Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema ;)

sveikos, merginos 4u.gif
as su tokiu klausimeliu uzsukau, gal patartumet, kur ieskoti butent avietines spalvos phalenopsio (mazdaug tokio kaip Muminuko foto pirmam sios temos puslapy) ax.gif kiek dairiausi Maximose, Ermitaze ir visur kitur, tai visad tik tos kelios dazniausios spalvos buna (balta, gelsva, alyvine ir pan.). Pasinesiau ir as ant situ gelyciu, kai surizikavau isigyti viena ir pamaciau, kad ir pas mane jos, pasirodo, gali augti ir zydeti lotuliukas.gif pradejau nuo paprastesniu, su laiku, patarimu prisiskaiciusi, gal surizikuosiu auginti ir kokia nors mandresne rolleyes.gif
Atsakyti
Cia jau kaip Orchideju Deives lemia, tokia spalva ir randi notworthy.gif O jei rimtai, tai sunku pasakyti, kur kokios spalvos - reikia nuolatinius reisus per taskus daryti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2009 06 03, 18:13)
sveikos, merginos  4u.gif
as su tokiu klausimeliu uzsukau, gal patartumet, kur ieskoti butent avietines spalvos phalenopsio (mazdaug tokio kaip Muminuko foto pirmam sios temos puslapy)  ax.gif kiek dairiausi Maximose, Ermitaze ir visur kitur, tai visad tik tos kelios dazniausios spalvos buna (balta, gelsva, alyvine ir pan.). Pasinesiau ir as ant situ gelyciu, kai surizikavau isigyti viena ir pamaciau, kad ir pas mane jos, pasirodo, gali augti ir zydeti lotuliukas.gif pradejau nuo paprastesniu, su laiku, patarimu prisiskaiciusi, gal surizikuosiu auginti ir kokia nors mandresne  rolleyes.gif

Sveika 4u.gif Šiuo klausimu tai Vilnietės nuskriaustos sakyčiau....,nes Kaune visos grožybės doh.gif Teks ten (reikalų tvarkyti) važiuoti mirksiukas.gif Pas jas ir bazių kvietkinių ir kioskelių prie stoties su grožybėm...aš visus ''taškus''susirašius ir suku galvą,kaip ten su kokia misija nulėkti blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 03, 15:22)
Dar nesu tikra  ax.gif  dendrobį sodinsiu, o va dėl miltoniopsio palūkėsiu. Dar reikia gerai apčiupinėti žemę ir pamedituoti, kad žinočiau, ar ji tinkama tam tikrai gėlei  lotuliukas.gif

Aš palauksiu tavo rezultatų ir tada pati bandysiu. Beje , to dendrobio mama išleido keistą auginį - apvalų bumbuliuką, visai nepanašų į vaikus ( juk tiek jų užauginau ir nuskyniau) , gal ir į mano namus atėjo šventė, gal tai žiedas, bus matyt- tada ir pamatysi kokią katę maiše nusipirkai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 03, 16:43)
angel_not.gif pažiūrėjau  heart.gif dalį širdies palikau,bet......... masdevalijos NE tokios noriu  schmoll.gif aš nusižiūrėjus tą raudoną  wub.gif ,o ir mini marko nebeliko....
na,bet jau tokių gražių pardavime turi....,o dar gražesnės kur neturi... wub.gif tai va,išsaugojau ramų miegą.. tongue.gif  jei vėl kuri neparodys savo grožių  g.gif
dukra gryžo iš ermitažo sakė po 10lt. neblogam stovį yra falikų. Deboros dar brangios,bet jau pavytę  verysad.gif ,o šalia stovėją tamsios po 60lt. dabar po 25lt. naujienų nea  schmoll.gif
maksimoj įprastinės...

nu visai pasimečiau  doh.gif gryžau į orchidėjos.lt,dukrai parodyt grožius.... parašyta-šiuo metu parduodama žydinti....,bet niekaip ir niekur aš iki jos neprasibraunu,rodos jungiausi visais parašytais būdais  g.gif ,o ten kur pardavimai-tik balta masdevalija,o aš anos noriu  blush2.gif kurioj vietoj žioplį pagavau???? doh.gif

nepamenu, kokios ten tamsios stovejo, prie deboru, man akyse tik tos deboros po 70lt, atrodo? Negi jie lauks kol jos visai ims dvesti ir tik tada nukainuos?! Ryt vaziuosiu apie pietus ermitazo tikrint, nervai nebelaiko...
O gal kuri nors Vokietijoje gyvenate ir zinote, kur ten pigiu orchideju buna? Tipo musu emitazo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 06 02, 15:15)
Net pasiemiau paskaityt Actaros lapeli. Bulvems ant 10 l vandens gaunasi 1 g actaros, tai orchems tikrai reikia silpnesnio koncentrato manau.
Pardavime pakiukai po 2 g, o ar buna po 2 mg? g.gif Ar cia kazka rena supainiojot ar as nelabai supratau? blush2.gif  g.gif

gramai ten, supainiojau doh.gif blush2.gif

QUOTE(jolla42 @ 2009 06 02, 15:24)
blink.gif tai ką man daryt??? blush2.gif dėl to ir bijau,kad ten stipru,o kvietkai lepūs..... help.gif pas mane pakiukas 4g. ir nieko apie paruošimą  schmoll.gif

na tada 4g, ant 10l vandens biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rytine rasa @ 2009 06 03, 11:12)
susiruosiau po dvieju savaiciu laistyti savo augalelius ir nustebau  bigsmile.gif stai mano siurprizai

QUOTE(Fonda @ 2009 06 03, 11:56)
Jau ir taip tokiai jaunai smulkiai mažai "mamytei"  victory.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2009 06 03, 17:13)
sveikos, merginos  4u.gif
as su tokiu klausimeliu uzsukau, gal patartumet, kur ieskoti butent avietines spalvos phalenopsio (mazdaug tokio kaip Muminuko foto pirmam sios temos puslapy)  ax.gif kiek dairiausi Maximose, Ermitaze ir visur kitur, tai visad tik tos kelios dazniausios spalvos buna (balta, gelsva, alyvine ir pan.). Pasinesiau ir as ant situ gelyciu, kai surizikavau isigyti viena ir pamaciau, kad ir pas mane jos, pasirodo, gali augti ir zydeti lotuliukas.gif pradejau nuo paprastesniu, su laiku, patarimu prisiskaiciusi, gal surizikuosiu auginti ir kokia nors mandresne  rolleyes.gif

Kaune stoties turgaus kioskelyje maciau tokio ryskumo avietiniu phalaenopsius, kad akys raibo nuo tos spalvos intensyvumo bigsmile.gif Su dviem ziedstiebiais, smulkiaziede, labai daug pumpuru, tai jauciu kai visi issiskleis tai bus labai ryskus krumas biggrin.gif
Atsakyti
Oi, pili vilnietems druska ant zaizdos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 06 03, 19:30)
Oi, pili vilnietems druska ant zaizdos biggrin.gif

hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 06 03, 18:13)
Aš palauksiu tavo rezultatų ir tada pati bandysiu. Beje , to dendrobio mama išleido keistą auginį - apvalų bumbuliuką, visai nepanašų į vaikus ( juk tiek jų užauginau ir nuskyniau) , gal ir į mano namus atėjo šventė, gal tai žiedas, bus matyt- tada ir pamatysi kokią katę maiše nusipirkai lotuliukas.gif

Ok, aš būsiu bandytoja mirksiukas.gif matai, dendrobiukas šaknelių priaugino, lapelius augina, stiebiasi, o va drėgmės trūkumas net smulkiame substrate matosi schmoll.gif tai tikrai persodinsiu, manau, nepakenksiu, nes net džiūvantys falenopsiai atsigauna žemėse, kažkaip jau matosi, ko gėlė prašosi ax.gif
gal nori dar vieno vaikučio dendrobium nobile? Tik nežinau kokios spalvos blush2.gif mano vienas nukainuotas apsivaikavo - du vaikučiai vos 1 cm dydžio dar tik, o jau bando leisti šaknytes wub.gif kooookie gražučiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 06 03, 19:13)

laba 4u.gif čia aš irgi tų vaikiukų laukianti ax.gif blush2.gif birželio 13d. ruošiamės į kelionę per Kauną...gal jau yra su šaknytėm-susitiktume blush2.gif (dendrobių zirziau...) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 03, 20:43)
laba  4u.gif čia aš irgi tų vaikiukų laukianti  ax.gif  blush2.gif birželio 13d. ruošiamės į kelionę per Kauną...gal jau yra su šaknytėm-susitiktume  blush2.gif (dendrobių zirziau...)  mirksiukas.gif

vieną turiu jau atskirtą, (kiti dar mažyčiai), jei nenugalabysiu - duosiu, tik primink anksčiau, pasiderinsim vietą 4u.gif
Atsakyti