Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VII tema

QUOTE(0kristut0 @ 2009 05 28, 22:40)
aijsq, nekas tada.

todel ir noriu db atsiauginti naturalia spalva, kad galetu pailseti, atsigauti plaukai.
nes jeigu dar teks koki 40 metu dazyti, tai isvis penki plaukai ant galvos beliks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 05 28, 20:40)
oho , valanda laiko  blink.gif  blink.gif

Taip, skaiciuojant nuo dazymo pradzios unsure.gif Nors man ir trumpai laike, bet tos sviesios sruogos is pradziu buvo labai smulkiai susigarbanoje, kaip ne mano plaukas blink.gif ir aisku slinko labiau nei kiti plaukai. bet dabar vel visi daugmaz sveiki atrodo g.gif svarbu kad ne visa galva taip dazyt reikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay...: 28 gegužės 2009 - 22:49
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 28, 23:46)
Taip, skaiciuojant nuo dazymo pradzios unsure.gif Nors man ir trumpai laike, bet tos sviesios sruogos is pradziu buvo labai smulkiai susigarbanoje, kaip ne mano plaukas blink.gif ir aisku slinko labiau nei kiti plaukai. bet dabar vel visi daugmaz sveiki atrodo g.gif svarbu kad ne visa galva taip dazyt reikia ax.gif

man nuo dazymo pradzios virs valanda gavosi.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 29, 01:54)
man nuo dazymo pradzios virs valanda gavosi....  doh.gif

Tai čia nuo plauko pigmento priklauso. Pavyzdžiui mano plaukai tokie tamsoki, bet man per koki 15 min. "nukanda" sruogeles kuo puikiausiai. O kažkada sėdėjau kirpykloj šalia tokios panelės šviesiai šviesiai rudais plaukiukais, tai jai tikrai kokia valanda laikė ir beveik nieko nesimatė. Sakė kirpėja, kad jos plaukų pigmentas labai stiprus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane` @ 2009 05 29, 08:37)
Tai čia nuo plauko pigmento priklauso. Pavyzdžiui mano plaukai tokie tamsoki, bet man per koki 15 min. "nukanda" sruogeles kuo puikiausiai. O kažkada sėdėjau kirpykloj šalia tokios panelės šviesiai šviesiai rudais plaukiukais, tai jai tikrai kokia valanda laikė ir beveik nieko nesimatė. Sakė kirpėja, kad jos plaukų pigmentas labai stiprus.  smile.gif

Tikrai taip.Mano plaukai rudi, bet kai dažo, užtepus dažus sėdžiu 45 minutes ax.gif
Atsakyti
Merginos, o kokias kaukes jus naudojat? Silpniems ir pazeistiems plaukams?
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 05 29, 10:49)

Aš tai tiksliai tokią biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 05 29, 10:49)

as tai tepu aliejukus ir namines kaukes smile.gif
Atsakyti
as plauku balzamo negaliu naudot, nes labai riebaluoja plaukus, tai idomu kaip su aliejais butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 05 29, 11:41)
as plauku balzamo negaliu naudot, nes labai riebaluoja plaukus, tai idomu kaip su aliejais butu g.gif

aš tai nei balzamų, nei kaukių netepu prie šaknų. dedu tik nuo pusės plaukų į galus. o jei dėčiau arčiau šaknų ar į šaknis, galėčiau galvą kasdien plauti riebaliną.
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 05 29, 11:41)

tai gal netinkama balzama issirenki? arba prie saknu tepi? unsure.gif
Atsakyti
cia turbut kaip kam , as aliejus balzamus priec saknu tepdavau ir nesiriebaluodavo, bet dbr nebetepu , kai prisiskaiciau , kad nereikia ten tepti.smile.gif
Atsakyti