Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

Mūsų dukrytė šiandien po eilinės echoskopijos tapo sūneliu, kai mes jau viską susipirkę doh.gif  wub.gif . Vyras tai juokiasi- niu nieko, dabar vėl turėsi ką veikt- viską pirkt iš naujo 4u.gif

Man irgi taip buvo.  hihihi.gif Visą nėštumą "mergaitė", "mergaitė", o likus dviems dienoms iki gimdymo mergaitė virto sūneliu.  wub.gif

o pries tai ziurejote su 3d echoskopu ?
nes sako, kad tokie echoskopai kaip genetikos centre, neklysta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lavista*: 08 rugpjūčio 2006 - 15:39
nu kaip keista g.gif nestumo biblijoje parashyta, kad nuo 15 savaites jau aiskiai matosi, ar berniukas ar mergyte blink.gif nu palaukti, tai palaukti, ka darysi blush2.gif ziuresim mirksiukas.gif

o 3D echo daro Santarishkiu 2 genetikos centre. Sako, be siuntimo kelis shimtus palieka, o ash su siuntimu, gydytojai kazhkaip nesunku buvo ishrashyt lotuliukas.gif manau, jei privachiai pas bet kuria nueitum, tai ir parashytu.
Atsakyti
QUOTE(cipliukas @ 2006 08 08, 10:10)
Mūsų dukrytė šiandien po eilinės echoskopijos tapo sūneliu, kai mes jau viską susipirkę doh.gif  wub.gif .

Man irgi taip buvo.  hihihi.gif Visą nėštumą "mergaitė", "mergaitė", o likus dviems dienoms iki gimdymo mergaitė virto sūneliu.  wub.gif

Matai kaip buna,negali zinot g.gif lotuliukas.gif O mums jau tris kartus sake kad mergyte,nu nelabai tikiu kad bernas gims schmoll.gif Negalejo apsirikt.Kazkoel ir pti jauciu kad mergaiciuke bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige: 08 rugpjūčio 2006 - 18:58
Man 20 nestumo savaite daktare pasake, kad bus kavalierius. Net mano mama mate jo pimpaliuka, o as ir nebemaciau, susigedo mano vyriskelis mamytes lotuliukas.gif
Jei artimiausiu metu pasakytu, kad bus mergaite, butu sokas man! blink.gif
Atsakyti
reik paprašyti Daktarytes siuntimo...
man dabar atostogos... pas daktare eisiu pirmaja darbo diena - tai ir laukiu ir nelaukiu... man bus 10 savaiciu - tai jei ir israsys, tai kol uzregistruos... tai ateis tas laikas kai matysis...
sakykit ka norit, bet man labai idomu. as zinociau bent jau kaip kreiptis i savo pirmagimi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievius @ 2006 08 08, 16:14)
Aš buvau genetikos centre 18 savaičių, tai jau gydytoja užtikrintai pasakė, kad tikrai berniukas, nes viskas matėsi hihihi.gif Ir man su vyru rodė mirksiukas.gif nors 14 sav tai gali būti tikrai per anksti g.gif

Spoko knygoj rašo, kad galima pamatyti lyti jau nuo 16sav. mirksiukas.gif

QUOTE(Garbanele @ 2006 08 08, 20:13)
Man 20 nestumo savaite daktare pasake, kad bus kavalierius. Net mano mama mate jo pimpaliuka, o as ir nebemaciau, susigedo mano vyriskelis mamytes  lotuliukas.gif
Jei artimiausiu metu pasakytu, kad bus mergaite, butu sokas man!  blink.gif

vat būtent dėl to gydytojai kartais ir nenori nieko sakyti. Bent jau poliklinikose. Aišku, jei nueisi privačiai, mokėsi pinigus, o gydytojas atsakys, "svarbu, kad sveikas", tai ką žinau... doh.gif Juk ne paslaptis, kad daugelis būtent dėl to ir eina žiūrėti... rolleyes.gif Bent jau kartelį... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anistėja @ 2006 08 08, 13:38)
Spoko knygoj rašo, kad galima pamatyti lyti jau nuo 16sav. mirksiukas.gif
vat būtent dėl to gydytojai kartais ir nenori nieko sakyti. Bent jau poliklinikose. Aišku, jei nueisi privačiai, mokėsi pinigus, o gydytojas atsakys, "svarbu, kad sveikas", tai ką žinau... doh.gif  Juk ne paslaptis, kad daugelis būtent dėl to ir eina žiūrėti... rolleyes.gif Bent jau kartelį... mirksiukas.gif

tikrai taip, man su pirmuoju 16 - ta savaite ir pasake kad turesiu sunu, ir uzgarantavo 95 % kad sunus, nes labai jau jis reklamavo savo grozybes, tai gydytoja beveik neabejojo. o va dabar jau laukiuos antojo kudikio, esu tik 7 sav ir kai bus imanoma suzinot lyti as ja tikrai noresiu suzinoti
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2006 08 08, 13:38)
o pries tai ziurejote su 3d echoskopu ?
nes sako, kad tokie echoskopai kaip genetikos centre, neklysta  g.gif

Ne, echo žiūrėjo ne genetikos centre. smile.gif
Atsakyti
tai gal trimačiu pas genetikus jau anksčiau matosi? Nes man gydytoja sakė - va, nueisi pas genetikus, jie tau paskys, ar berniukas ar mergytė g.gif
Atsakyti
Kai žiūrėjo 20 sav., sakė, kad matosi mergaitė. O 36 sav. pasidarė berniukas. Gerai, kad tikėjau savo nuojauta, o ne echo. Dabar turiu du puikius berniukus.
Atsakyti
iki kol pagimdziau nezinojau ko laukti...bet usapnavau erniuka i siaip snekejau kaip su bernkiuku ir ime berniukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhvirbliuke @ 2006 08 08, 16:22)
labas, mane domina kur daro ta 3D echo. visos sako genetikos centre - o kur jis randasi - nes inete kai ieshkojau - bent 3 skirtingus radau. ir kaip ten registruoja ir kiek tas kainuoja? gal imanoma nueit be siuntimo, nes pas gydytoja dar negreit... kaip ir, bet labai idomu yra!
labai aciu. gal gali az atsakyti. aciu

SVEIKA.GENETIKOS CENTRE ZIUREJO SU TUO TRIMACIU,TIK MANO LELIUKAS NEPANORO PARODYT SAVO GROZYBIU,TAI JEI NORI BE SIUNTIMO TAI PASISKAMBINK TEL IR PASAKYK KAD NORI ISSITIRT:TEL SANTARISKIU KLINIKOJ:852365316.KAD GREICIAU PRIIMTU,VISTIEK PAKLAUS,PASAKYK NU,TIPO BUVE NESIVYSTANTIS NESTUMAS.SU GENETIKO KONSULTACIJA IR ECHOSKOPU KAZKUR IKI 100 SUMOKESI BET VAIZDELIS KURI PAMATYSI BUS TO VERTAS.PASKUI SIULYS KRAUJA ISITIRT DEL DAUNO, EDVARDSO IR NERVINIO VAMZDELIO ISSIGIMIMO LIGU,BET TAI JUSU SU VYRU SPRENDIMAS.GALI ATSISAKYT. SEKMES.
Atsakyti