Įkraunama...
Įkraunama...

Ateina lankyt gimusio vaiko ir atsineša alkoholį

Laistėm mes dviese su vyru grįžę namo - su šviežiai spaustomis sultimis ir pyragėliais thumbup.gif Jokių laistymų baruose su draugais ar namuose su alkoholiu nebuvo... mes nepripažystam tokių dalykų ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luki: 06 gegužės 2010 - 17:22
Jokiu laistymu nebuvo ir net minciu i ta puse schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2010 05 06, 13:14)
. Aš saviškiui nebūčiau norėjus duot vaiko prižiūrėt, kadangi mergytė pirmagimė, nežinau ar būtų susitvarkęs doh.gif 

o kaip pati susitvarkei?

Ar vyras laiste vaiku gimimus, tai net nezinau - pagal laika speju, kad ne. Nes su pirmu tai po naktinio gimdymo i darba is ryto vare, o po darbo pas mane i ligonine, tai nebent po manes dar kur nors suku trumpam, nes kita diena vel i darba.
O su dukrai, tai ne tas galvoje buvo.

Ir siaip manyciau cia arba vyresnes kartos ( na virs 50 metu) paprotys tas laistymas arba jau tokios aplinkos, kur geriama nuolat, svarbu tik proga rasti.
Atsakyti
Na manasis tokių senovinių pažiūrų, vis erzino, kad reikės laistyt, bet kai gimė nekilo tokios minties, nes norėjo su mumis pabūt, o ir į darbą reikėjo, ir namus sutvarkyt.

Labai nekenčiu pijokaujančių vyrų, ypač tų kurių požiūris, kad normalus vyras turi gerti ir prisigerti (čia žinoma ne apie šampo taures kalbu). Yra toks vienas giminėj, kuris visus svarbius momentus, kada jis šeimai reikalingas pragėrė, ir prageria. Gimdymą pragėrė, vaikas serga- reikia pagalbos šeimai- geria ir t.t. Siaubas siaubelis.......
Atsakyti
laiste,net visa pusvalandi su draugais biggrin.gif
Atsakyti
Ateitų su buteliu, ant jo ir išskristų pro duris. cool.gif
Atsakyti
pas mus dar kolkas neatejo g.gif bet jei ateis bus malonei isprasyti lauk schmoll.gif nepatinka man tokie zmones kurie tik ir temoka uz stikliuko paimt paskui prisigere nusisneka ir lenda kur nereikia
Atsakyti
jokiu laistymu!
Atsakyti
Aš esu prieš visokius laistymus, juk vaikelis paaugs ir tada galima atšvesti jo gimimą. Bet yra tokiu bjaurių draugų kurie nekviečiami ateina su buteliai ir jokios sažinės doh.gif
Atsakyti
Galiu pasakyti, kad pusė moterų nei nežino, kad jų vyrai laistė vaikų gimimą. O tuo labiau kaip laistė biggrin.gif
Mano vyras tai tikrai su manim palatoj nemiegos, specialiai net neimsim tos mokamos palatos. Geriau lai sutvarko namus, išsimiega gerai paskutinį kartą, aišku, nueina ir su keletu geriausių draugų alučio taurę išgerti, ir laukia mūsų.
Man atrodo saikingas, nuoširdus pasidžiaugimas šeimos švente su draugais nėra nuodėmė.
Kur kas baisiau, kai susirenka 20 diedukų pavalgyt karbonado ir baltos mišrainės už tai, kad 9 eilės teta kojas pakratė doh.gif Čia tai tikrai ne laikas ir ne proga švęsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 05 28, 11:29)
Galiu pasakyti, kad pusė moterų nei nežino, kad jų vyrai laistė vaikų gimimą. O tuo labiau kaip laistė  biggrin.gif
Mano vyras tai tikrai su manim palatoj nemiegos, specialiai net neimsim tos mokamos palatos. Geriau lai sutvarko namus, išsimiega gerai paskutinį kartą, aišku, nueina ir su keletu geriausių draugų alučio taurę išgerti, ir laukia mūsų.
Man atrodo saikingas, nuoširdus pasidžiaugimas šeimos švente su draugais nėra nuodėmė.
Kur kas baisiau, kai susirenka 20 diedukų pavalgyt karbonado ir baltos mišrainės už tai, kad 9 eilės teta kojas pakratė  doh.gif Čia tai tikrai ne laikas ir ne proga švęsti biggrin.gif

Na, kaip cia pasakius, zmogus iseina i kita, geresni pasauli, reikia dziaugtis, tik ne del saves o del jo rolleyes.gif
Atsakyti
Va, o dėl vaiko reikia gėdėt atsisėdus, nes vargšas atėjo į baisų ir šlykštų pasaulį lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti