Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Inočka @ 2009 06 05, 18:39)
rugiagele26, jau buvau susibesinus, kad nerandu tavo torto, 5 kartus pirmin atgal nuvariau per puslapius, niekaip negalejau rast juodojo misko, kazi, kodel man nerode.

Bet pagaliau pamaciau  wub.gif  wub.gif  wub.gif . Tobula, tikrai TOBULA

O as ateinu su auksiniu maiseliu  blush2.gif
Viduje juodasis miskas, dengtas saldainiu+pirktine mase. Pinigeliai sokoladas, popieriniai pinigeliai valgomi.

Cia tai geras blink.gif Idealu! Ka cia bepridursi...
Atsakyti
[

Viduje juodasis miskas, dengtas saldainiu+pirktine mase. Pinigeliai sokoladas, popieriniai pinigeliai valgomi.

Idealus tortas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip iš atviruko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 05, 18:29)
............. šaldai iki kaulo , ir gamini gėlytes ....patariu dirbtinį medų .

QUOTE(mamkaa @ 2009 06 05, 18:39)
aciu jums Cipciuk, ka mes be jusu darytumem. Einu rengri vaika ir varau i parde, dirbtinio medaus pirkti.

M<ergaites, man su naturaliu medumi kuo puikiausiai gaunasi. Dedu 100 gr. sokolado ir pilna, kiek pakabinu sauksta medaus naturalaus. Viskas Ciki.
mamkaa, gal neskubek dar i parde bekt, idek dar siek tiek medaus, koki nepilna arbatini sauksteli ir del i bonele, kol i gabala susoks
Atsakyti
INOCKA,TORTAS NUOSTABUS first.gif
Atsakyti
mergaites, kokiu groziu prikepet blink.gif wub.gif labai labai grazu thumbup.gif
dabar reikia patarimo kaip padaryt maisui mase grubleta?
Atsakyti
Inočka, nu nieko nepridursi - maišiukas fantastiškas wub.gif o popierinių pinigų dar ir valgomų būna blink.gif swoon.gif pirmą kart girdžiu ir regiu bigsmile.gif kur jų gavai blush2.gif ir ar sunku išvis tokį maišą suformuot buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 05 birželio 2009 - 18:56
Merginos jusu tortai nuostabus wub.gif

Ikeliu savo daug sirdies i ji idejau bet man jis kazkoks nevykes atrodo verysad.gif gal permarginau unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutyte11: 05 birželio 2009 - 19:08

Inocka, maisas absoliuciai verciantis is koto. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(rutyte11 @ 2009 06 05, 20:07)
Ikeliu savo daug sirdies i ji idejau bet man jis kazkoks nevykes atrodo  verysad.gif  gal permarginau  unsure.gif

Nesuprantu, ka jame matai nevykusio unsure.gif Labai mielas, siltas, linksmas tortukas, toks su didele meile ir be jokios apgaules mirksiukas.gif
Atsakyti
rugiagele26, jau buvau susibesinus, kad nerandu tavo torto, 5 kartus pirmin atgal nuvariau per puslapius, niekaip negalejau rast juodojo misko, kazi, kodel man nerode.

Bet pagaliau pamaciau  wub.gif  wub.gif  wub.gif . Tobula, tikrai TOBULA

O kokio cia mazdaug skersmens tortukas?
Atsakyti
Vat vis laukiau laukiau kas Cipsiuko maišą bandys hihihi.gif ir sulaukiau clap.gif nu nerealus maišiokas, super thumbup.gif o kaip tą masę aplipdyt, ar taip bile kaip apsiaust tortą, nebūtinai kad tos klostės su tortu liestusi, ar reik tortą pirma išpjaustyt, išformuot? nu , žodžiu domina ta visa masės apdengimo eiga blush2.gif (žinoma, gali pati bandyt, kol penkiasdešimtąjį kartą atrasi , bet kad yra lengvesnis variantas - mokytis iš kitų patirties, tai žmogus, ir renkies lengvesnį kelią ax.gif )
Nu prie to pačio parodau savajį mmmm g.gif dvarniašką lotuliukas.gif žodžiu , maišytą iš dviejų veislių - biskvitas daividijos"SNIKERSO", kremas Cipsiuko "MARGARITOS" tongue.gif puošta grietinėle (nes beze eilinį kart nesigavo doh.gif ) Pjūvio neturiu, nes užmiršau fotiką pasiimt, o nešėm seneliui bigsmile.gif Bet, žinokit, skanu thumbup.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2009 06 05, 20:07)
Merginos jusu tortai nuostabus  wub.gif

Ikeliu savo daug sirdies i ji idejau bet man jis kazkoks nevykes atrodo  verysad.gif  gal permarginau  unsure.gif

Tikrai labai mielas tortas... matosi kad is sirdies gamintas wub.gif
Atsakyti
va va prasidės gaivėsiai ir šoką varantys tortikai thumbup.gif gražu mergaitės, be galo gražu thumbup.gif
Atsakyti