Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema ;)

QUOTE(Lorute @ 2009 06 02, 17:32)
hihihi.gif Varyk biggrin.gif Ir parnesk geru naujienu rolleyes.gif Kad tuscia kaip isluota lotuliukas.gif

Prie manes stelaza istustino, buvo graziu, bet as nesusigundziau.
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 02, 16:24)
blink.gif tai ką man daryt??? blush2.gif dėl to ir bijau,kad ten stipru,o kvietkai lepūs..... help.gif pas mane pakiukas 4g. ir nieko apie paruošimą  schmoll.gif

"actaros" i 5 lbuteli beriau 1 g - padalinau 4 g pakeli i keturias dalis, ir nusprendziau, kad 1 g tai 1 kruvele biggrin.gif Padejo - lipesiu nei kvapo thumbup.gif

Lorute, o tas kioskelis paciame stoties turguje? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mielos orchidėjų mylėtojos,

seniai pas jumi nebuvau... Naujų orchidėjų nepirkau, laukiau, ar mane mylės jau įsigytosios... Norėjau pažinti šią gėlę. Šiandien noriu pasirodyti ir ypač pasidžiaugti viena savo meile, kuri apie Naujuosius buvo pasigavusi puvinį, aš ją du kartus persodinau, nuo tada ėmiau ypatingai domėtis šiomis gėlėmis, ėmiau sirgti orchių liga, nusipirkau keletą naujų phalaenopsių. Mano pirmoji gėlė man atsidėkojo ... 32 nuostabiais žiedais. Net sunku patikėt, kad apie Naujuosius ji vos nenumirė. Niekada nenaudojau jokių hormonų, tik karštą dušą, o po jo patręšiu.

Štai kokia dabar mano rožinė gražuolė:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 02 birželio 2009 - 19:24
Metija, pasaka ne gėlytė 4u.gif pamilo ji Jus, ir atsidėkojo už rūpestį.
Atsakyti
metija - fantastika blink.gif thumbup.gif

O ką dar kai kas harmonus ir gėlėms naudoja ? blink.gif g.gif

O čia mano viena išstenėjo šiandien tokį keistai pakrypusį žiedelį biggrin.gif
Bet spalvytė man labai graži wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 02 birželio 2009 - 19:57
metija nerealu wub.gif koks grozis..
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 06 02, 20:35)
metija - fantastika  blink.gif  thumbup.gif

O ką dar kai kas harmonus ir gėlėms naudoja ?  blink.gif  g.gif

O kaip tada nenaudojant hormonų galima pražydinti dar nebrandžius augaliukus? Kalbu aišku apie orchidėjų fermas...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 02, 12:51)
O as saviskes saknis substratan subrukau, nes dziuvo nors tu ka.

g.gif ir kaip ji ten gyvena??
Papildyta:
QUOTE(Uogienė @ 2009 06 02, 16:54)
o dabar man nervai nelaiko!!! orchidejos.lt turi mini marku zydinciu ir dar po 2 ziedstiebius - 64 lt  swoon.gif negaliuuuu atsilaikyyyyt pries toooooki grooozi  doh.gif bet esu prisizadeju laukti uzsakymo ir tik 2 savo svajones pirkti (mini markas trecias is tu svajoniu)  verysad.gif
einu dar seile pavarvinsiu  doh.gif

doh.gif jau geriau gun_bandana.gif bash.gif gun_rifle.gif aš ten jau pora mėnesių NELENDU schmoll.gif kur mano valerijanka??????????
Atsakyti
Labai labai ačiū visoms už pagyras!!! Iš jūsų daug ko mokiausi ir mokausi wub.gif

Lietuva, spėjau pamatyti tavo klivijų žiedus... Kažkas nepaprasto 4u.gif

QUOTE(Šilingė @ 2009 06 02, 20:41)
O kaip tada nenaudojant hormonų galima pražydinti dar nebrandžius augaliukus? Kalbu aišku apie orchidėjų fermas...

Žinau, kad ir privačiai žmonės kai kas panaudoja. Aš esu už kaip įmanoma daugiau natūralumo, iš tiesų, nesu jokia žinovė, bet dėl to ir parašiau, kad nenaudojau, nes pati nesitikėjau, kad ji taip sužydės...

Fermos yra fermos, jie ten dirba savo darbą ir siekia pelno. O aš siekiu susikalbėjimo ir natūralumo. Gal mano gėlė ir parodė man, kad galima ir be hormonų, nes aš kažkaip vis padūsaudavau į kuokštais svyrančius žiedus žiūrėdama ir nesitikėjau, kad taip įmanoma be hormonų.
Atsakyti
bus kaip bus-pamarkiau savo kvietkes actaroj....ačiū visom už info-paėmiau aukso vidurį...tikiuosi bus gerai g.gif kadangi darbo užteko porai valandų,o ir atgal sudėt nelabai pavyko..., kai eilės tvarką sumaišiau-nutariau,kad užteks doh.gif tegul žydi kas žydi (jau panašu į sodą)... doh.gif iš falikų noriu tik deboros ir vieno superinio miniuko(pvz.:mini mark) wub.gif ,keleto katlėjų ir masdevalijos blush2.gif va,tai dabar gundymams būsiu atspari yess.gif beee.gif angel.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 06 02, 18:40)

Lorute, o tas kioskelis paciame stoties turguje? ax.gif

Taip, paciame turguje kur visos geles, arciausiai gatves ta juosta. Kitur net nemaciau, kad orchidejas pardavinetu g.gif Is lauko jau sviecia net i vidu neuzejus, o kai uzeini tai is vis akys raibsta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 06 02, 21:07)
Taip, paciame turguje kur visos geles, arciausiai gatves ta juosta. Kitur net nemaciau, kad orchidejas pardavinetu g.gif Is lauko jau sviecia net i vidu neuzejus, o kai uzeini tai is vis akys raibsta wub.gif

Taip tie turgaus kioskeliai tai tikrai turi idomesniu gelyciu smile.gif tik pastebejau,kad phal kainos ten labai jau dideles schmoll.gif na bet viena kita karta galima ir daugiau sumoketi uz ypatinga augaleli bigsmile.gif
Metija, ispudingai daug ziedu wub.gif kad mano nors viena tiek man padovanotu bigsmile.gif
Lietuva, o spalva tai tikrai nematyta thumbup.gif na idomu idomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axara: 02 birželio 2009 - 21:22