Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VII tema

QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 09, 11:49)
O pas mus kaip salta - visus megztinius supakavau kai atsilo o dabar ner kuo rengtis unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai išpakuok atgal lotuliukas.gif pas mus tai saulė šiandien šviečia ax.gif ale aš nieko nenoriu šiandien daryt.. visiškai be motyvacijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 09, 10:19)
kraują žiūri? Dar mokami tie hormoniniai tyrimai...Aš buvau gegužę, o eisiu apie rugsėjį, nes kraujas truputį blogas. Per daug ATPO. Pati veikla normali skydliaukės.

jo krauja ziuri,visad nemokamai tyre,tik pas navicka buvo mokamai
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 09, 11:24)
Bet su plaukais susiję biggrin.gif  dėl ko gali slinkti ax.gif

na, taip
bet šiek tiek šiurpuliukai nubėgo kūnu...
man slinko po gimdymo, tfu tfu atsigavo jau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 09, 11:33)
na, taip
bet šiek tiek šiurpuliukai nubėgo kūnu...
man slinko po gimdymo, tfu tfu atsigavo jau bigsmile.gif

Kiek laiko slinko po gimdymo?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 06 09, 13:28)
jo krauja ziuri,visad nemokamai tyre,tik pas navicka buvo mokamai

kad hormoniniai mokamai, net neprivačiai...
Atsakyti
sveikos garbaneles smile.gif na as irgi prisijungiu prie jusu garbanelių 4u.gif

taigi su mano garbanelem, dbr nekaip sekasi, veikia stresas, nes abituriente esu, tai plaukai slenka nezmoniskai verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, senos ir naujos garbaneles biggrin.gif 4u.gif
nebespeju su jumis paplepeti, darbo padaugejo - nebegaliu darbo metu SM sedeti lotuliukas.gif rytoj diplominio gynimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 09, 14:01)
kad hormoniniai mokamai, net neprivačiai...

poliklinikoj pirma karta vienas nemokamas, kitas buvo mokamas, o darant ta pati tyrima 5 karta is eiles ir toliau jau nebereikejo moket... man ir problemos su skydliauke doh.gif tik pas mane harmonu per daug gamina
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 09, 12:26)

visai_nauja, o tu tik po Friedos pastebejai kad slenka? unsure.gif mes tada ji jei netinka! mad.gif

Nu slinkdavo ir iki Friedos, bet jau siandien tai ziauriai. Nulekus siandien nusipirkau dar kapsuliu nuo slinkimo su placenta. Dar keleta kartu pabandysiu, jei ir toliau taip, tai teks atsiprasyti Panten ax.gif o Frieda i siuksline doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 06 09, 14:39)
poliklinikoj pirma karta vienas nemokamas, kitas buvo mokamas, o darant ta pati tyrima 5 karta is eiles ir toliau jau nebereikejo moket... man ir problemos su skydliauke doh.gif tik pas mane harmonu per daug gamina

Aš visada moku. Pas mane ATPO per daug gamina. Skydliaukės kažkokių antikūnių.
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 06 09, 13:40)
Nu slinkdavo ir iki Friedos, bet jau siandien tai ziauriai. Nulekus siandien nusipirkau dar kapsuliu nuo slinkimo su placenta. Dar keleta kartu pabandysiu, jei ir toliau taip, tai teks atsiprasyti Panten  ax.gif o Frieda i siuksline  doh.gif

o kodėl tu čia taip įsitikinus,kad šampūnas kaltas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 06 09, 14:52)
o kodėl tu čia taip įsitikinus,kad šampūnas kaltas?  g.gif

Na nepasakyciau kad isitikinus sampuno kalte, bet toks sutapimas, tai ir klausiu gal kuriai nors irgi panasiai buvo
Atsakyti