Įkraunama...
Įkraunama...

Ateina lankyt gimusio vaiko ir atsineša alkoholį

Mano vyrui būtų nereikėję laistyt jei ne draugai. Sako užkniso juodai klausinėjimai "kada laistymas". Tai jis nupirko butelį jiems ir pasakė - tai jūs laistykit o aš pas žmoną važiuoju biggrin.gif Galvoju ot pasiaukojo mano brangusis..
Atsakyti
Nu kas ieško progos pagert visada ras... ir dar sugalvos, kad tai norma smile.gif
mes nelaistėm, ir kolkas visi sveiki drūti augam smile.gif
Atsakyti
maniskis nezianu ar kaip pasakyti ar laiste ar ne bet gal jo g.gif lotuliukas.gif zodziu kai gime vaikiukas vakare as ji issiunciau namo pailseti, ir pasakiau kad jei nori gali alaus atigerti su gerais draugai kurie labai nekantraudami lauke gimimo.... pasigyre, pasirode draugam, tada atsigeres pora alaus butliu gryzo namo ilsetis.... o kad tusofke kokia butu nieko nebuvo masinoj pagurksnojo aluti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 06 13, 18:03)
Čia sutinku visu 100 %  drinks_cheers.gif Aš taip pat nenoriu, kad mano vyras matytų kruvinas paklodes, tokius pat naktinius marškinius ir pan. .... Nėra jiems tas vaizdas estetiškas kaip bebūtų. Aišku yra išimčių, bet aš šiuo atveju noriu viena viską "išsilaižyti" ir tėtukui pasirodyti gyvybinga, žavi mamytė su dukryte ant rankų. Jau dabar jis pakankamai prisikankina kęsdamas mano nuotaikų kaitą, įdomius, kartais su logika prasilenkiančius norus ir dar daug daug būsimos mamytės keistanybių hihihi.gif  biggrin.gif

Is karto matosi, kad dar negimdziusi smile.gif Kai gims vaikelis, noresis, kad salia butu artimas zmogus. Pagalbos reikia ir diena ir nakti gimdymo namuose (reikia ir akusere pakviesti, ir i dusa nueiti). Viena nakti be vyro likau, tai sunkoka buvo. O del kruvinu palaidiniu ir patalu....Mane irgi prigasdino, net pasiemiau vienkartines paklodes, kuriu neprireike. nebuvo daug kraujo. ir kadangi vyras buvo salia, nebijojau palikti vaikelio, todel ramiai nueidavau i dusa, susitvarkydavau ir atrodziau puikiai smile.gif
Del aplaistymo, manajam nebuvo laiko, nes vaikelis gime dviem savaitemis anksciau, tai nespejome visu darbu baigti. bet ir taip visa laika jam sakiau, kad neisivaizduoju susirinkusia vyru kompanija, kurie mano mazaja princese, grazuole laistys schmoll.gif
Atsakyti
pvz man mano vyras ligonineje buvo nereikalingas, gimdymas buvo lengvas, mus jau sekancia d paleido namo, o pakviesti akuserei turejau stebuklinga mygtuka prie lovos biggrin.gif mano vyras musu sunaus gimimo dar nelaiste, bet maza vakaruska iskelsim kai sunui bus menuo 4u.gif manau, kad cia nieko blogo kai tetis isgeria uz savo vaiko gimima(nekalbu apie nusitasyma iki zemes graibymo) ir nereikia cia taip labai peikti tu kurie isgeria, juk kiekvienas turi teisia savo vaiko gimima atsvest kaip jis nori, ar su zmona ligonineje ar su buteliuku alaus ir draugais smile.gif
p.s - mano vyras su manim isbuvo visus saremius ir visa gimdyma, tai manau nieko blogo jei butu gurkstelejes alaus, tai man net keista, kad po tokio ivykio jis neisgere net buteliuko nei lasiuko ax.gif
Atsakyti
mes po gimdymo abu su vyru visa savaite prabuvom ligoninej prie vaikelio, ir po savaites pas mus atskrido mano mama, tai kai jau parsivezem vaikeli, tai vyras su mama isgere buteliuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 06 13, 18:03)
Čia sutinku visu 100 %  drinks_cheers.gif Aš taip pat nenoriu, kad mano vyras matytų

Nenorit, kad kažko matytų - jūsų sprendimas. Bet ar dėl to būtina gert? Liūdna tema. Nesu apskritai prieš alkoholį, bet liūdna kai žmogus džiaugtis nebemoka be jo. Kai tarp "nelaisto" dedamas lygybės ženklas su "nesidžiaugti". Tai toks žmogus ir nebemoka natūraliai džiaugtis...
Atsakyti
QUOTE(Gabriete @ 2010 06 08, 08:10)
Pas mus nebuvo jokio vaiko gimimo laistymo, vyras nieko neorganizavo, ir nieko nekvietė, o iš karto prisistatė vaikučiu ir manimi rūpintis wub.gif

drinks_cheers.gif Musu tetis irgi labai lauke mus namo parkeliaujanciu, tvarkesi, ruosesi naujo gyventojo isikraustymui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 06 13, 17:03)
Čia sutinku visu 100 %  drinks_cheers.gif Aš taip pat nenoriu, kad mano vyras matytų kruvinas paklodes, tokius pat naktinius marškinius ir pan. .... Nėra jiems tas vaizdas estetiškas kaip bebūtų. Aišku yra išimčių, bet aš šiuo atveju noriu viena viską "išsilaižyti" ir tėtukui pasirodyti gyvybinga, žavi mamytė su dukryte ant rankų. Jau dabar jis pakankamai prisikankina kęsdamas mano nuotaikų kaitą, įdomius, kartais su logika prasilenkiančius norus ir dar daug daug būsimos mamytės keistanybių hihihi.gif  biggrin.gif

Pries gimdyma buvau tokios pat nuomones kaip ir tu, bet patikek manim jei vyras dalyvaus gimdyme, tai po to tau tos kraujuotos paklodes bus dzin.. Anksciau is viso nesupratau kam vyras reikalingas gimdyme, bet jis ten tikrai net labai reikalingas. O kas svarbiausia, tai nori to ar ne nelieka visiskai jokiu kompleksu. Mano atveju as sunkiai lb gimdziau ir leido nuskausminamuosius nuo kuriu mane pykino tai ir bliuda po nosim laike man vemiant, ir vandeni girde, ir nebuvo pasibaisejes, kai pries pat stumiant vidurius paleido. O po to dar pats pasakojo, kad kaip gerai, jog dabar vyrus ileidzia i gimdykla, nes pamato kaip sunkiai vaikai ateina smile.gif
O del laistymo, tai ne iki zemes graibymo manau nieko baisaus, As pagimdziau anksti ryte ir buvau nieko pries, kad MB diena truputi aplaiste, o vakare grizo pas mus i ligonine nakciai. Po tokios patirties manau taip lengviau atsipalaiduot, aisku proto ribose.
Atsakyti
O tai kaip jis pamate, kad tau vidurius paleido? Argi neturetu, prie galvos stovint, nieko nesimatyti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2010 08 11, 20:27)
O tai kaip jis pamate, kad tau vidurius paleido? Argi neturetu, prie galvos stovint, nieko nesimatyti?  blink.gif

Maniškis ir matė viską, nors turėjo nematyti, gal šonu pasisuko biggrin.gif
Vakare nuėjo pas savo tėvus ir saikingai pakėlė taurelę, bet tik tiek.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2010 08 11, 19:27)
O tai kaip jis pamate, kad tau vidurius paleido? Argi neturetu, prie galvos stovint, nieko nesimatyti?  blink.gif

Nu Jūs šiandien padarykit bandymą - liepkit vyrui atsigulti, o pati atsistokite jam prie galvos smile.gif Tada dar paprašykit jo "išlaužti" gimdymo pozą (nu tipo kojos iškeltos, praskėstos ir t.t.) ir tada pažiūrėkit, ar tikrai ten "nieko nesimato" smile.gif
Atsakyti