suprantu sampano, vyno galim simboliski isgert. Nu bet ne prisilakt snapso....Jei pas mane prisitemptu as paklausciau ko isvis cia atejo, prisigert?
Atsakyti
QUOTE(vaidacka:) @ 2009 06 01, 08:06)
Na suprantu sampano, vyno galim simboliski isgert. Nu bet ne prisilakt  snapso....Jei pas mane prisitemptu as paklausciau ko isvis cia atejo, prisigert?

drinks_cheers.gif ir as manau kad vyno ar sampano jei atsinesa, tai tikrai nieko blogo tame nematau... schmoll.gif o jei dar koks TIKRAS sampanas tai isvis liuks dovanele sakyciau....veliau abu teveliai gales ji isgerti, kai mamyte gales vartoti alkoholi, ar pvz gero vyno butelys... ax.gif na o jei degtine... doh.gif doh.gif visiskai mano manymu ne vietoje....degtine ir yra degtine....ne i ligonines toki gerima veztis....nu ne vietoje ir tiek schmoll.gif
Atsakyti
Pirmaja kai gimdziau tai vyras aplaiste darbe, taciau su antraja visai kitaip buvo, kaip jis pats sako suaugau i prota ir nematau del ko cia reikia laistyti vaika.
O su antraja tai labai buvau nustebinta, vyras i ligonine atvaziavo su mano teveliais su daug vaisiu ir didele puokste geliu. Kai grizau namo atejo kita mociute su prosenele ir brolis mano atleke su dideliausia roziu puokste ir sampano graviruotu buteliu, skirtai man, bet mes ji laikome ir neatkimsome, jokiu isgertuviu nebuvo, tik jau po kokio gero menesio kai abi sustiprejome, atvaziavo draugai, aplankyti, tada pakele sampano taures, bet nei draugai musu nei kiti dalyvave neprisiliuobe atsiprasant kaip kiaules. Tikrai labai viskas ciki buvo.

Siaip alkoholis nereikalingas norint linksmai pasedeti ( kaip mano brolis sako reikia vaikiska sampana kelti, kad ir mama galetu paragauti, vis del to tai uz kudiki, o ne uz suaugusi smile.gif )
Atsakyti
po šlakelį alkoholio aš nieko prieš. Tačiau jei prasideda išgertuvės, tokius svečius reiktų išprašyti lauk. O jei pati mama nusiteikusi prieš alkoholį, manau draugai ir giminės turėtų tai suprasti ir alkoholio nesinešti. O jei ir atneš, padėkoti ir padėti į barą, pasakius, ačiū bus krikštynoms lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(negera @ 2009 05 22, 22:45)
o as sulaukiau  doh.gif  verysad.gif

ir kai pasakiau, kad jokio alkoholio, kad nebutu, likau nesuprasta  blink.gif

visi isivaizduoja, kad vaika reikia "aplaistyt" juk ne kasdien tipo vaikai gimsta  doh.gif
situacija buvo tokia, sedi vaiko tevas geria (degtine) visi sveciai irgi geria (degtine)
o as su vaiku ant ranku alkoholiu dvokianciame kambaryje  doh.gif    verysad.gif 
Papildyta:
As irgi taip sakiau, kad nestusi ta buteli is ten is kur parsinese, bet likau nesuprasta

Sunerimciau, jei vyras prie naujagimio degtine gertu, nes "reikia aplaistyt". Ko is tokio vyro reiktu tiketis, jei kokia krize seimoj? Kad isvis prasigers?

Man nesuprantama ir visiskai nesuderinama gerti alkoholi, ypac stipru, kai tokia proga, kaip vaiko gimimas, krikstynos, gimtadieniai. Taure sampano ar vyno - ok, bet kazkas daugiau? Niekada.
Papildyta:
QUOTE(negera @ 2009 05 22, 22:45)
o as sulaukiau  doh.gif  verysad.gif

ir kai pasakiau, kad jokio alkoholio, kad nebutu, likau nesuprasta  blink.gif

visi isivaizduoja, kad vaika reikia "aplaistyt" juk ne kasdien tipo vaikai gimsta  doh.gif
situacija buvo tokia, sedi vaiko tevas geria (degtine) visi sveciai irgi geria (degtine)
o as su vaiku ant ranku alkoholiu dvokianciame kambaryje  doh.gif    verysad.gif 
Papildyta:
As irgi taip sakiau, kad nestusi ta buteli is ten is kur parsinese, bet likau nesuprasta

Sunerimciau, jei vyras prie naujagimio degtine gertu, nes "reikia aplaistyt". Ko is tokio vyro reiktu tiketis, jei kokia krize seimoj? Kad isvis prasigers?

Man nesuprantama ir visiskai nesuderinama gerti alkoholi, ypac stipru, kai tokia proga, kaip vaiko gimimas, krikstynos, gimtadieniai. Taure sampano ar vyno - ok, bet kazkas daugiau? Niekada.
Atsakyti
Bet čia nuo žmonių priklauso. Mes vieniems draugams irgi vežėm. Mamai gėlių, vaikui dovanų, tėčiui brendžiuko smile.gif tai nereiškia, kad reikia dabar imti ir gerti, čia tik simboliškai už "atliktą" tobulą darbą biggrin.gif Bet tie draugai tokie jau yra, nes kai antro vaikučio važiavom lankyti, tai nieko nevežėm, patys turėjo ir patys simboliškai išgėrė šampano.

Na, o kai važiuosim lankyti mano draugės, tai tikrai jokių gėrimų nevešim, tikrai nesuprastų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2009 06 01, 11:13)
( kaip mano brolis sako reikia vaikiska sampana kelti, kad ir mama galetu paragauti, vis del to tai uz kudiki, o ne uz suaugusi smile.gif )

O kam tas vaikiškas "šampanas" reikalingas? g.gif Daug geriau pasėdi prie arbatos puodelio tongue.gif

QUOTE(Jeta @ 2009 06 01, 14:33)
O jei ir atneš, padėkoti ir padėti į barą, pasakius, ačiū bus krikštynoms  lotuliukas.gif

nu gerai čia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na ir mum buvo panasi situacija su tuo gerimu,kaip su mazyliu gulejom ligoninej tai tevelis laiste sunu su draugais verysad.gif o grizus namo teko dar visa bardaka sutvarkyt tada jau labai pykomes su vyru del to gerimio verysad.gif . as taip pat nesuprantu kam reikia cia laistyt ir kad tik licna proga prisigerti nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasytebraskyte: 02 birželio 2009 - 13:54
Na mano nuomone atėjus aplankyti naujos būtybės, galima išgerti kokio šampano taurę su tėčiu (nes aš pvz tikrai nevartojau alkoholio, nes abu pati maitinau), tačiau apie didesnius "baliukus" ir stipresnius gėrimus tai net kalbos būti negali g.gif Aš tikrai to netoleruočiau, bet pas mus tokios situacijos ir nebuvo, gal todėl kad mes tokie esam (saikingai geriantys hihihi.gif ) o gal draugai protingi mirksiukas.gif

Bet turiu šeimą, na nelabai galiu pavadinti draugais, gal greičiau pažystamais, tai jiems svarbu kad proga būtų.. Dabar šventė vaiko 5 m. gimtadienį, tai balius tęsėsi beveik per naktį. Suvažiavo visa giminė, visi jų draugai (net tie kurie neturi vaikų) susirinko.. Žodžiu doh.gif Aš nesuprantu tokių žmonių ir niekada nesuprasiu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 05 26, 18:12)
Na jei ateina draugeliai nesini degtines buteliais, tai cia jau truksta zodziu.
O siaip jei lankytojai atsinesa vyno ar sampano, tikrai nematau tame nieko blogo ir jokiu nemaloniu minciu nekyla. Nesu kategoriskai nusistaciusi pries toki alkoholi.

As manau, kad viskas, kas su saiku - normalu. Tegul pagurksnoja ir sveciai ir tevelis. Juk svente. 4u.gif bet saikingai - kad tetis galetu nakti mamyte pavaduoti. ax.gif teciu - brendzio, mamytei - sulciu... valandele - ir visi namucio. juk leliukas namie. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2009 06 02, 21:13)
As manau, kad viskas, kas su saiku - normalu. Tegul pagurksnoja ir sveciai ir tevelis. Juk svente.  4u.gif  bet saikingai - kad tetis galetu nakti mamyte pavaduoti.  ax.gif  teciu - brendzio, mamytei - sulciu... valandele - ir visi namucio. juk leliukas namie.  mirksiukas.gif

Įdomu, nuo kada lietuviai moka SAIKINGAI gerti? g.gif Kol visų butelių neištuština iki paskutinio lašo, tol nuo stalo nepakyla doh.gif
Atsakyti