Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

QUOTE(koira @ 2007 02 21, 10:36)
Du kartus nuojauta ne apgavo, nors antra karta norejau berniuko, bet jauciau kad bus mergaite, pati sau nenorejau prisipazinti blush2.gif
Dabar atrodo lik tai berniukas rolleyes.gif
Pabandikit cia paskaiciot, man ir mano bendradarbiams sutapo

http://marry_ru/secret/sex.php

Nesutampa nei pirmas,nei dabar.
Atsakyti
QUOTE(koira @ 2007 02 21, 12:36)
Du kartus nuojauta ne apgavo, nors antra karta norejau berniuko, bet jauciau kad bus mergaite, pati sau nenorejau prisipazinti blush2.gif

Abu vaikucius nesutapo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmėlytė @ 2007 02 21, 14:06)
Abu  vaikucius nesutapo  smile.gif

Nu va, matot kaip buna....kam sutapo, kam ne... g.gif
Atsakyti
QUOTE(koira @ 2007 02 21, 08:36)

Dėl pirmo- jaučiau ir tvirtai buvau įsitikinusi kad bus mergaitė, bet apie 20sav. gydytoja pasakė, kad bernas ir niekas kitas. Taip ir buvo. Dabar laukiuosi 35 sav. ir dar nežinau kas bus. Vis nematyti. Pasitikrinau tame tinklapyje- pirmą rodo, kad berniukas, antrą-mergaitė. Gal tikėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2007 02 21, 16:20)
Dėl pirmo- jaučiau ir tvirtai buvau įsitikinusi kad bus mergaitė, bet apie 20sav. gydytoja pasakė, kad bernas ir niekas kitas. Taip ir buvo. Dabar laukiuosi 35 sav. ir dar nežinau kas bus. Vis nematyti. Pasitikrinau tame tinklapyje- pirmą rodo, kad berniukas, antrą-mergaitė. Gal tikėti? g.gif

Ir as tikiu smile.gif Mergaites mano sutapo, o dabar berniukas iseina, labai berniuko noriu...todel ir tikiu smile.gif
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif

[SIZE=7][COLOR=red] O as kazkaip tikiu sapnais,nes mano sesute laukesi,bet mes nezinojome dar kas bus.Bet as sapnavau vis berniuka net kokius 5 kertus. As ir sakau Sesute turesi berniuka ,o ji vis dar galvojo apie mergyte.Bet daktare pasake kai ekoskopavo 100 procentu berniukas,jau taip gerai lytis matesi net nuotraukele padare ax.gif O dabar laukiuosi pati,ir sapnuoju taip daznai mergyte nuo nestumo pradzios,nesenai dare ekoskopa daktare,tai sake ,kad mergyte lygtais dar neduoda garantijos 100 procentu, wub.gif .Tai paziuresiu ar tikrai mano sapnas bus pranasingas bis.gif
Bet istikro svarbiausei,ne lytis vaikelio yra svarbu butu sveikas maziukas,o kas buna tas ir gerai, juk mylime savo vaikucius vienodai,jie musu didziauses turtas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na man tai visi sake, kad turesiu suneli, bet 28 savaite gydytoja garantavo, kad bus dukryte. Nors as iki pat gimdymo abejojau - ir roziniu rubeliu ne tiek jau daug pirkau - vis neutraliu spalvu. Bet turiu dukryte biggrin.gif o dabar vyras labai berniuko nori, oman kazkaip nesvarbu - gerai ir antra dukryte - mergytes kazkaip paprasciau auginti - pas mus seimoj berniuku negimsta biggrin.gif As pati turiu dvi seses, sesuo dvi dukrytes augina thumbup.gif Nors visai neblogai ir sunelis butu...
Atsakyti
QUOTE(koira @ 2007 02 21, 11:36)

Su pirmuoju neatitiko schmoll.gif , o su antruoju tiko bigsmile.gif, nors pagal kraujo atsinaujinimą antra turėjo būt mergaitė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERINGUKAS: 21 vasario 2007 - 23:34
QUOTE(koira @ 2007 02 21, 11:36)

oi atitiko ax.gif as ir siaip nuo pat pastojimo jauciau,kad bicelis pas mane pilvely auga ir dar tokia gera nuotraukyte padare echo,kad tas dalykelis sviecia kaip pries menuli lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sola: 22 vasario 2007 - 16:23
Man irgi nuotrauką davė su TOKIAIS vyriškais pričendalais,kad ir nemedikai mato lotuliukas.gif
Atsakyti
Na mano draugei daktarai pazadejo 100 proc berniuka, pati ir tikejos berniuko, o kai gime mergaite nepatikejo savo akim smile.gif
Atsakyti
aš tai nuolat sapnuoju mergytę. bet ir iki neštumo sapnuodavau ir sapnuodavau ją. čia jau tas noras turėt dukrelę į kraują įaugo. labai bijau pati savo reakcijos, jie gims berniukas. negražu, bet kai tiek metų svajoji, tai gali ir nevalingai išsprūsti nusivylimas. aišku, kad mylėsiu ne mažiau ir bus mylimiausias kleckas, bet vistiek taip noriu. man ružavos suknelės atsimerkus sapnuojasi. nu ką čia ax.gif
Atsakyti