Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VII tema

sveikos seniai bematytos garbanes bigsmile.gif

daug praleidau,gal netycia kuri gera sampuna atradot? nes vakar savo nuostabai pastebejau,kad visi mano sampunai baigiasi !!! ax.gif (metu ivykis,kad atsargos isseko,uzsiperku i prieki 2 metams kaip vyras sako lotuliukas.gif )

Isvis galvoju butu smagu kokia suvestine padaryt kur galetume kokia geriausia/blogiausia plauku priemone (sampuna,kauke isrinkt..) visai naudinga butu jei vienoj vietoj butu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2009 06 11, 10:01)
sveikos seniai bematytos garbanes  bigsmile.gif

daug praleidau,gal netycia kuri gera sampuna atradot? nes vakar savo nuostabai pastebejau,kad visi mano sampunai baigiasi !!! ax.gif  (metu ivykis,kad atsargos isseko,uzsiperku i prieki 2 metams kaip vyras sako  lotuliukas.gif )

Isvis galvoju butu smagu kokia suvestine padaryt kur galetume kokia geriausia/blogiausia plauku priemone (sampuna,kauke isrinkt..) visai naudinga butu jei vienoj vietoj butu rolleyes.gif

Labukas 4u.gif
pasikartosiu, kad man labiausiai patiko Milk shake pažeistiems plaukams...
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 11, 11:20)
Labukas 4u.gif
pasikartosiu, kad man labiausiai patiko Milk shake pažeistiems plaukams...

o neriebina plauko? rolleyes.gif nes kai naturalius atsiauginau pastebejau,kad mano anksciau nauodoti sampunai nebelabai tinka (pazeistiems,skilinejantiems)
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2009 06 11, 10:34)
o neriebina plauko?  rolleyes.gif  nes kai naturalius atsiauginau pastebejau,kad mano anksciau nauodoti sampunai nebelabai tinka (pazeistiems,skilinejantiems)

Man tai ne. Galvą kas 4 dienas netgi galiu plauti. bet juk plaukai kiekvieno skiriasi...
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 11, 11:41)
Man tai ne. Galvą kas 4 dienas netgi galiu plauti. bet juk plaukai kiekvieno skiriasi...

aciu 4u.gif dar kazkaip vilioja isbandyti alterna arba hempz,gal kas bandet?
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 11, 09:52)
sveikos,

metus
kadangi 9 men maitinau, negalejau kažkokių special vitaminų gerti, tik naudojau šampuną - reconstruct (JOICO)
paskui aišku griebiau vitaminus, db galiu teigti, kad baigėsi slinkimas ir plaukai atsigavo tongue.gif maniškei jau metai ir 9 mėn.

Sveikos 4u.gif
leiskit man pasisakyt biggrin.gif apie plauku slinkima po gimdymo daug ir visur diskutuota ir diskutuojama.
kompetetingi asmenys ( biggrin.gif ) teigia, kad tai yra absoliuciai normalu ir imt i galva nereikia 4u.gif nes reguliuojasi hormonu pusiausvyra - grizta i iprastine. jei pastebesit, nestumo metu plaukai praktiskai isvis neslenka. ju padaugeja atrodo, pagrazeje, bet jie tiesiog sulaikomi tam tikru hormonu ar ju deriniu.. nezinau mokslisku issireiskimu doh.gif o pagimdzius ir organizmui griztant i iprastine busena, tu plauku, kurie neisslinko, reikia vistiek kazkaip atsikratyt. nes plaukas turi savo gyvavimo tarpsni. todel slenka daug ir stipriai. bet tai praeina iskart, kai susibalansuoja iprastinis individualaus organizmo ritmas. todel jau ko ko, bet plauku slinkimo po gimdymo, nereikia bijoti 4u.gif galiu garantuot - tikrai nenupliksit ir tikrai slinkimas baigsis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2009 06 11, 11:23)
aciu  4u.gif  dar kazkaip vilioja isbandyti alterna arba hempz,gal kas bandet?

aš db naudoju visas priemones alterna
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 06 11, 09:57)
Sveikos  4u.gif

galiu garantuot - tikrai nenupliksit ir tikrai slinkimas baigsis  biggrin.gif

Koks smagiai guodziantis postas clap_1.gif 4u.gif man atrodo, kad kai tik pagimdyciau vaikeli, plaukai (tuo metu) butu paskutinis rupestis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 06 11, 11:57)
Sveikos  4u.gif
leiskit man pasisakyt  biggrin.gif apie plauku slinkima po gimdymo daug ir visur diskutuota ir diskutuojama.
kompetetingi asmenys ( biggrin.gif ) teigia, kad tai yra absoliuciai normalu ir imt i galva nereikia  4u.gif nes reguliuojasi hormonu pusiausvyra - grizta i iprastine. jei pastebesit, nestumo metu plaukai praktiskai isvis neslenka. ju padaugeja atrodo, pagrazeje, bet jie tiesiog sulaikomi tam tikru hormonu ar ju deriniu.. nezinau mokslisku issireiskimu  doh.gif o pagimdzius ir organizmui griztant i iprastine busena, tu plauku, kurie neisslinko, reikia vistiek kazkaip atsikratyt. nes plaukas turi savo gyvavimo tarpsni. todel slenka daug ir stipriai. bet tai praeina iskart, kai susibalansuoja iprastinis individualaus organizmo ritmas. todel jau ko ko, bet plauku slinkimo po gimdymo, nereikia bijoti  4u.gif galiu garantuot - tikrai nenupliksit ir tikrai slinkimas baigsis  biggrin.gif

tai taip, žinoma, bet nieko nedaryti gi irgi negali, savaime taip greitai neatsistatys viskas
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 11, 13:34)
tai taip, žinoma, bet nieko nedaryti gi irgi negali, savaime taip greitai neatsistatys viskas

cia is tos pacios operos kai negydoma sloga praeina per savaite, o gydoma - per 7 dienas tongue.gif
ar darysi, ar nedarysi - praeis tada kai tures praeit. as nedariau nieko. praejo lygiai taip pat, kaip ir toms, kurios dare mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 06 11, 11:57)
cia is tos pacios operos kai negydoma sloga praeina per savaite, o gydoma - per 7 dienas  tongue.gif
ar darysi, ar nedarysi - praeis tada kai tures praeit. as nedariau nieko. praejo lygiai taip pat, kaip ir toms, kurios dare  mirksiukas.gif

o ką daryt negimdžiusioms jei slenka kuokštais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 06 11, 15:28)
o ką daryt negimdžiusioms jei slenka kuokštais  doh.gif

gimdyt bigsmile.gif
o jei rimciau tai gal stresas, sveikatos sutrikimai itakoja plauku slinkima..
Atsakyti