QUOTE (lengvute @ 2004 05 21, 12:58) |
visi labai klausinėja " gal berniukas?", tipo, matyt, jei ką, ruošias užuojautas pateikt, man tai nesuprantama ![]() |
Kokias dar uzuojautas

QUOTE (Libra @ 2004 05 21, 09:16) |
Lengvute, o ti nenori paskaiciuoti padal kraujo atsinaujinimo metoda? ![]() |
Kai echoskopavausi 12 sav. visi trys (as, vyras ir daktare) aiskiai matem taskiuka tarp kojyciu. Daktare is pradziu, sake gal cia taip kas nors. Bet karts nuo karto kai paziuredavo po uzpakaliuku, tas taskiukas nedingdavo. Tai juoktis pradejo, sako, bsit pirmi kuriems lyti nustate 12 savaiciu. na tai dabar laukiu tolimesniu echoskopu ir ka jie parodys: pasitvirtins ar ne musu pirmas spejimas

QUOTE (Libra @ 2004 05 21, 09:16) |
Lengvute, o ti nenori paskaiciuoti padal kraujo atsinaujinimo metoda? ![]() |
O kaip skaiciuoti pagal ta metoda???? Idomu

atrodo buvo skyrely "aš nėščia" temoj "kaip užsakyti norimos lyties mažylį" ar pan.

Vyru kraujas atsinaujina kas 4 metai, moteru kas 3 metai. Kieno kraujas jaunesnis tos lyties ir bus vaikas. Man sutapo

jei man 28, o vyrui 34, tai kaip , mergaitė
?

Su tuo krauju pasak Viksrelio tai tikrai prietarai. Tai ka jei as laukiu trecio vaiko, tai vis tiek tos pacios lyties turi gimti?
O del tyrimo echo tai mums dave 99proc. kad bus mergaite, o tyre mane 18sav. 30sav. eisiu vel echo paziuresim ar proc. nepasikeite, butu nuostabu.
O del tyrimo echo tai mums dave 99proc. kad bus mergaite, o tyre mane 18sav. 30sav. eisiu vel echo paziuresim ar proc. nepasikeite, butu nuostabu.
man 12-13 sav. Antakalnio klinikose po vaginalinio ultragarso pasakė, kad kol kas panašiau į berniuką
, o ir artimieji spėja, kad taip bus
, vakar mirė mano senelis, tai man sakė, kad yra lygybės dėsnis, jei miršta giminėj vyras-turėtų man gimt berniukas

QUOTE (Libra @ 2004 05 21, 13:54) |
Vyru kraujas atsinaujina kas 4 metai, moteru kas 3 metai. Kieno kraujas jaunesnis tos lyties ir bus vaikas. Man sutapo ![]() |
Tada man turejo gimti mergaite

Pagal ta krauja, tai man antras vaikas turejo buti mergaite, bet nuo nestumo vidurio jauciau, kad nesioju berniuka, o dar ir sapnavau nescia budama ne karta tik berniuka. O dabar taip iseitu, kad vel gims berniukas, bet echo tyrimais ir savo nuojauta as labiau pasitikiu.
Papildyta @ [mergetime]1086945029[/mergetime]
Lengvute, kuo nuosirdziausia tau uzuojauta del senelio. Nenusimink, nors jei seni zmones sneka apie lygybes desnius, gali buti teisybes
Papildyta @ [mergetime]1086945029[/mergetime]
Lengvute, kuo nuosirdziausia tau uzuojauta del senelio. Nenusimink, nors jei seni zmones sneka apie lygybes desnius, gali buti teisybes
PAGAL KRAUJO ATSINAUJINIMA MAN GAUNASI BERNIUKAS,ECHOSKOPAS TAI PATVIRTINO.TACIAU PAGAL PILVO FORMA IR KITUS POZYMIUS DAUGUMA PROGNOZUOJA MERGAITE.IR ZINOK TU MAN
VA KAI GIMS,TADA IR BUS AISKU