Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema ;)

QUOTE(Tina* @ 2009 06 04, 09:17)
Nes jau ruosiuos mest lauk visas smulkiasaknes, uzkniso jos mane galutinai. Nepatinka joms smulkus kokosinis substratas ir vsio.

Na va, o aš kaip tik juo esu labai patenkinta ir kitoms dar siūlau biggrin.gif doh.gif Matyt, čia dar ir nuo turimų namų sąlygų priklauso rolleyes.gif Miltoniopsis du auginukus iškišo, wilsonara skleidžia krūvą pumpurų, o ir atrodo visiškai kitaip, nei žievėj augančios bulvinės 4u.gif
Atsakyti
sveikutes visos kaip gyvenat??? 4u.gif thumbup.gif
QUOTE(Metija @ 2009 06 03, 23:29)
Fonda, taip gražu, kad net ašaroti noris  wub.gif  Ašaroti, kad egzistuoja toks user posted image

nu cia jau koks grozxis tai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
naujute, šiandien ketvirtadienis,tai vakar jau vargus baigei? Sugrįžai pas mus drinks_cheers.gif kaip tu pati ir kaip tavo kvietkeliai (čia kad nebūtų daug off topic) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 04, 09:39)
Lorute, bet na ir kantrybė, būčiau gal net ir pirkus tavo vietoj  bigsmile.gif

Neturiu as jokios valios irnesakyk.gif Siandien is pat ryto nuvariau i akropoli ir sakiau jei laukia ta gelyte manes tai ir pasiimsiu lotuliukas.gif Taip ir buvo hihihi.gif Stai nuotraukytes mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 06 04, 09:51)
Neturiu as jokios valios  irnesakyk.gif Siandien is pat ryto nuvariau i akropoli ir sakiau jei laukia ta gelyte manes tai ir pasiimsiu lotuliukas.gif Taip ir buvo  hihihi.gif Stai nuotraukytes mirksiukas.gif

user posted image

lotuliukas.gif Ir as dar masciau gal grizti ir pasiimti. Grazi labai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 06 04, 11:04)
lotuliukas.gif Ir as dar masciau gal grizti ir pasiimti. Grazi labai  bigsmile.gif

Gerai, kad abi vienu metu prie geles nesusitikom, dar butume susimuse lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 06 03, 22:25)
Stebuklai man susiję tik su katėm schmoll.gif Mat veislyno toks vardas... doh.gif Beje, mano dar vienas katinėlis tapo šios Savaitės Katinu pasauliniame kačių portale... tongue.gif .
O dėl sliekų... Tai juos vis bandau išrankioti, tačiau mažiukai kažkaip sugeba pasilikti toje žemėje... Na gal jų ir nereikėtų? Bet ką jau padarysi... schmoll.gif  O jei rimtai ax.gif , tai jau rašiau, kad toks auginimo būdas, kaip mano, yra TINGINIŲ. Kurie tingi palaistyti dažnai, sekti, kada to reikia, tingi tręšti, karštus dušus ruošti, apskritai, ilgai kruopščiai ir sistemingai tupinėti... blush2.gif Dabar palieju kas 3-4 savaitės, nes dideli vazonai... Laikau ant tiesioginės saulės, pietų palangės, kitas pastačiau ant vakarinės palangės..., kartais dažniau, pagal aplinkybes. Tokia daržo žemė ilgai laiko drėgmę. Sutinku su Jumis dėl meditacijos...kitokių "užkalbėjimų" arba aš tai vadinu "nuojauta". 
Geriau pasiguosiu, kad labai didelę įtaką man pradėjo daryti šis forumas tongue.gif  schmoll.gif Nulėkiau šiandien į tą GS kioską, pasigriebiau žalsvai-gelsvą karvutę, plius ...miltoniopsiukę raudoną... Diagnozė: kelialapis į Ligoninės priimamąjį... blush2.gif  Dėkoju visoms už dėmesį mano gležnajam žiedeliui... doh.gif  doh.gif  doh.gif
Ir dar noriu parodyti tokią "perturbaciją": įsigyta iš Astersitos gražuolė PH peloric, dar pora žiedelių-pelorikų ji padovanojo, o dabar ant to pačio žiedstiebio jau ir "be klaidos" žiedelį sukrovė 4u.gif  Ar man tik rodosi?.. blush2.gif

Kooooookia graziiii 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Šilingė @ 2009 06 04, 10:41)
Na va, o aš kaip tik juo esu labai patenkinta ir kitoms dar siūlau  biggrin.gif  doh.gif  Matyt, čia dar ir nuo turimų namų sąlygų priklauso  rolleyes.gif Miltoniopsis du auginukus iškišo, wilsonara skleidžia krūvą pumpurų, o ir atrodo visiškai kitaip, nei žievėj augančios bulvinės  4u.gif

Ar as teisingai supratau, kad smulkiasaknes reikia sodinti i paprasta zeme, o ne i ta Ekstra substrata? Turiu pora cambriu, oncidiuma, dendrobi, tai ka man su jais? g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

g.gif ar man kas nors gali atsakyti apie juodzemi? A? g.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Lorute @ 2009 06 04, 08:51)
Neturiu as jokios valios  irnesakyk.gif Siandien is pat ryto nuvariau i akropoli ir sakiau jei laukia ta gelyte manes tai ir pasiimsiu lotuliukas.gif Taip ir buvo  hihihi.gif Stai nuotraukytes mirksiukas.gif

user posted image

Tokiam groziui ne pas kiekviena valios atsirastu atsispirti irnesakyk.gif Labai grazi gelyte wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice_Touch: 04 birželio 2009 - 10:40
QUOTE(Ice_Touch @ 2009 06 04, 11:39)
Labas rytas 4u.gif

g.gif ar man kas nors gali atsakyti apie juodzemi? A? g.gif  blush2.gif
Papildyta:
Tokiam groziui ne pas kiekviena valios atsirastu atsispirti irnesakyk.gif Labai grazi gelyte  wub.gif

O ka reikia atsakyti apie juodzemi? g.gif biggrin.gif

Dekui uz grazius zodelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 06 04, 10:05)
O ka reikia atsakyti apie juodzemi? g.gif  biggrin.gif

Mmmm.... blush-anim-cl.gif praeitam puslapiuke berods klausiau blush2.gif
Cia, UK, ieskojau medzio drozliu gelytems, bet radau orchidejoms juodzemio. Ir nepirkau, o kazin gal nieko, jei i ji pasodinciau gelytes? Reikia persodinti pora orchyciu... ir dvejoju ka daryti blush2.gif
Va ko klausiau apie juodzemi blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice_Touch @ 2009 06 04, 12:54)
Mmmm.... blush-anim-cl.gif praeitam puslapiuke berods klausiau blush2.gif
Cia, UK, ieskojau medzio drozliu gelytems, bet radau orchidejoms juodzemio. Ir nepirkau, o kazin gal nieko, jei i ji pasodinciau gelytes?  Reikia persodinti pora orchyciu... ir dvejoju ka daryti  blush2.gif
Va ko klausiau apie juodzemi blush-anim-cl.gif

Siaip nepatartina, bet matai mes cia daznai eksperimentuojam lotuliukas.gif O tiksliai zinai, kad ten juodzemis? Nes jei durpes tai truputi sunkokai su joms. Merginos supudina visai saknis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 04, 10:50)
naujute, šiandien ketvirtadienis,tai vakar jau vargus baigei? Sugrįžai pas mus  drinks_cheers.gif  kaip tu pati ir kaip tavo kvietkeliai (čia kad nebūtų daug off topic)  biggrin.gif

aha baigesi mano vargai thumbup.gif egzas islaikytas, diplomas uztarnautas biggrin.gif paskutiniu metu geles siek tiek apleistos buvo, bet gyvena visos puikiai smile.gif baltas didziaziedis dar nuo velyku zydi thumbup.gif karvyte irgi thumbup.gif dar marga pumpurus krauna neuzilgo turetu issiskleist, o ruzava didziaziede kazkoki "pypa" neaisku leidzia, i sakni ligtais nepanasu g.gif dar reikia palaukti paziureti kas ten per daiktas ax.gif

QUOTE(Lorute @ 2009 06 04, 10:51)

grozis wub.gif
as tai bijau dbr jau eiti pro geles, tiek laiko badas buvo, galiu neatsilaikyti lotuliukas.gif
Atsakyti