o man išvis daktarė pasakė, kad "tokiais žaidimais ji čia neužsiminėja", kai paklausiau ar matosi lytis leliuko...geriau būtų pasakius, kad nesimato
aš iš pradžių sapnavau tokį gražų sūnelį, o paskui 2 kartus mergaites, kad turiu. labai noriu berniuko, bet visi sako, kad ir pagal pilvą, pagal viską bus mergaitė
QUOTE(ingutera @ 2007 02 05, 11:31)
o man išvis daktarė pasakė, kad "tokiais žaidimais ji čia neužsiminėja", kai paklausiau ar matosi lytis leliuko...geriau būtų pasakius, kad nesimato 
tai jau tikrai... ot as tokiu bjauriu gyd. nesuprantu...
QUOTE(Aronija @ 2007 02 05, 13:47)
tai jau tikrai... ot as tokiu bjauriu gyd. nesuprantu...
Geros Tau nuotaikos, svarbiausia, kad siaip viskas gerai! 
ačiū
Mano nestumas pirmas, kazkada seniai sapnavau, kad turiu du sunelius. Dabar budama nescia jau du kart sapnavau, kad laukiuosi berniuko, nuojauta kuzda, kad berniukas, bet niekaip saves neisivaizduoju su berniuku, visada norejau mergytes. Man labai nepatinka, aplinkiniu komentarai, kad jau pas mane bus visi sunus garantuotai. Visi tokie uztikrinti, mane tas labai nervuoja
Neseniai kalbejausi su uosviais, tai jie sake, kad palaukciau gimdymo ir tik tada suzinociau, kas gims. O as visa laik norejau suzinoti is anksto, kad galeciau drabuzelius paruost atitinkamai, ir kalbet galeciau kaip su berniuku ar mergyte... Nu tai mane visai subalamutino...
Nebezinau ar cia laukt gimdymo, ar ne. Bet kokiu atveju esu ir busiu laiminga
Neseniai kalbejausi su uosviais, tai jie sake, kad palaukciau gimdymo ir tik tada suzinociau, kas gims. O as visa laik norejau suzinoti is anksto, kad galeciau drabuzelius paruost atitinkamai, ir kalbet galeciau kaip su berniuku ar mergyte... Nu tai mane visai subalamutino...
Šiandien vel mačiau savo leliu per echo
ir daktarė užsiminė kad viskas gerai, lytinės liaukos išsivystę, ir kažkaip tą akimirką nepaklausiau kas bus berniukas ar mergaitė, kažkaip pagalvojau kad svarbiausia viskas gerai, ir nesvarbu kas gims, nors dar prieš eidama i echo, galvojau būtinai noriu žinoti kas bus, bet pamačius tą mažą vaikiuką
kaip jis čiulpia nykštį, tai jau nebuvo svarbu
Na man abu kart atspejo, kad mergytes, bet nestumai buvo visiskai skirtingi ir isvaizda ir maisto valgymu iraplomai net vaiksciojimu....
Sveikos
Na, man visad sapnavosi,kad berniuką turėsim ir senelė mano sapnavo,kad proanūkis bus
o kai tik nueinu echoskopiją pasidaryt,tai taip vaikelis suspaudęs kojytes,kad nė velnio nesimato kas, tai laukiam siurprizo
nors aš sakau,kad gims sūnus,o vyras - dukra
mažai laiko liko laukt siurprizo
Na, man visad sapnavosi,kad berniuką turėsim ir senelė mano sapnavo,kad proanūkis bus
QUOTE([LTU]Afre @ 2007 02 08, 14:20)
Sveikos
o kai tik nueinu echoskopiją pasidaryt,tai taip vaikelis suspaudęs kojytes,kad nė velnio nesimato kas, tai laukiam siurprizo
nors aš sakau,kad gims sūnus,o vyras - dukra
mažai laiko liko laukt siurprizo 
Pranešk po gimdymo kieno teisybė buvo..
pradzioj nestumo buvo nuojauta kad bus mergaite,dabar kazkaip jau pradejo atrodyt kad berniukas ,tai taip ir metausi
o kiek beziurejo vis musu leliukas kojytes suspaudes nerode
nu 21 d.vel einam i echoskopa tai taip tikiuosi kad bent si karteli pasirodys
nors jau netiek daug ir liko to stebuklelio laukt 
Papildyta:
beje visi pazystami isitikine kad jau pas mus tai tikrai bus mergyte ,kartais net pikta pasidaro kai taip sako
Papildyta:
beje visi pazystami isitikine kad jau pas mus tai tikrai bus mergyte ,kartais net pikta pasidaro kai taip sako
QUOTE(dovillee @ 2007 02 18, 19:51)
pas mus taip pat,o kai dar susitinki ir visą vakarą gieda,kad tikrai mergytė,tai iš viso imk atsistok ir gražiai išeik
O aš visada žinojau kad turesiu mergyte, kažkaip nuojauta tokia buvo, esu nescia jau 37 savaite tai pažiurėjo echoskopa dartarė sakė kad bus mergaitė. Tai nuojauta pasiteisino