MUMS PASAKE 20 SAV KAD BERNIUKAS
,PASKUI 22 SAV IR KAD BERNIUKAS
, O DABAR KAI ZIUREJO SAKE NU NEAISKU
, MATYT TRANSFORMUOJASI I MERGYTE
. MANAU KAD KAI GIMS TAI IR BUS ATSAKYMAS 100%
kiek paskaitineju tai visoms 20-30 savaite lyti nustatineja.. o mano daktare 9 sav pasake, kad mato labai aiskiai berniuka ir 11 sav taip pat pasake, kad mato berniuka..
kaip manot ar galima tiketi tokiais ankstyvais pasisakymais???
gal jei labiau noreciau berniuko tai nesukciau sau galvos, bet kai labai laukiu mergytes tai ir abejoju
siaip pagal kraujo atsinaujinima, tai mano sviezesnis nei vyro, tad yra tikimybe daugiau sulaukt mergytes.. taip pat vyro kraujo gr 4, o mano 1, tad manau irgi daugiau tikimybes mergytei, nors del grupes tai nezinau kaip yra is tikruju, t.y. ar ji lemia lyti.. gal ir ne..
gal jei labiau noreciau berniuko tai nesukciau sau galvos, bet kai labai laukiu mergytes tai ir abejoju
siaip pagal kraujo atsinaujinima, tai mano sviezesnis nei vyro, tad yra tikimybe daugiau sulaukt mergytes.. taip pat vyro kraujo gr 4, o mano 1, tad manau irgi daugiau tikimybes mergytei, nors del grupes tai nezinau kaip yra is tikruju, t.y. ar ji lemia lyti.. gal ir ne..
QUOTE(vvvvv @ 2006 06 05, 16:28)
kiek paskaitineju tai visoms 20-30 savaite lyti nustatineja.. o mano daktare 9 sav pasake, kad mato labai aiskiai berniuka ir 11 sav taip pat pasake, kad mato berniuka..
Tai kad tokie maziuliai jie dar ten su uodegytem buna
Tai ir as jau nekantrauju suzinot,ko laukiu.
Mano vienai pazystamai,visi sauke kad mergaite bus ir kortas kele,sake nu 100 % mergaite.Dabar kai atsigule i ligonine,dar karta ziurejo(Jai dabar 5 menuo nestumo),tai sake visa aparatura matos ir kad bus 100% berniukas.
Nu as ir sakau kad tik nuojauta gali pasikliaut,o ne bobuciu pletkais...
Nu as ir sakau kad tik nuojauta gali pasikliaut,o ne bobuciu pletkais...
Man irgi smalsu suzinoti ka po sirdele nesioju.... o maniskis tai jau dabar isitikines, kad bus berniukas, jaucia jis
O man svarbiausia, kad butu sveikas, o kas bus ta ir krikstysim
O man svarbiausia, kad butu sveikas, o kas bus ta ir krikstysim
As kazkodel nuo pat pradziu jauciu kad berniukas bus,bet daktare nieko nemate ir mano veidas nebegrazus daros,tai pradedu abejoti.Jauciu kad mergike mano grozi pasiema.
Aisku ten toks ir tas grozis
,bet veidas labai nebegrazus man paciai pasidare.Bet aisku lauksim kas bus tas,nera man labai dideles reiksmes,bet va vyrams kazkaip kitaip buna,jie daugiau savo mazos kopijos nori
QUOTE(Meilė @ 2006 06 03, 20:11)
Ar jūsų daktarai įsitikinę, kad matė būtent lytinius organus, nes žinau begalę atvejų, kai supainioja virkštelę su lyt. org. Va, kitas reikalas, jei sako, kad bus mergaitė... tai čia jau galite patikėti beveik 99% 
na taip esu isitikinus 100% nes esu ir pati girdejusi kad sumaiso su virktele bet tik tada kai vaikutis buna suspaudes kojytes ir ten uzspaudes ta virkstele....
bet kadangi mano mazylis neslepie savo grozybiu ir kiek gyd ziurejo (ir ziurejo ne viena gyd o kelios nes lankaus dar pas genetikus pas gyd gimdimo namuos ir poliklynikoj) jis visad zargstesi tai gyd labai puikiai apziurejo ir mum parode
jei nori paziuret yra mano parase visos echo foto kam idomu paziurekit
QUOTE(vvvvv @ 2006 06 05, 17:28)
Apie kraują ir kraujo grupes pasiskaityk čia
QUOTE(indrutee @ 2006 06 06, 02:20)
Pažiūrėjau
Sveikutes,as irgi laukiu nesulaukiu kada gi suzinosiu ka turesim, nors tai bus tik 07.03
! Nors tiesa sakant, man tai nesvarbu kas, tik siaip idomu, o va mano vyras tai labai jau mergaites nori
, tik manau, kad jam teks siektiek nusivilt, nes manau, kad bus berniukas
QUOTE(Meilė @ 2006 06 06, 10:58)
aciukas
QUOTE(indrutee @ 2006 06 06, 12:38)
Dėkojam...
----
Kai laukiaus pirmojo vaikiuko, tai visi visi sakydavo, kad bus berniukas. Net nežinau kodėl
Dabar, kai laukiuosi, dar nedarė man echoskopo, todėl ir nežinau kas mano pilvelyje gynena
...bet visvien biski smalsu...