Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VII tema

Sveikos 4u.gif

QUOTE(rusiuke @ 2009 05 29, 09:51)
aš tai nei balzamų, nei kaukių netepu prie šaknų. dedu tik nuo pusės plaukų į galus. o jei dėčiau arčiau šaknų ar į šaknis, galėčiau galvą kasdien plauti riebaliną.

drinks_cheers.gif ir plaukai iskart prisiploja prie galvos doh.gif
Atsakyti
Uzejau i salona tik siaip pasizvalgyti ka siulo is kaukiu, tai aisku tusciom neisejau doh.gif nu nusipirkau davines kauke, gyre labai, paziuresiu ar man tiks, nes su tom kaukem as kazkaip neatitaikau doh.gif
Atsakyti
sveikos, garbanės,

kaip jūs čia gyvuojate?
grįžom iš Kretos, pailsėję, daugiau gal aš, nes MB daug buvo su vaiku, taip buvo sutarta....leidom aišku ir jam pasibūti, pažvejoti ir t.t.

tai va, lekiu pas kirpėją, žiūrėsim, koks gausis čia iš manęs rezultatas po kelių val.
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 05 29, 13:41)
sveikos, garbanės,

kaip jūs čia gyvuojate?
grįžom iš Kretos, pailsėję, daugiau gal aš, nes MB daug buvo su vaiku, taip buvo sutarta....leidom aišku ir jam pasibūti, pažvejoti ir t.t.

tai va, lekiu pas kirpėją, žiūrėsim, koks gausis čia iš manęs rezultatas po kelių val.

Sveika sugryzus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Lauksim nuotraukyciu is atostogu ir kirpyklos albumelyje ax.gif bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 29, 15:44)
Sveika sugryzus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Lauksim nuotraukyciu is atostogu ir kirpyklos albumelyje ax.gif  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif

aga viską sudėsiu vakare mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 05 29, 13:45)
aga viską sudėsiu vakare mirksiukas.gif

Aciu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios,

Ačiū už komplimentus albume smile.gif Jūsų pačių nuostabūs plaukučiai visų smile.gif
smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 05 29, 15:41)
sveikos, garbanės,

Sveika pargryzus 4u.gif
kaip tas laikas bega doh.gif atrodo ka tik islydejom doh.gif
sekmes kirpykloj ir lauksim nuotrauku (visokiu biggrin.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenustygstanti @ 2009 05 29, 13:59)
Sveikos mielosios,

Ačiū už komplimentus albume smile.gif Jūsų pačių nuostabūs plaukučiai visų smile.gif
smile.gif smile.gif

Sveika prisijungus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 29, 16:15)
Sveika prisijungus drinks_cheers.gif

Ačiū smile.gif Miela rast likimo draugių biggrin.gif vargstančių su garbanų kupetom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 29, 13:26)
Sveikos 4u.gif
drinks_cheers.gif ir plaukai iskart prisiploja prie galvos doh.gif

Kaip įdomiai smile.gif Aš visuomet įtrinu balzamą prie šaknų smile.gif man kaip tik purūs palieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenustygstanti @ 2009 05 29, 14:22)
Ačiū smile.gif Miela rast likimo draugių biggrin.gif vargstančių su garbanų kupetom biggrin.gif

Uztai tas vargas atsiperka graziom garbanelem ax.gif flirt.gif Kokias priemones naudoji plaukam? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 29, 16:26)
Uztai tas vargas atsiperka graziom garbanelem ax.gif  flirt.gif Kokias priemones naudoji plaukam? bigsmile.gif

Glis kur šampūna ir balzamą rausvą tą wink.gif Elvital sausiems plaukams spaudžiamą balzamą kartais pakeičiu vietoj glis kur smile.gif O standinimui garbanėlių tai TIK welaflex putas garbanėms smile.gif Kartais tepu aliejų galiukams, palaikau glis kur kaukę smile.gif
Atsakyti