Sveikos, man iškilo klausimas ,kelintam mėnesį gydytoja nustato vaikelio lytį?
Siaip su geru echoskopu (toki turi atrodo tik genetikos centras Vilniuje) jau nuo 14 savaites gali pasakyti kas bus. Su paprastais echoskopais pasimato daug veliau - ir nera jokios 100 garantijos, kad ten teisingai matosi. O galutinai lyti nustato, kai gimsta vaikelis
Tada iskelia tau pries akis ir sako: berniukas/mergaite - ar sutinkate?

Man 17 sav. kai darė echo nustatė kad bus mergytė, o prieš porą savaičių bernas pasidarė. Taip kad tikrai sužinosime tiksliai kai gims

QUOTE (SiDo @ 2004 05 11, 08:54) |
Siaip su geru echoskopu (toki turi atrodo tik genetikos centras Vilniuje) jau nuo 14 savaites gali pasakyti kas bus. Su paprastais echoskopais pasimato daug veliau - ir nera jokios 100 garantijos, kad ten teisingai matosi. O galutinai lyti nustato, kai gimsta vaikelis ![]() |
Ciki

man 18sav lukiskiu pol. nustate , kad bus berniukas. nustate teisingai

Manoji apskritai nesirode ilga laika,- kas tokia, ar toks.
Suzinojau tik 38 savaite kad gims mergina, taip ir buvo.

Ryt bus 19 sav.
Siandiena kaip tik ir buvau Santariskese genetikos centre echoskopija darytis, tai gydytoja dave 80%, kad gims mergyte
vis tik tai lieka 20% tikimybe, kad pilvelyje auga berniukas
ko gero kad ir koks geras aparatas bebutu, niekas neduoda 100% garantijos, kad gims butent tas ar tas...

Siandiena kaip tik ir buvau Santariskese genetikos centre echoskopija darytis, tai gydytoja dave 80%, kad gims mergyte

ko gero kad ir koks geras aparatas bebutu, niekas neduoda 100% garantijos, kad gims butent tas ar tas...

Mano brolio zmonai kai dare echoskopija, tai nustate, kad gims mergyte 99,5%.
Kadangi brolis labai norejo sunaus, tai guodesi, kad dar turi puse proc.
P.S. Gime nuostabiausia mergyte...
Kadangi brolis labai norejo sunaus, tai guodesi, kad dar turi puse proc.

P.S. Gime nuostabiausia mergyte...

QUOTE (klaudi22 @ 2004 05 11, 08:45) |
Sveikos, man iškilo klausimas ,kelintam mėnesį gydytoja nustato vaikelio lytį? |
Sveikutes

Dukryte atspejo 18sav.Dabartinio nestumo metu,genetikos centre jau 12sav ir 18sav sake,kad mergaite.Kaune dare 34sav echo,tai nemate.Gydytoja sake,kad ir klysta...na, jau nedaug liko laukti ir viskas bus aisku
Pasitiketi 100 procentu niekad nereikia.

Pasitiketi 100 procentu niekad nereikia.
As va esu 20 sav. ir siandien dare pirma echoskopija. Dave 70%, kad bus berniukas. Vyras nusimine, nes labai nori mergaites. Taciau dar lieka 30%, kad bus pana

O aš jau 38 sav
bet kas bus nesimato. Guli šonu uždėjęs(-usi) kojytę ir nieko nerodo. Va taip ir joks echoskopas neparodo tiesa gydytoja spėja kad bus mergaitė, bet nežinau kaip nustato atrodo pagal viduje esančius organus.
O kai laukiausi pirmojo, tai net nereikėjo klausti kas, vyras tik pažiūrėjęs į ekraną pasakė čia gi kiaušai kabo. Taip ir buvo.

O kai laukiausi pirmojo, tai net nereikėjo klausti kas, vyras tik pažiūrėjęs į ekraną pasakė čia gi kiaušai kabo. Taip ir buvo.