Įkraunama...
Įkraunama...

Ateina lankyt gimusio vaiko ir atsineša alkoholį

Na, mamyte juk maitinanti, tai ir alkoholis absoliučiai ne vietoje smile.gif
atnestu kokiu vitaminu geru dovanu, rubeliu, zaisliuku 4u.gif Skanestu smile.gif
Bet bonke galima pamirsti, niekas nesupyks.O jei ir atnese, tai nematau bedos ja patiems sveciams ir papilstyti rolleyes.gif
Atsakyti
Nematau nieko blogo, jei svečiai atsineša vyno ar šampano butelį. Juk ne mamai ir vaikui gerti, o tėčiui su gerais draugais pažymėti vaiko gimimą. Svarbiausia, kad tai neperaugtų į balių, o apsiribotų vyno taure ir tiek.
Atsakyti
Manau, kad nešti alkoholį lankant mažą vis dėlto nėra etiška. Ir žmonės visai negalvoja, nes nupirkti butelį yra lengviau ir nereikia sukti galvos.

O kas dėl vyno, mano gydytoja man rekomendavo per savaitę 1-2 kartus išgerti raudono vyno, kai vaikus bus jau 3-4mėn ir aš tebemaitinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Bramune @ 2010 06 28, 11:07)
Nemanau, kad cia kas blogo. Nebutina viska isgerti. Degtines buteli tikriausiai retai kas nestu. Vyno ar sampano taure galima ir mamai isgerti, na zinoma ne kiekviena diena ir ne tris kartus per diena. Brendzio prie kavos irgi nieko tokio manau. Juk ne alkoholikai susirenka  bigsmile.gif

Nemanau,kad atejus lankyti mazyli (kas buna 2-4sav.po gimdymo) maitinanti mama gers sampana.. Taigi pirma menesi nuo neiprasto maisto,kurio mama uzvalgo,gali kilti problemu.. o ka kalbeti apie alkoholi.
Aplamai,man nesuderinami tokie dalykai: vaiko lankymas ir alkoholis.
Net ir per vaiko gimtadieni alkoholis yra visiskai netinkamas ir ne vietoje schmoll.gif
Deja,ne visiems tai suprantama... per dukreles krikstynas buvo,kas isgere ir prisigere. Nors mes abosliuciai jokio alkoholio nepirkom,sveciai atsiveze patys ir ne sampano. Per abu gimtadienius lygiai tas tas. Ir galiu reikalauti kiek noriu,kad vaiko sventeje alkoholio neturi buti. Turime gimineje labai nesupratingu zmoniu,o man kiekviena svente,kuria organizuoju,tiesiog "vaziuoja" per nervus.
Atsakyti
QUOTE(Daire @ 2010 07 20, 14:24)
Manau, kad nešti alkoholį lankant mažą vis dėlto nėra etiška. Ir žmonės visai negalvoja, nes nupirkti butelį yra lengviau ir nereikia sukti galvos.

O kas dėl vyno, mano gydytoja man rekomendavo per savaitę 1-2 kartus išgerti raudono vyno, kai vaikus bus jau 3-4mėn ir aš tebemaitinsiu.

O jei mamyte negere nei laso daug metu pries nestuma, nestumo metu, tai neprades gi gerti maitinanti unsure.gif Ir tu mediku nuomones skirtingos.Ir per savaite 1-2 kartai tai jau nemazai ir NEMAITINANCIAI mamai, aplamai moteriai.Ka jau kalbeti apie pieno fabrika vaiksciojanti, kurio pienas tokiam mazam skirtas.
Atsakyti
nu labai tokia keista diskusija smile.gif
esu tikrai pries geriancias nescias moteris ir maitinancias mamas. bet nesu pries svecius, kurie atsinesa sampano ar vyno buteli, lankydami nauja savo kompanijos nari. o namu seimininke,manau, turetu kontroliuoti padeti ir neleisti isisiubuoti baliui, o sveciams graziai paaiskinti, kad leliukas nori valgyti ir ilsetis, arba leliukui laikas maudytis ir miegot. tokiu budu atsikratant sveciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daire @ 2010 07 20, 14:24)

Turbūt keisčiau tokią gydytoją, kuri maitinančiai mamai rekomenduotų gerti alkoholį. Juk tuo pačiu gers ir vaikutis. Ir visai nesvarbu, kiek jam laiko...
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2010 07 20, 17:41)
Nemanau,kad atejus lankyti mazyli (kas buna 2-4sav.po gimdymo) maitinanti mama gers sampana.. Taigi pirma menesi nuo neiprasto maisto,kurio mama uzvalgo,gali kilti problemu.. o ka kalbeti apie alkoholi.
Aplamai,man nesuderinami tokie dalykai: vaiko lankymas ir alkoholis.
Net ir per vaiko gimtadieni alkoholis yra visiskai netinkamas ir ne vietoje  schmoll.gif
Deja,ne visiems tai suprantama... per dukreles krikstynas buvo,kas isgere ir prisigere. Nors mes abosliuciai jokio alkoholio nepirkom,sveciai atsiveze patys ir ne sampano. Per abu gimtadienius lygiai tas tas. Ir galiu reikalauti kiek noriu,kad vaiko sventeje alkoholio neturi buti. Turime gimineje labai nesupratingu zmoniu,o man kiekviena svente,kuria organizuoju,tiesiog "vaziuoja" per nervus.

Na, manau jusu teise rinktis gerti ar negerti, bet bandyt kontroliuot aplinkinius manau nelabai imanoma, ir galop jei jus tai taip erzina gal tuomet pasirinkote ne tuos draugus, juk ne be reikalo tie zmones yra jusu aplinkoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(negera @ 2009 05 22, 22:45)
o as sulaukiau  doh.gif  verysad.gif

ir kai pasakiau, kad jokio alkoholio, kad nebutu, likau nesuprasta  blink.gif

visi isivaizduoja, kad vaika reikia "aplaistyt" juk ne kasdien tipo vaikai gimsta  doh.gif
situacija buvo tokia, sedi vaiko tevas geria (degtine) visi sveciai irgi geria (degtine)
o as su vaiku ant ranku alkoholiu dvokianciame kambaryje  doh.gif    verysad.gif 
Papildyta:
As irgi taip sakiau, kad nestusi ta buteli is ten is kur parsinese, bet likau nesuprasta

jo, va čia tai lankytojai blink.gif nesupranta kai kurie žmonės, jog po tokių įvykių ne švęsti norisi, o ramiai sau su nauju žmogučiu adaptuotis prie naujo gyvenimo 4u.gif
Atsakyti
O tai kodel vyras irgi prie degtines sedejo g.gif man regis kad tokiu svarbiu klausimu zmona ir vyras turetu tureti bendra nuomone, ir jei ja drasiai kitiems issakytu gal tada ir aplinkiniu poziuris ir veiksmai pasikeistu bigsmile.gif o tai dabar toks ispudis kad zmona vargsele, isprausta i kampa verkslena, vyras irgi pasiduoda srovei tai va taip va ir iseina, ko tada noret unsure.gif
Atsakyti
Pas mus kai ateidavo aplankyt ,tai pavaisindavau ka tuo metu turedavau thumbup.gif kadangi mes alkoholio visiskai nevartojam ,tai juo ir nevaisinam ,o sveciai tai zinodami pas mus jo ir nesinesa thumbup.gif
Atsakyti
Man tai cia nieko blogo. Mamytei - geles, vaikeliui - dovana, o teveliui - butelis. Nebutinai juk degtines, galima vyno ar sampano. Ir nebutina jo iskart isgerti. Kad atejus sveciams pavaisinsime taure vyno irgi nieko blogo nematau.
Isvada - priklauso, koks alkoholis ir suvartotas jo kiekis. Svarbu jausti saika ir viskas bus ok smile.gif
Atsakyti