Įkraunama...
Įkraunama...

Ateina lankyt gimusio vaiko ir atsineša alkoholį

QUOTE(Reika @ 2009 08 13, 21:32)
o be alkoholio svedsti imanoma, bet jei jau be jo negali, liudnas reikalas, reiskias zmogus tuscias(mano nuomone)

O as manau, kad kompleksuotas, jeigu negali be alkoholio atsipalaiduoti mirksiukas.gif Aisku, dar priklauso nuo kiekio. Pora tauriu vyno nelygu buteliui degtines mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 08 13, 11:01)
Tais laikais vyru neileisdavo i palata su zmona ir naujagimiu pasimatyti, tai turedavo 3 dienas aplaistymui. Siais laikais vyras buna su zmona nuo pirmuju naujagimio gyvenimo akimirku, tai palikti zmona ir eiti kur nors prisigerti man atrodo neatsakinga. Jau nekalbant apie aplaistymus palatose... doh.gif

O kam tas vyras turi buti visa laika su jumis palatoje(nebent jus turite atskira) kai as gulejau ligonineje man tikrai nereikejo kad vyras tupetu visa para salia manes.Per gimdyma pabuvo tai jis gi irgi turi pailseti Ka grizau is ligonines uz poros savaiciu atvaziavo draugai ir vyras su jais aplaiste ir nematau cia nieko blogo.

QUOTE(zhilius @ 2009 08 13, 12:45)
O Naujuju metu sventimas, Kaledos, gimtadieniai jums irgi kraupu?

thumbup.gif

QUOTE(zhilius @ 2009 08 13, 12:57)
Teisingai, nemokat svesti, tai ner ko ir svesti, vaikams nepatinka valyt tevu vemalus.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*sweet* @ 2009 08 14, 12:26)
O kam tas vyras turi buti visa laika su jumis palatoje(nebent jus turite atskira) kai as gulejau ligonineje man tikrai nereikejo kad vyras tupetu visa para salia manes.Per gimdyma pabuvo tai jis gi irgi turi pailseti Ka grizau is ligonines uz poros savaiciu atvaziavo draugai ir vyras su jais aplaiste ir nematau cia nieko blogo.
thumbup.gif
lotuliukas.gif

Na tai aišku nieko tokio, kai jau jūs namie, su draugais ir t.t. Bet kalba eina apie pirmas dienas, kai žmona ir vaikas dar ligoninėje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 14 rugpjūčio 2009 - 12:39
QUOTE(Kyškis Kyškis @ 2009 08 09, 00:26)
Apklausa ir kaip jum atrodo ar cia normalu, nes tokia tradicija ir visi geria ar pasiteisinimas kad visi geria , nes pats nori lisnos progos nugerimui?
Cia apie tai kai moteryte pagimdo, o tevelis elegantiskai arba neelegantiskai namuose padaro "palaistima". Alkoholiu aisku.

maniskis nelaiste, tik veliau, daugiau mociute ta dare, nei jis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas. Esu brandaus amziaus. Uzauginau dvi dukras , padejau auginti anukus ir nepritariu tiems aplaistymams. Smagu butu jei vaiko gimimas butu ivertintas be alchogolio. Pvz. pakvietus zmona i teatra , i poilsio kokia procedura, padovanojus grazu zieda ,kaip simboli vaiko gimimo proga ir pan. Gal as ir nusikalbu, bet dabar noreciau kad man taip butu.
Atsakyti
QUOTE(goda123 @ 2009 08 15, 14:33)
Labas. Esu brandaus amziaus. Uzauginau dvi dukras , padejau auginti anukus ir nepritariu tiems aplaistymams. Smagu butu jei vaiko gimimas butu ivertintas be alchogolio.  Pvz. pakvietus zmona i teatra , i poilsio kokia procedura, padovanojus grazu zieda ,kaip simboli vaiko gimimo proga ir pan. Gal as ir nusikalbu, bet dabar noreciau kad man taip butu.

Pasiskaitykite pati ką parašėte... Ką į ką pakeisti siūlote?
Beje, ką padovanojote savo vyrui jo vaikų gimimo proga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 15 rugpjūčio 2009 - 13:50
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 08 14, 13:37)
[size=1][/size]

Na tai aišku nieko tokio, kai jau jūs namie, su draugais ir t.t.  Bet kalba eina apie pirmas dienas, kai žmona ir vaikas dar ligoninėje...

Saviskiui tikrai nedrausciau nueit su draugais nusibaliavot... svarbiausia per gimdyma mane palaikytu smile.gif o toliau juk pati miegociau,pavargus ,tai dar ji versciau sedet prie manes.pabaliavotu,atsimiegotu ir griztu smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 08 17, 19:16)
Saviskiui tikrai nedrausciau nueit su draugais nusibaliavot... svarbiausia per gimdyma mane palaikytu smile.gif o toliau juk pati miegociau,pavargus ,tai dar ji versciau sedet prie manes.pabaliavotu,atsimiegotu ir griztu smile.gif user posted image

Na situacija situacijai nelygi... smile.gif Aš po gimdymo gulėjau paslika, net prie vaiko pasikelti negalėjau, o leliukui gi nepasakysi, kad va pagulėk biškiuką, kol mamytė atsigaus ir išsimiegos biggrin.gif Tomis dienomis buvo gimdyvių atnplūdis, todėl iš personalo buvo nulis reakcijos, nei prisišauksi, nei ką... Vat tokioje situacijoje manau jau būtų nežmogiška lėkti "laistytis"... Bet kadangi mes abu abstinentai, tai mums problemų dėl to nekilo net... biggrin.gif Išvykstant teko matyti vaizdelį, kaip tėvelis "laistytojas" ne kokios kondicijos ir su kvapeliu pas savo šeimą atsivilko, man asmeniškai šlykštu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 17 rugpjūčio 2009 - 22:46
o nain! kokie visi teigiami... blink.gif

maniškis "laistė" abu. bet tas laistymas, taip sakant, ne kažkokios daugiadienės. pirmojo vaiko gimimas sutapo su svarbių kursų baigimu, tai viskas vyko labai stipriai - kurso draugai irgi jautė pareigą atšvęsti hihihi.gif tik tai vyko ne namie ir net ne mūsų mieste. na, tą naktį viena su vaiku nakvojau - na ir kas? ne cezaris, paėjau, vaiką pakėliau. be to, ar būtų vaikas, ar ne, pabaigtuvės vis vien būtų buvusios. o grįžau į sutvarkytus ir paruoštus namus.

po antro gimimo irgi šventė, bet buvo vyresnėlis namie, taigi viskas vyko normaliai, išsikepė kepsnių, pavakarojo, vaikas laiku paguldytas ir pan. ryte viskas buvo sutvarkyta, jis dar už mane geriau viską sutvarko.
o paskui mėnesį apskritai jokių svečių, išskyrus mano mamą, nekvietėme.

turiu pastebėti, kad priešingai negu Liepa18 jaučiausi normaliai, kaip niekur nieko ax.gif ir MB ne jauniklis, jaučia ribą+ dar tam tikri dalykai įpareigoja ax.gif
Atsakyti
As ne pries pasivaisinima nestipriais gerimais, bet jei ateitu su ta mintim, kad pabaliavoti, tai net nepastebetu, kaip butu isgrusti lauk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elinga_27 @ 2009 06 02, 20:08)
Na mano nuomone atėjus aplankyti naujos būtybės, galima išgerti kokio šampano taurę su tėčiu (

o as nesuprantu, ko cia visi ta sampana kisa. Teko ir pigaus ragauti, teko ir geresnio ( tikro sampano) ragauti nu neskanus.
Ir pvz besisnekuciuojant prie kavos ar arbatos puodelio isgerti 50 ar 100 gr brendzio tikrai butu daug skaniau ir maloniau.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 08 20, 11:02)
o as nesuprantu, ko cia visi ta sampana kisa. Teko ir pigaus ragauti, teko ir geresnio ( tikro sampano) ragauti nu neskanus.
Ir  pvz besisnekuciuojant prie kavos ar arbatos puodelio isgerti 50 ar 100 gr brendzio tikrai butu daug skaniau ir maloniau.

O prie ko čia skanus, neskanus, tikras, netikras. Kas ką nori, tas tą girsnoja, man tas brendis pvz.šlykštus, nei prie arbatos, nei prie kavos negerčiau. Kai ėjom aplankyti draugės mažiaus tai pasiūlė putojančio vyno. Na ir išgėrėm po taurę, nieko neatsitiko, niekas neprisigėrė, mažiukas nosies neraukė, viskas buvo ok. Galima išgerti, svarbu tik neprisigerti. Beje, mes čia lankėm namuose, niekada į ligoninę patys neprašyti ar prisisiūlę neinam, o ir alko kiek atsimenu patys nesinešėm, tik dovaną vaikui ir mamytei gėlių ar saldainių dėžutę, jau nepamenu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deisy: 20 rugpjūčio 2009 - 10:38