as tai savo vaiko gimimo nelaisciau, ne buvau taip uzsiimes verslu, kad net nepastebejau kaip jis gime... Ne todel, kad as negeriu..paprasciausiai buvau labai uzsiemes.
Puiki tradicija ir gerai, kad ji yra. O kaip gi dar vyrui parodyti tą begalinį džiaugsmą, jei jis nenori būti vienas pats su savimi? Sukviečia visus draugus ar šeimas į svečius, restoraną ir džiaugiasi visi kartu. Po to turi dar dvi dienas atsigauti, supirkti ko nenupirkęs, sutvarkyti namus ir laukti.
mieliau yra kai vyras buna su zmona ir savo ka tik gimusia atzala,sutvarko namus,laukia o ne kazkur su kazkuo pijokauja,o dar kai ateina aplankyti pripute,arba is po vakarykscio dorai neatsipagirioja vat tada tai visai kosmaras na gerimu vyriskumo neirodys,nes vien i girta pasiziurejus,fe o laistyti tai placiai paplites poziuris,bet man tai tikrai jis nepriimtinas. Rimtesnis ir saunesnis vyras kuris rupinasi savo moterimi
Siaubas kiek jus visko norit is tu vyru Ir kad prie jusu butu ir kad namus dar spetu sutvarkyt :D Tai gal leiskit jiem aplaistyt o tada jau ir ta tvarka ives namie ir jus aplankys. As uz tai kad vyras aplaistytu naujagimi bet normos ribose kartu su artimaisiais o ne su visais buvusiais klasiokais,kurso draugais,kaimynais ir dar velniai zino kuo
dzese, ne visi vyrai geria kaip paskutinį kartą. Jei vyras alkoholikas, tai jam dar vienas šansas pateisinti savo būdą. Bet jei vyras padorus ir normalus, tai kodėl jam drausti? O koks ten vyro rūpestis privalomas, jei jo ir taip nėra tomis dienomis? Yra laiko pasirūpinti buitim, yra laiko ir atšvęsti. Ne gi vyras iš tos laimės neturi leidimo atšvęsti su šeimos draugais, kai toks svarbus gyvenimo įvykis? Tavo požiūriu: nei man, nei kitam. Kita vertus, visus svarbius įvykius švenčiame, ne nuodėmė ir taurę pakelti.