Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

Mano broliene kai buvo nescia, tai iki pat gimdymo nezinojo, mat nesimate. O man 22 sav. kai ziurejo irgi nesimate. Kojytem buvo uzstojes. O pries savaite kai dare (34 sav.), tai sake, kad greiciausiai mergaite, bet negarantavo 100 proc. Taigi, cia labai daug kas priklauso nuo 2.gif . Kai kurie buna tokie paslaptingi ir iki pat gimimo neparodo laugh.gif
Atsakyti
Va idomu labai ar gali genetikos centre klysti? g.gif Man 16 savaiciu sake kad sunus ir fotke padare ir i kortele irashe... O jei klydo tongue.gif
Atsakyti
mums jau 18 savaitej dave 95%, kad bus mergaite. daba jau 25 savaites, procentai nesikeichia wink.gif
Atsakyti
man kai dare 16 savaiciu pasake, kad gims berniukas ir neapsiriko rolleyes.gif clap.gif
Atsakyti
su abiem vaikais man nė karto nesirįžo spėt, kas gims, nors ir klausinėjau, sakė, kad nesimato, neaišku, nors darėm ultragarsą dažnai, tame tarpe, ir Antakalny.
Ir dabar mėginsiu klaust, bet netikiu, kad atsakys, geriau nors paspėliotų, vis įdomiau rolleyes.gif
Atsakyti
Lengvute, o ti nenori paskaiciuoti padal kraujo atsinaujinimo metoda? wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Libra @ 2004 05 21, 10:16)
Lengvute, o ti nenori paskaiciuoti padal kraujo atsinaujinimo metoda? wink.gif

Netikiu tokiais prietarais. Nes taip iseitu mergyte, o pagal echo - vaikinas. Ir taip aiskiai matesi, ka jis ten tarp kojyciu turi clap.gif ...
Atsakyti
Vikšreli, tai broliuką turėsit ? clap.gif thumbup.gif
Pagal vienam laikrašty esančią lentelę ir man turėtų bernūzas išpult clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (lengvute @ 2004 05 21, 10:56)
Vikšreli, tai broliuką turėsit ? clap.gif thumbup.gif
Pagal vienam laikrašty esančią lentelę ir man turėtų bernūzas išpult clap_1.gif

Sveikiju clap.gif ! Turbut jau labai lauktumet berniukelio wink.gif? Tai gal ir "fabrikeli" paskui uzdarysit laugh.gif ?

Mes tai 100% vaikina turesim. Tai patvirtino, kai treciadieni daremes echo thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
O mums 19 savaitele sake, kad mergyte.. dabar eisim, kai bus 23+3, tai paziuresim ar nepavirto i berniuka biggrin.gif
Atsakyti
o mums kiek kartu ziurejo, tai tiek mergyte matesi.
neilgai liko laukti, kad isitikinti clap.gif
Atsakyti
jo, Vikšreli, nesvarbu, ar berniukas ar mergaitė, fabrikėlį jau uždarysiu rolleyes.gif , o jūs wink.gif ?
Ne dėl berniuko bandymų trečiam ryžaus wink.gif , tiesiog mano toks svajonių šeimos modelis, tokį gyvenimo tikslą turėjau-3 vaikai, pilna šeima ...berniukas būtų įvairiau, bet, kaip bus, taip, kad tik sveikas vaikas, šiaip labiau jaučiu, kad bus berniukas ir visi labai klausinėja " gal berniukas?", tipo, matyt, jei ką, ruošias užuojautas pateikt, man tai nesuprantama blink.gif , o ir mano vyrui tas pats, vistiek bus pirmas bendras mūsų tongue.gif
Atsakyti