Nuostabus!
O kuom istepete pavirsiu? Giretinele?
O kuom istepete pavirsiu? Giretinele?
neramuole,labai grazus tortas,toks paprastas,bet kartu labai mielas ir nuostabus,saunuole kaip visad
QUOTE(neramuole @ 2009 05 31, 11:19)
daividija, labai labai grazus tortukas, idomus rastelis ant virsaus, ir gelyciu grozis
o as turejau vienai mazai mergaitei padaryt ramuniu pievele, labai stengiaus, ir net nezinau..........
ikeliu jusu teismui
tortas medutis, puostas grietinele, gelytes ir saulute is cukrines mases
QUOTE(Inočka @ 2009 05 30, 08:06)
QUOTE(neramuole @ 2009 05 31, 15:19)
as turejau vienai mazai mergaitei padaryt ramuniu pievele,
labai graži pievelė
Aš šiand pirmą kartą savo gyvenime dengiau tortą cukraus mase. Man šiaip tai patiko tas darbelis, seniai jau taip noriai ir net prikandus liežuvį dirbau virtuvėje
tačiau kilo ir klausimų, tokių mirtinų - kaip išnaikinti cukrinės masės klostes???
dar vienas toks netikėtas dalykas - nusivaliau aš stalą idealiai, pasiruošiau įrankius.. nu vistiek vienas kitas juodas rudas mikroninis taškiukas man toj masėj bekočiojant pasimatė
nu ir pabaigai parodysiu savo tortą. Puošiau tortą antrą kartą gyvenime
Medutis, 16 cm diametro, 9 cm aukščio ir svėrė apie 1,2 kg. Bandymus su dažais atidėjau kitam kartui, šiandien iš viso tik tyriausi tą cukraus masę ir visokius pribumbasus iš wilton'o.
Tortuką pasipuošiau ir šiand jau nėra jo, išsinešiau į svečius. O ten taip maloniai mano ausiai aikčiojimų muzika buvo
QUOTE(neramuole @ 2009 05 31, 14:19)
daividija, labai labai grazus tortukas, idomus rastelis ant virsaus, ir gelyciu grozis
o as turejau vienai mazai mergaitei padaryt ramuniu pievele, labai stengiaus, ir net nezinau..........
ikeliu jusu teismui

Labai grazios gelytes
Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2009 05 30, 13:02)
Aciu visoms uz pagyras mano rozynui,dariau tokiai poniutei 50-mecio proga...tikiuosi patiks.
O cia dar vienas,su situo tai pravalas gavosi

O i si, tai ateinu ir ateinu paziuret... jau man jis toks mielas
o danguli, kokie savaitgalio tortukai
super, mergytės, suuupperrrrrr
nieko sau antrą kartą puoštas
klosčių nebūtų jei pasižvalgytum po youtubą ten labai aiškiai parodyta kaip padaryti ir antras dalykas, jei tortą pasidėtum ant puodo kokio, kad masės svoris pats padėtų išlyginti klostes, kuo mažesnis tortas diametru, tuo daugiau klosčių
QUOTE(Olesta @ 2009 05 31, 20:55)
klosčių nebūtų jei pasižvalgytum po youtubą ten labai aiškiai parodyta kaip padaryti ir antras dalykas, jei tortą pasidėtum ant puodo kokio,
oi Širdele, jau kur aš to torto nebuvau padėjus.. specialiai jam ir turntable užsakius buvau, ir ananasų konservinę...
nu va, dar youtubas liko visas neperžvelgtas.
prisidažiau dabar filetavų žibučių.. tai išmoksiu klostes naikinti, tada bus labai gražus tortas.. fantazuoju..
QUOTE(neramuole @ 2009 05 31, 12:19)
ikeliu jusu teismui
grazu....
QUOTE(naitas @ 2009 05 31, 16:58)
Aš šiand pirmą kartą savo gyvenime dengiau tortą cukraus mase. Man šiaip tai patiko tas darbelis, seniai jau taip noriai ir net prikandus liežuvį dirbau virtuvėje
..
labai grazu,labai puosnus tortukas,kaip torta puosia tie ispaudai