Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema ;)

Dekui, reikes kada uzsukti, nes geliu bazes man nepakeliui smile.gif Dbr ieskosiu oranzinio phal ir miltonopsio kuo raibesnio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 06 02, 20:24)
Štai kokia dabar mano rožinė gražuolė:

wub.gif vau kaip grazu
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 02, 20:51)
g.gif ir kaip ji ten gyvena??

Kolkas geriau, negu iki siol vien tik ore kabojo.
Papildyta:
Metija, fantastika wub.gif
Atsakyti
susiruosiau po dvieju savaiciu laistyti savo augalelius ir nustebau bigsmile.gif stai mano siurprizai user posted image
sito laukiu du metus uzsisakiau is uzsienio mazuliuka
user posted image
net nepamenu kokie buvo paveiksliuke ziedai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2009 06 03, 11:12)
susiruosiau po dvieju savaiciu laistyti savo augalelius ir nustebau  bigsmile.gif stai mano siurprizai user posted image
sito laukiu du metus uzsisakiau is uzsienio mazuliuka
user posted image
net nepamenu kokie buvo paveiksliuke ziedai  doh.gif  biggrin.gif

vai kaip fainai wub.gif sveikinu su ziedukais 4u.gif
Atsakyti
Ir aš noriu pasigirti... ohmy.gif clap.gif Ne žiedų kaskadomis...Jūs tokių nuostabių jų turite thumbup.gif O vienu vieninteliu žiedeliuku 8x8 cm, pražydusiu šiandien 2.gif, tokią apniukusią dieną. Prieš 3 dienas pradėjo smarkiau tvinkti mano mažytė miltoniukė nestuke.gif O subrandino tą žiedelį irgi gana greitai, gal prieš pora savaičių pastebėjau kažką lendant. Dar vienas pumpurėlis irgi auga. Buvo mažulytis trečias, bet gemalo stadijoj sunyko. Jau ir taip tokiai jaunai smulkiai mažai "mamytei" victory.gif Auga miltonytė riebiam daržo komposte su sliekais... tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
susiruosiau po dvieju savaiciu laistyti savo augalelius ir nustebau  bigsmile.gif stai mano siurprizai

Sveikinu clap_1.gif Kaip smagu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Fonda @ 2009 06 03, 11:56)
Ir aš noriu pasigirti... ohmy.gif  clap.gif Ne žiedų kaskadomis...Jūs tokių nuostabių jų turite thumbup.gif O vienu vieninteliu žiedeliuku 8x8 cm, pražydusiu šiandien 2.gif, tokią apniukusią dieną. Prieš 3 dienas pradėjo smarkiau tvinkti mano mažytė miltoniukė  nestuke.gif O subrandino tą žiedelį irgi gana greitai, gal prieš pora savaičių pastebėjau kažką lendant. Dar vienas pumpurėlis irgi auga. Buvo mažulytis trečias, bet gemalo stadijoj sunyko. Jau ir taip tokiai jaunai smulkiai mažai "mamytei"  victory.gif Auga miltonytė riebiam daržo komposte su sliekais... tongue.gif  biggrin.gif

Nu zinok kaip as tau pavydziu rolleyes.gif (aisku baltai mirksiukas.gif ) Pas gera seimininke geles bet kur auga 4u.gif
As savo viena miltoniopsi lavoneli sukisau i komposta ir istremiau i balkona. Bat itariu, kad neatsigaus man jis g.gif Jau parsinesiau is pardes toki priesmirtini, nelabai man pavyks ji atgaivinti verysad.gif
Atsakyti
Fonda, kaip grazu wub.gif Man tie ziedeliai tokie mieli (nes ir siaip naslaites man patinka) - o dar kai pacios prazydintas, tai is viso tau smagu good.gif
Atsakyti
Fonda, nuostabaus grožio žiedas wub.gif
Atsakyti
susiruosiau po dvieju savaiciu laistyti savo augalelius ir nustebau  bigsmile.gif stai mano siurprizai

Ir aš noriu pasigirti... ohmy.gif  clap.gif Ne žiedų kaskadomis...Jūs tokių nuostabių jų turite thumbup.gif O vienu vieninteliu žiedeliuku 8x8 cm, pražydusiu šiandien 2.gif,

Saunuoles thumbup.gif Smagu kai gelytes sitaip atsidekoja uz prieziura ir rupesti wub.gif Fonda, Jusu miltoniopsis gal dar ir kvepia mirksiukas.gif
Atsakyti
Fonda, nusotabus žiedas ir dar auga žemėje su sliekais doh.gif Jau kai patinka pas šeimininkę, tai patinka bet kokios sąlygos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 06 02, 20:24)
Štai kokia dabar mano rožinė gražuolė:

nu netikejau ir as, kad sitaip graziai gali prazysti namuose bigsmile.gif bigsmile.gif stebuklas! wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Lietuva @ 2009 06 02, 20:35)
O čia mano viena išstenėjo šiandien tokį keistai pakrypusį žiedelį  biggrin.gif
Bet spalvytė man labai graži  wub.gif

gal ir keistai pakrypes ziedelis, bet spalva tikrai pasakiska!!!! wub.gif

susiruosiau po dvieju savaiciu laistyti savo augalelius ir nustebau

sveikinu su tokiais radiniais! drinks_cheers.gif smagiausias yra tas stebejimo ir laukimo procesas thumbup.gif

Ir aš noriu pasigirti... ohmy.gif 

groziu grozis nerealus doh.gif doh.gif n o r i u !!! blush2.gif doh.gif
Atsakyti