Įkraunama...
Įkraunama...

Ateina lankyt gimusio vaiko ir atsineša alkoholį

O dar ir taip buna blink.gif
Na nebent mamai geliu, o teciui labai gera buteli kokio konijako... Bet manau ne i ligonine g.gif
Atsakyti
mano mociute tai stebejosi, kad mano vyras su manim lygoninej sedejo ax.gif nes sake senelis tai tris dienas laiste. blink.gif manau geras vyras turi but su zmona.o ne su draugais laistyt.na gal kiek veliau galima atsvest rolleyes.gif
Atsakyti
jokiu laistymu nebuvo... ma tie aplaistymai kazkaip nenormalu schmoll.gif
Atsakyti
ir as pries ta laistyma. as gimdziau pries 2,7 metu. musu tetis tvarkingai mus paeme parveze namo ramiai isikurem, bet pries nepilna savaite tapau liudininke drauges sugrizima, gyvenam vienam name. atveza jis jas namo jau pries tai ikales, prikvietes sveciu,paruoses stala. ji vargse ir prasedejo kambary su vaikuciu kol sveciai baliavojo svetainej. o apie tai kad kambary sutvarkyt pries seimynai griztant net ne susimaste, visos mintis tik apie laistyma. man tai atrode ziauru, tikrai nenoreciau tokiu sutiktuviu
Atsakyti
QUOTE(mmamuliuke @ 2010 04 29, 18:54)
ir as pries ta laistyma. as gimdziau pries 2,7 metu. musu tetis tvarkingai mus paeme parveze namo ramiai isikurem, bet pries nepilna savaite tapau liudininke drauges sugrizima, gyvenam vienam name. atveza jis jas namo jau pries tai ikales, prikvietes sveciu,paruoses stala. ji vargse ir prasedejo kambary su vaikuciu kol sveciai baliavojo svetainej. o apie tai kad kambary sutvarkyt pries seimynai griztant net ne susimaste, visos mintis tik apie laistyma. man tai atrode ziauru, tikrai nenoreciau tokiu sutiktuviu

Čia tai liūdnas reikalas... Bet gi nevien kraštutinumai būna. Va MB pvz nuėjo pabalevot su draugu tą naktį po mano gimdymo, kai aš po CZ miegojau kaip užmušta biggrin.gif Ir kitą dieną, bei visą tą laiką kol gulėjom GN lankė mus su dukryte. Taip, kad ir vilkas sotus liko ir avis sveika biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vyras "nelaiste" dukryte gimimo, kai atvaziavom namo su mociutem ir seneliais pasedejom, pavalgem, ir isgerem po taure vyno ( as negeriau tada) Nemanau, kad tai laistymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tauteee @ 2010 04 29, 12:37)
jokiu laistymu nebuvo... ma tie aplaistymai kazkaip nenormalu  schmoll.gif

Sutinku 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
na, kas mėgsta išgerti, tai jiems tik bele lyčna proga atsiranda biggrin.gif mes nelaistėm.
Atsakyti
kaip ir minejau, kada gristi is ligonines ir atsigauni su artimais zmonemis su kavos puodeliun ir tortu pasedeti trumpai. daugiau jokiu laistymu tikrai nereikia,
Atsakyti
na mes visa laika ligoninej praleidom kartu,netgi ir miegojom vienoj palatoj.tai kai gryzom i namus,kurie buvo sutvarkyti ir paruosti maziukui,atejo pora draugu ir vyrai isgere po pora buteliuku alaus.ilgai nesedejom ir visas sventimas kaip sakant buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Visokiu zmoniu yra smile.gif Tik man idomu ka vyrai pasakytu i toki pasiulyma, pasedeti su vyrais prie kavos puodelio su tortu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu idomi ta apklausa g.gif . Visi pazistami vyrai laisto, o apklausoje tai tik 30 proc., niekaip nesuprantu kaip taip gali buti??? Matyt mes, zmonos, norime, kad vyrai nelaistytu, tai ir balsuojame kaip ismanome lotuliukas.gif . Zinoma dauguma vyru iki tol kol zmona parsiveza is ligonines aplaisto, o jau kai lelius namie tai jokiu laistymu. Moterys, nebukime naivios, laisto tie musu vyrai, laisto lotuliukas.gif o ryte nusiprausia, nusiskuta ir pas mamyte i ligonine mirksiukas.gif
Atsakyti